Gıcık saç rengi

Şimdi baktım da küllü renkler yeşermeler de oluşturabiliyormuş saçta.
O ihtimali düşünmek istemiyorum bile. Ben karar verdim en iyisi koyu kahveye boyamak.
Kuaföre gitsem bu saçı açar ve bende 2 gün sonra saç diye birşey kalmaz o yüzden iş başa düştü.
İnş. Kurtuluruz bir an önce

bizim gşbi kızıl olan saçları yeşertemiyo canım sarı saçlar için o ve bende gitmiyorum mahvedicek kuaför biliyorum ama koyu kahvede simsiyah çıkıyo direk siyah demek o

bizim gşbi kızıl olan saçları yeşertemiyo canım sarı saçlar için o ve bende gitmiyorum mahvedicek kuaför biliyorum ama koyu kahvede simsiyah çıkıyo direk siyah demek o

Yok bikaç yerde okudum kızıl saçı yeşertiyormuş öyle yazıyordu.
Hem ben küllü renklere boyamakta istemiyorum çünkü saçlarım zaten yıprandı açıcıdan dolayı hem küllüye sonra da başka renge boyarsam dayanmaz saç.
Evet siyaha yakın oluyor koyu kahve ama aktıkça daha iyi olur gibi geliyor.
Çikolata kahveye boyamayı düşündüm ama oda baya kızıllık içeriyor ve ton farkını kapatır mı tedirginim.
Varsın siyah olsun, alacalı olmasından iyidir. Çünkü hiç iyi hissetmiyorum bu saçlarla

Ben ne oluyosa olsun yarın boyıcam artık

saçlarınnı yakmak üzeresin
rengini açacak bir işlem yaparsan
kabarık yoluk yoluk fönsüz kullanılmaz hale getireceksin
boya simsiyah gitsin
uzadıkça uçlarından kestirir renklerden kurtulursun
biraz sabret
kafanda saç kalmayacak

Yok maşallah saçlarım sapasağlam ufacık bile yıpranmadı ben baya düzenli güzel bakım yapıyorum yanma korkum hiç yok hiç yanmadı hiçbi zaman tek sorun kalın telli ve gür olduğu için renk tutmaması. Birde bunların hepsini siyahtan kurtulmak için yaptım Kurtuldum da zaten ama cilayı hangi boyayla yapmalıyım ona karar veremiyorum asla siyah yapmam bidaha benim saçlarım açık renk her ay dibim geliyo siyahta çok komik oluyo :) birde bende öyle bir saç varki çok çok fazla gür kalmaması imkansız denebilir ve hayatım boyunca 15 yaşımdAn beri 1gün fönsüz kullanmadııım :)

benimde dip boyam kızılımsı oldu salak kuaför yüzünden 1 ay beklesin düzelttricem şimdilik böyle geziyorum neyseki 2 cm falan açınca belli olmuyo.Sende bekle bi süre bence.

Kızılın Üzerine Başka Renk Boya Tutmazki Çok Oynamışsınız Saçınızla Kendi Renginizi Kullanın Boyatmasanız Saçlarınızı Yaşınız Kaç Bu Arada Küllü Biraz Yaşlı Gösteriyor Tavsiye Etmem de Yaşınızdan Genç Görünüyosanız O Başka

aynı durumda ve çaresizce kaldım bebeğim var bırakıcak kimsem yok kuaförede götüremem hem boya kokusunun zararından hemde saatlerce işlem yapılırken onu boş bırakamam hertarafı talan eder zaten.kahve diye boyadılar siyah çıktı dipler açık kahve çıktı yeniden boyattım altlar başka renk üstler blok halınde açık renk oldu

Kendi Saçınız Ne Renkti Peki? Ve Önceki Boya Ne Renkti Ve Şuanda Ne Renk?

arkadaslar kuzenımın sacında sıfır boya.ve sacları kullu kumraldı boyalardakı kullu kumral onun sacından daha koyu dusuyo ama onuda sölım.neyse kızın sacına sac acıcı sprey uyguladık 21 gun.saçları altınımsı oldu. boya yok acıcı ıle o hale geldı.kendı rengıne hıc bı sekılde donemesmı. aglıyo suan nabsam bılemedm burada

bibican ben enfes kahve ile boyamıştım doğal olmuştu resim ekleyim sana beyaz Hırkalı resim boyadığım renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…