harıka dogal sac rengın. ne o renk dogal rengn nedır yani mukemmel
Eki Görüntüle 872187 loca üst resim son hali alttakı 2 resim doğal saç rengim
arkadaslar kuzenımın sacında sıfır boya.ve sacları kullu kumraldı boyalardakı kullu kumral onun sacından daha koyu dusuyo ama onuda sölım.neyse kızın sacına sac acıcı sprey uyguladık 21 gun.saçları altınımsı oldu. boya yok acıcı ıle o hale geldı.kendı rengıne hıc bı sekılde donemesmı. aglıyo suan nabsam bılemedm burada
evet bıde kullu saca turuncu yapmas dıodu berbat oldu ya kızlarKoyu Küllü Kumral Zemin Spreyle Altın Sarısı mı Oldu Hımm Eski Haline Dönmek İstiyosa Orta Kahve Deneyin Yada Çikolata Kahve
canım bende bitkisrl boya kullanıyorum kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum :) ve asla kestirmem bakımla uzatıyorum uzadıkca her ay minik minik sadece :) onuda kuaföre güvenmiyorum anneme yaptırıyorum :)bence...önce saçlarınızı kısacık kestirin,boyalar tamemen gidince(bu rarad birazada uzamış olur)kuaföre bitkisel boya yaptırın,biraz pahalı ama hem güzel oluyor hemide çıkmıyor,reng bozulmuyor
Bekledim ben canım15 günü geçti nerdeyse ama sosyal yaşamımın yüzünden daha fazla kalamıcak böyle :) dipboya için fazla beklemene gerek yok aslında hemen halledebilirler cilayla :)benimde dip boyam kızılımsı oldu salak kuaför yüzünden 1 ay beklesin düzelttricem şimdilik böyle geziyorum neyseki 2 cm falan açınca belli olmuyo.Sende bekle bi süre bence.
Kızıl değil yoğun kızıllığı olan bi kahve benimki :) birde kızıllığı ve turunculuğu her zaman küllü renklerle mimnimuma indirebilirsiniz :) yaşım genç 22 ve sadece sadece soluk renkler yakışıyor :) malesef canlı renkler gitmiyor :)Kızılın Üzerine Başka Renk Boya Tutmazki Çok Oynamışsınız Saçınızla Kendi Renginizi Kullanın Boyatmasanız Saçlarınızı Yaşınız Kaç Bu Arada Küllü Biraz Yaşlı Gösteriyor Tavsiye Etmem de Yaşınızdan Genç Görünüyosanız O Başka
Komple değil de sadece diplerinizin boyanması gerekiyor daha koyu bi renge uçlarla aynı tonlara gelebilmesi içinaynı durumda ve çaresizce kaldım bebeğim var bırakıcak kimsem yok kuaförede götüremem hem boya kokusunun zararından hemde saatlerce işlem yapılırken onu boş bırakamam hertarafı talan eder zaten.kahve diye boyadılar siyah çıktı dipler açık kahve çıktı yeniden boyattım altlar başka renk üstler blok halınde açık renk oldu
küllü kumral koyu kalıyorsa açık küllü kumral var :)arkadaslar kuzenımın sacında sıfır boya.ve sacları kullu kumraldı boyalardakı kullu kumral onun sacından daha koyu dusuyo ama onuda sölım.neyse kızın sacına sac acıcı sprey uyguladık 21 gun.saçları altınımsı oldu. boya yok acıcı ıle o hale geldı.kendı rengıne hıc bı sekılde donemesmı. aglıyo suan nabsam bılemedm burada
Ayyy çok üzüldüm ama geçmiş artık :) o yüzden gitmiyorum kuaförlereee. Ben zaten bütün renkleri denedim kızıl hariç :) şuan sadece küllü doğal bi kahve tutturmaya çalışıyorum :) kızıldan inanın hoşlanmıyorum neden bilmiyorum yakışana tabi yakışır da işte ben sevemedim :/ inş bugün bi nebze kurtulucam :)Sakın sakın bır ıslem daha yapma sonra pısman olsanda degısmez aynı senın gıbı saclarım kalın tellı ve ınanılmaz gur kabarık golgelı ıdı saclarım esımın ısrarı ustune koyu kızıla donmeye karar verdım cok unlu bı kuaforum sagolsun gıttım yaparız sole bole dedı cesaret edemedım cunku 2 yıl once saclarımda 6 saat oryal bekletıp yaktılar parca parca saçlarım koptu ... Sana tavsıyem kotude olsas 1-2 ay ıslem yapmadan bekle kopan sac yıpranan sac kustumu yıllarca toparlayamassın. Sonuc kendımle ılgılı ıslemı kendım yapmaya karar verdım amonra adlı uyemızın acıklamaları ısıme cok yaradı ve sonuc 1 kerede mukkemmel kızıl tonunu yakaladım.sende bır bak ısyıorsan sadece kızıl degıl bırcok renkle ılgılı kafanda canlanır saclarını deneme tahtası yapma benım gıbı cok uzulursun 4 yıl gectı anca topladı salarım kendını
Eki Görüntüle 872746
evde zamanla aca aca daha az yıpratmıs olup en acık hale getırıp bu renge boyatcaktık kuzenın sacını canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?