GICIK OLUYORUM !

Yahu kızlar bu erkekler neden odun !
Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.
Hic yok mu şöyle romantik kadin ruhundan anlayan ince zarif konusan adamlar.

Yada buna bir cozum bulan.
Var canım çözümü ben buldum ama karşındaki adamın öncelikle ADAM olması şart.Anlamalı en azından dediğini ve seni çok sevmeli.
Eşimle ilk aylarımızda ne desem öküz cevaplar veriyordu ona kahvedeki okey arkadaşı olmadığımı tekrarı halinde tamamen elimde olan gerekçelerle ve misli ile ona karşılık vereceğimi söyledim,iki ay iyiydi 3.ayda tekrarına kalkışması ile tepkimi alması aynı saniyeyi bulunca 3. yıl bitti daha kibardır ve halden anlar,yirim onu.Baya yirim ,hem severim hem beynini yirim.Akıllı olacak.net.:KK53:

Hepinizin kafasında bir romantik erkek profili var ve sevgililerinizden eşlerinizden kalıba girip o erkek olmasını istiyorsunuz. E olmuyor doğal olarak. Ama siz beklentilerinizle oyalanırken o adamların kendi tarzlarında yaptıkları incelikleri görmüyorsunuz. Biraz kendinizde de arayın sorunu.
Önünde eğiliyorum sep. On numara yorum.

Ben ona güzel güzel tatli tatli konuşuyorum sirin sirin kelimeler ile ama karşı tarafta yok hic bir sey. Sonra darilinca darildi oluyor.

Var. Aramaya devam et.

Var ben biliyorum ama bu diyarlarda değil uzaaaaaak diyarlarda çok uzak diyarlarda.

Back
X