Gıcık saç rengi

Koyu Küllü Kumral Zemin Spreyle Altın Sarısı mı Oldu Hımm Eski Haline Dönmek İstiyosa Orta Kahve Deneyin Yada Çikolata Kahve

Bu Dediğimi Bi Yapın Boya Sürülecek Başka Yol Yok Peki Saçı Açıp Ne Renk Yapmak İstiyordu ki :26:

Sakın sakın bır ıslem daha yapma sonra pısman olsanda degısmez aynı senın gıbı saclarım kalın tellı ve ınanılmaz gur kabarık golgelı ıdı saclarım esımın ısrarı ustune koyu kızıla donmeye karar verdım cok unlu bı kuaforum sagolsun gıttım yaparız sole bole dedı cesaret edemedım cunku 2 yıl once saclarımda 6 saat oryal bekletıp yaktılar parca parca saçlarım koptu ... Sana tavsıyem kotude olsas 1-2 ay ıslem yapmadan bekle kopan sac yıpranan sac kustumu yıllarca toparlayamassın. Sonuc kendımle ılgılı ıslemı kendım yapmaya karar verdım amonra adlı uyemızın acıklamaları ısıme cok yaradı ve sonuc 1 kerede mukkemmel kızıl tonunu yakaladım.sende bır bak ısyıorsan sadece kızıl degıl bırcok renkle ılgılı kafanda canlanır saclarını deneme tahtası yapma benım gıbı cok uzulursun 4 yıl gectı anca topladı salarım kendını

bence...önce saçlarınızı kısacık kestirin,boyalar tamemen gidince(bu rarad birazada uzamış olur)kuaföre bitkisel boya yaptırın,biraz pahalı ama hem güzel oluyor hemide çıkmıyor,reng bozulmuyor

Kızlar malesef ben böyle gezemem o yüzden bekleme imkanım yok :) devAmlı okulda veya dışarıda aktif bi insanım ve bu şekilde 15 gün toplu zor dayandım :) bu arada 22 yaşındayım ancak benim kendi saç rengim çok tuhaf bi renkti o yüzden ailem bile izin vermişti boyamama :) malesef saçlarım griydi diyebilirim hemde baya açık :) sarı olcakmış olamamış gibi :)) sonuçta doğal rengimi hiç istemiyorum zaten o niyetim yok :) birde küllü renkler yakışıyor bana sarı tenliyim buğday gibi ama hep soluk saç renkleri oturuyor yüzüme o yüzden kızılla büyük problem var:) bu arada dediğim gibi yıpranmalardan korkmuyorum çabuk toparlıyorum :) bugün saçımı 5.1 küllü kahve ve 6.1 küllü koyu kumralla boyuyorum :) bu gece eklicem önce ve sonra resmi :)

bence...önce saçlarınızı kısacık kestirin,boyalar tamemen gidince(bu rarad birazada uzamış olur)kuaföre bitkisel boya yaptırın,biraz pahalı ama hem güzel oluyor hemide çıkmıyor,reng bozulmuyor
canım bende bitkisrl boya kullanıyorum kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum :) ve asla kestirmem bakımla uzatıyorum uzadıkca her ay minik minik sadece :) onuda kuaföre güvenmiyorum anneme yaptırıyorum :)

benimde dip boyam kızılımsı oldu salak kuaför yüzünden 1 ay beklesin düzelttricem şimdilik böyle geziyorum neyseki 2 cm falan açınca belli olmuyo.Sende bekle bi süre bence.
Bekledim ben canım15 günü geçti nerdeyse ama sosyal yaşamımın yüzünden daha fazla kalamıcak böyle :) dipboya için fazla beklemene gerek yok aslında hemen halledebilirler cilayla :)

Kızıl değil yoğun kızıllığı olan bi kahve benimki :) birde kızıllığı ve turunculuğu her zaman küllü renklerle mimnimuma indirebilirsiniz :) yaşım genç 22 ve sadece sadece soluk renkler yakışıyor :) malesef canlı renkler gitmiyor :)

Komple değil de sadece diplerinizin boyanması gerekiyor daha koyu bi renge uçlarla aynı tonlara gelebilmesi için

küllü kumral koyu kalıyorsa açık küllü kumral var :)

Ayyy çok üzüldüm ama geçmiş artık :) o yüzden gitmiyorum kuaförlereee. Ben zaten bütün renkleri denedim kızıl hariç :) şuan sadece küllü doğal bi kahve tutturmaya çalışıyorum :) kızıldan inanın hoşlanmıyorum neden bilmiyorum yakışana tabi yakışır da işte ben sevemedim :/ inş bugün bi nebze kurtulucam :)

Ee boyadın mıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…