Kuaförlere gitmemeye yemin etmiş insanım zor bi saçım var kalın telli ve gür ama en iyi kuaföre bile gitsem sonu olay ve hüsran saçımın yapısından dolayı uyarıyorum biz yaparız merak etmeyin sonra bi çıkıyorum aa bilemedik diyolar. Evde yaptığım sonuçlar hep daha iyi oldu sanırım saçımı tanıdığım için :/kısadan bı kuaföre gıtsenız..
saçınız cok ıslem görmüş..bence daha fazla zorlamayın
Dediğim gibi istanbulun en ünlü kuaförlerinin saçıma etmişliği vardır bilmişlikleri yüzündendaha fazla islem yapmadan kuafore gidin bence saclarınız yıpranabilir
Canım denedim ama kazık gibi yapıyor yahu beyaz sabunonce bıkac gun beyaz sabunla boyayıp akıt ondan sonra boya bence...
Malesef biliyorum ama her ay düzenli küllüyle boyayrak kapayamammı acaba diye düşündümozaman suan ne yapılması gerektıgını sız daha ıyı bılıyorsunuzdur..
sanırım uçların ıyıce akıtılıp,tek renge boyanması lazım
Malesef biliyorum ama her ay düzenli küllüyle boyayrak kapayamammı acaba diye düşündümbu ilk defa geldi başıma
Yok canım siyah fAlan kalmadı turuncu kırmızı kaldı açılınca aktı gitti siyah :)ıste olur ama alttakı sıyah akmayınca tutmaz sorun o once o sıyahın bı sekılde akması lazım:)
Her renk oldum daha önce Ama kızıla tahammülüm yok hiçkızıla boyasanız toptan yeliz kuvancının saclarını çok begeniyorum ben oyle bır renk olsa tutmaz mı ?
5 cm dip geri kalan o lanet kızıllı sAçUçları derken ne kadarlık bir kısmı? Biraz kestiremez misiniz?
seninle başından sonu aynı durumdayıııız bende kahve yapıcam zaten ama baksana bi sende netten mesela syoss 5.1 küllü kahve hem kızılları alır küllülük hemde yumuşak bi kahve diye düşündümm ay inş kurturuluruz bende 15 gündür öyle geziyorummBeyaz sabun akıtıyor diyorlar ama kesinlikle kullanma
Benimde saçlarım kalın telli ve gür beyaz sabun keçe gibi yapıyor saçımı
Bende açıcıyla açtım uçlar koyu kızıl üstler bakır oldu alacalı ve 2 haftadır topluyorum hep bu şekilde dışarıya çıkmam gerekiyor. Yarın koyu kahve alıp boyamayı düşünüyorum renkler eşitlensin diye.
Tatlı kahve tonları hayalimdi ama bu saçtan sonra siyahı tercih ederim çünkü pişman oldum açtığıma
Bence koyu bir renge boya ve kendi haline bırak, çünkü saçlar kalın telli olunca açma boyama işlemi daha zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?