• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gıcık oldum

EkmekVarYenMi

ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti niyazi.
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
633
460
53
Sevgilimle ciddi dusunuyoruz bunu babam haric evin diger uyelerine acikladim.bunun sonucundada gıcık olduğum bi durum oluştu.

26 yasindayim yillardir süregetirdigim protestom var. Surekli evde temizlik yapmam sebebi, Temizlik yaptigim zamanlar evdeki uyelerin yarisi evi terketmiyor pis olan yerle temiz olan yer arasi girdi çikti yapiyorlar hafif derecede cinnet geciyorum (kalabalik sayiliriz ev icinde)baska bir sebebide temizlik yaptigimda en azindan 1 saat evin temiz kokmasini istiyorum ancak ne mumkun !!! Daha temizlik sirasinda sigara iciyorlar. Yani ben haric evde 4 kisinin asiri derecede sigara ictigini dusunun sararmis duvarlar kotu kokan perdeler rengi degismis acik renkli esyalar....

Gelelim yemek konusuna yemegide hic pisirmem onunda sebebi evde yemek secimi yapiliyor. Bir kisinin yedigini digeri sevmez diye tas catlasin evde 8 cesit yemek disinda bisi pismez hep bi döngü seklinde. Annemde de bisi ogretememe durumu var kadinda sabir denen bisi yok.

Neyse efendim acikladim ciddi dusundugumuzu annem direk beni cok arayacaksin da. Anamm anammm diye dolanacaksin ortalikta . Bana bisi olsa sizin haliniz perisan mevzularina girince gercekten sinirleniyorum. Insan boyle biseyin egosuna kapilir mi ya? Ben anne olsam bana bisi olursa evlatlarim zorluk cekmesin kimseye muhtac olmasin benim yoklugumu aramasin(duygusal anlam haric) diye tam donanimli yetistiririm. Yani ben "ahh anne senin kiymetini bilemedim" desem kadin mutluluktan 4 koşe olacak

bir an önce hayırlı birini bul sevgilinle iyi düşün taşın evlen bu nedir ya bi evde 8 çeşit yemek mi pişermiş bizim anamız önümüze ne koysa yerdik kusura bakma ama sizinkiler terbiyesizlik yapıyo:kahve:

bir an önce hayırlı birini bul sevgilinle iyi düşün taşın evlen bu nedir ya bi evde 8 çeşit yemek mi pişermiş bizim anamız önümüze ne koysa yerdik kusura bakma ama sizinkiler terbiyesizlik yapıyo:kahve:
Yemek secme olayi yuzunden ogrenemiyorum malesef.

Back
X