Gidecek çok kilo var

plasticwoman

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
7.049
11.811
448
Günlük iyi olacak benim için :) 122,8 kiloya kadar çıktım evlilik, Doğum, hayatımdan giden acı kayıplar psikoloji bozulması derken yemekte buldum kendimi ama artık dur demenin zamanı geldi. Kendimi hiç bu kadar kilolu da görmemiştim. Yakın Zaman da 30 kilo verdim ama bi arkadaşım vefat etti kendimi toparlayamadım, motive edemedim herşey anlamsız gelmeye başlamıştı derken fazlasıyla aldım. Ama hayatımızda olan her dönemin bizim için anlamlı ve aslında bir şeyler kattığının bilincindeyim artık.

Şu an 117 kiloyum 1 ay da gitti sporsuz yaklaşık 6 kg spora başladım bu ay kaç gidecek bakalım. 15 Günde bir tartılacağım aslında ay da bir dedim ama günlüğüm için 15 Günde bir iyidir :) zaten beslenme konusunda beslenme uzmanı kadar Bilgi Sahibi oldum okuya okuya :) aralıklı oruçlar; ketojenik diyetler :) şimdi artık bilgilerimi konuşturma uygulama zamanı :))

Peki şu an ne yapıyorum öncesi aralıklı oruç yaptım ama şu an 16:8 aralıklı oruç denebilir 16 saat açlık 8 saat tokluk saatim var. 3 öğün 1 ara öğün yapıyorum çok sağlam kaçamaksız antrenman yapıyorum ve güzel geçiyor sporum. Bu ay daha güzel sonuç alacağıma inanıyorum. Hoca ile birebir çalışıyorum o yüzden hareketlerimi hiç kaçırmadan devam ediyorum. 1 şubatta tartı günüm.

Başlangıç: 122,8 kg (10.01.2020)
Güncel: 105,4 kg (20.03.2020)

Son düzenleme:
Sabah: 1 orta haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday (1 dilimden biraz büyüktü ekmek)
Göbek
30-40 gr kadar süzme peynir

Öğlen: 1,5 kase yayla çorbası

Akşam: Ton balıklı salata
1 dilim tam buğday ekmek

Çok kas ağrım var ama spora gideceğim.

En kararsız günüm sanırım :))) 19:30 spora gitmek için eve gidip yemek yiyip 1 saat sonra çıkacaktım ama iş yerinde bi şekilde halledeyim öyle gideyim diyorum şimdide :)) çok Yorgun’um eve erken gidip erken uyumuş olmak daha bi cazip geldi şu an.

Son durumu yazayım
Sabah: 1 yumurta
30-40 gr süzme peynir
Göbek
Tam buğday ekmek

Ara: 1 kivi

Öğlen: 1 kase çorba az turşu

Akşam: ton balığı
Tam buğday ekmek

Spora gidemedim yarın gideceğim. Yarın farklı bi sisteme başlıyorum seviyeleri var, 1. Seviye ile başlıyorum. Yarın sabah tartılacağım daha sonra seviyeler tamamlandıkça yazacağım Dayanabilirsem :)

Bugün 1. Günüme başladım öğle 13:00 gibi yumurta turp yeşillik yiyeceğim akşam yemeğimi evde unuttum -_- bakalım öğle şirkette çıkan yemeklerden almayı planlıyorum uyarsa listeme. 117,7 ile başladım 1. Seviyeyi kaç kilo ile tamamlayacağım.

13:00 — 3 haşlanmış yumurta
Turp ve yeşillik, badem

17:00 ton balığı, bulgur pilavı salatalık

Akşam spor var menüm bu şekilde ilk günü kazasız belasız tamamlayacağım umarım :)

Öğle yemeğim yenildi hatta çok doydum farklı olarak yer fıstığı yedim. Bulgur pilavımı pişirdim yemekhanede yanıma aldım ve ton balığımı da aldım 80 gr ton yiyeceğim ekmek yok bi zorlayan konu yemekten 30 dk önce kesilen sıvı ve yemek sonrası 1,5 saat sonra bi şey içmemek zor oluyor ama alışacağım.

Bugün biraz farklı olacak beslenmem

Öğle:
Hünkar beğendi (köz patlıcan ve et)
Bulgur pilavı
Yoğurt

Akşam: salata , 3-4 ızgara köfte

19:30 belki pilatese gidebilirim bakacağım duruma göre belimde bi ağrı var korkuttu beni sabah o yüzden bakacağım duruma göre.

Bugünün menüsü,

Öğle: et sote, bulgur pilavı, yoğurt

Akşam: 4 ızgara köfte, turp, kiraz domates, salatalık, kırmızı biber

Bugün de tamamlandı, kaldı 37 gün

Sevgili günlüğüm :) bugün menüm:

Öğle: taze fasülye, salata

Akşam: taze fasülye, bulgur pilavı, yer fıstığı.

Taze fasülyeyi kıymalı yaptım bitti :) yarına sanırım kara lahana yapacağım. Sarma mı yapsam diye düşünüyorum bulgur ve kıymalı.

Bugün menüm:
Öğle: mantarlı biberli bulgur pilavı, yer fıstığı

Akşam: az mantar sote, 5 köfte, 4-5 kiraz domates

Suyum içildi,
Spor yapıldı : 1 saat hoca ile hiit yaptık

Başlangıç kilom:122,8
Bugün tartım: 115,8
Giden: 7 kg

Seviye 1 gayet güzel gidiyor bugün 5. Günün içindeyim :) bugün planımı yazayım bakalım ne kadar uyacağım :)

Öğle: ızgara tavuk, salata, yer fıstığı

Akşam 17:00 : 3 haşlanmış yumurta, turp, havuç, yeşillik

Su tabi ki her zaman :)
Spor: zumba ve pilates planlıyorum bakalım. Ayrıca akşama kadar squat, ip atlama gibi şeyler yapacağım WC gittikçe :) tabi ipsiz ip atlama :)

Bugün menüm:

Öğle: tavuk ızgara
Az salata

Akşam 17:00 : 3 haşlanmış yumurta, kıvırcık ve turp

Akşam spor var zumba ve pilatese girmeyi planlıyorum ayrıca gün içerisinde müsait oldukça ipsiz ip atlama, squat ve wallsit yapıyorum.

Bugün menüm:
Öğle: tavuk ızgara, turp, az salata

Akşam: kıymalı kara lahana, salata belki bulabilirsem bulgur pilavı, dün pilav yemedim ve aç uyandım :) tok tutan bulgur pilavıymış :)

Back
X