• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gideceğimi haber vermeli miyim?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
İyi geceler.

Sevgilimle aynı şehirdeyiz ama birimiz bir ucunda, diğerimiz diğer ucunda. Bir kaç gündür de aramız bozuk. Bozuktan ziyade ayrıldık gibi hatta. Tamamen iletişimimiz koptu 2 gündür. Az önce aradım açmadı. Meşgule falan da almadı.

Ben hatalıyım bu seferki kavgamızda. Sonradan fark ettim.

Yarın onun yanına gideceğim konuşmak için. Otobüse bindiğimde mi haber versem, yoksa şimdi mi mesaj atıp geleceğimi haber versem? Açıkçası sanmıyorum ama gittiğimde boş geri dönmekten korkuyorum. Gerçekten kızgın olduğuna eminim ve okuldan çıktığı saatten yarım saat sonrasında orda olacağım. Yani okul sonrasi işi falan çıkarsa kötü olur. Ya da okula gitmeyip evde tembellik yapacak olursa o saatte hayatta uyanmaz.

Haber verecek olursam da mesaj atarım "yarın şu saatte şurda olacağım, yarım saat bekleyeceğim, aslında gelmeni isterim" şeklinde olur.
Şimdi haber vermezsem de otobüse binince "bir saat sonra oradayım" diye mesaj atarım.

Sizce haber vermeli miyim? Ya da beni bekletip bekletip geri gönderme şansı nedir sizce? Normalde böyle bir şey yapacak biri değil ama bende aptallık derecesinde hata yapmamıştım hiç.

Fikirlerinizi merak ediyorum.

Canım bence şimdiden haber ver. Şimdi söylemezsen belki dediğin gibi okul çıkışı işi olabilir. Sende boşuna gitmiş olursun. :ssz:
Güzel bi mesaj at söyle şimdiden. :40:

Canım bence şimdiden haber ver. Şimdi söylemezsen belki dediğin gibi okul çıkışı işi olabilir. Sende boşuna gitmiş olursun. :ssz:
Güzel bi mesaj at söyle şimdiden. :40:

Cevabın için teşekkürler.

2 olsun da atayım, aceleye gerek yok :1:

şimdiden haber evrip işini garantiye almak bence en iyisi :)

şimdiden haber evrip işini garantiye almak bence en iyisi :)

Bir yandan da şu var, huyunu biliyorum. Cevap atmayacak. Benim gibi nemruttur o da. Nuh der peygamber demez. İyice köpüreceğim o zaman. Ama yine de atacağım mesaj. Teşekkür ederim.

Bir yandan da şu var, huyunu biliyorum. Cevap atmayacak. Benim gibi nemruttur o da. Nuh der peygamber demez. İyice köpüreceğim o zaman. Ama yine de atacağım mesaj. Teşekkür ederim.

Bırak cevap atmasın sen yine de söyle.
O gelecektir bence :1:
Bi söz var aklıma geldi yazayım dedim.
Kastamonu şivesi :
"Gelüse gelü gelmesse gendü bülü ":1::1::1:

dediğin gibi mesaj atıp gelirsen sevinirim konuşmamız lazım desende mi gelmeme ihtimali var ???

iki tarafın da böyle olması kötü tabi inşallah hallolur aranızda ki mesele de

Bırak cevap atmasın sen yine de söyle.
O gelecektir bence :1:
Bi söz var aklıma geldi yazayım dedim.
Kastamonu şivesi :
"Gelüse gelü gelmesse gendü bülü ":1::1::1:

Tekrar aradım. Meşgule attı. Demek ki uyumuyor. Sonra attım mesaj, yarın okulun erken bitiyor şu saatte şurada olacağım gelirsen sevinirim diye. O söz aklıma başka bir şey getirdi benim ya ama küfürlü tabi o :1:

dediğin gibi mesaj atıp gelirsen sevinirim konuşmamız lazım desende mi gelmeme ihtimali var ???

Ben olsam o durumda gitmem. Benim gibi lanet bir karakter olduğundan gelmeyebilir diye düşünüyorum. Sevgisinden şüphem yok, hatam bayağı büyük bu sefer. Beni tanıyorsa da ikinci kez gitmeyeceğimi bilir diyorum bir yandan.

iki tarafın da böyle olması kötü tabi inşallah hallolur aranızda ki mesele de

inşallah canım. :26:

-Bu arada cevap attı, "ne getireceksen çöpe at" diye. Of mimliyim ben bu konuda da. Deve gibi kin gütmüş. Ben de "bir şey getirmeyeceğim ve orada olacağım ister gel ister gelme" dedim. Beyefendinin kimseyi görecek hali yokmuşmuş. Ben de "ben geleceğim, geldiğimde de aramayacağım ister gel ister gelme paşa gönlün bilir." dedim. :37: -

Tekrar aradım. Meşgule attı. Demek ki uyumuyor. Sonra attım mesaj, yarın okulun erken bitiyor şu saatte şurada olacağım gelirsen sevinirim diye. O söz aklıma başka bir şey getirdi benim ya ama küfürlü tabi o :1:

Ben olsam o durumda gitmem. Benim gibi lanet bir karakter olduğundan gelmeyebilir diye düşünüyorum. Sevgisinden şüphem yok, hatam bayağı büyük bu sefer. Beni tanıyorsa da ikinci kez gitmeyeceğimi bilir diyorum bir yandan.

inşallah canım. :26:

-Bu arada cevap attı, "ne getireceksen çöpe at" diye. Of mimliyim ben bu konuda da. Deve gibi kin gütmüş. Ben de "bir şey getirmeyeceğim ve orada olacağım ister gel ister gelme" dedim. Beyefendinin kimseyi görecek hali yokmuşmuş. Ben de "ben geleceğim, geldiğimde de aramayacağım ister gel ister gelme paşa gönlün bilir." dedim. :37: -

iyi demişsin tatlım bence gelecektir. :40::40:

evet sonuç ne oldu merak ettim ben de inşallah güzel sonuç verirsin bizlere

Sabah mesaj attı, sakın gelme!! diye. Bende gelicem istemezsen sen gelmezsin diye diretttim falan. Sonra ben gidemeden o geldi, süpriz yaptı. :52: Tam evden çıkmama beş dk kala yetişti.

O, o kadar üstüme gelmeseymiş ben o lafları zaten etmezmişim. :1:

Son düzenleme:
Sabah mesaj attı, sakın gelme!! diye. Bende gelicem istemezsen sen gelmezsin diye diretttim falan. Sonra ben gidemeden o geldi, süpriz yaptı. :52: Tam evden çıkmama beş dk kala yetişti.

O, o kadar üstüme gelmeseymiş ben o lafları zaten etmezmişim. :1:

ha ha iyi bari :9:

canım bence iyi olmuş mesaj atman
en azından haberi var, ve haberi olmasına rağmen işim çıktı falan derse ya da gelirse ona göre anlarsın onun da neyi istediğini
ama mesaj atmadan gitseydin ve işim çıktı deseydi, kafanda soru işaretleri olucaktı. acaba işi olmasaydı gelir miydi? gerçekten işi mi var yoksa bahane mi uyduruyor diye

pardon görmedim son olayı canım
süper bi süpriz olmuş, bence bu çocuk sana deli gibi aşık :69:
üzmeyin birbirinizi :16:

Back
X