Gidecek çok kilo var

Çarşamba menüsü:
Öğle: tavuk, az salata, yoğurt
Akşam: 3 haşlanmış yumurta, az kıvırcık, yer fıstığı

3 lt su
Kahve
Zencefil limon ıhlamur

Bugün planladığım menüm :)

Öğle: ızgara tavuk, az salata, yarım turp, yoğurt

Akşam: bulgur pilavı, 2 ad kiraz domates, acı biber, yarım turp

3 lt su içilir
Türk kahvesi
Zencefil limon ıhlamur karışımı çay

Akşam 45 dk yürüyüş, 50 dk pilates yapacağım.

Ayrıca akşama kadar squat, wallsit, ip atlama (ipsiz) yapıyorum.

6. Günümde çok açlık hissettim bu da artık alışma öncesi son çığlıklarda sanırım :) ayrıca bulgur yiyince daha tok oluyorum o nedenle bugün de spora gideceğim için bulgur yiyeceğim ve daha da iyi olacak.

Menüm
Öğle: tavuk ızgara, az salata

Akşam: 2 haşlanmış yumurta, yarım vezir turp

3 lt su
Türk kahvesi
Zencefil ıhlamur karışımı çay
Beyaz çay

Bugün epey gezdim ama sorunsuz geçti artık yiyecekleri görünce Canım çekmiyor, tatlı isteğim yok.
Ayrıca mide sorunlarım vardı ama 10 Günde tamamen geçti şifa bulmaya başladım bile. Bu çok sevindirici

Genel bir bilgilendirme yapayım, 1. Seviyedeyim bugün 12. Günündeyim ve mide rahatsızlıklarım geçti, sürekli halsizdim şu an gayet iyiyim, sabahları yataktan çıkamazdım çok şükür herşeye enerjim yetmeye başladı yani kilo vermek bir yana gerçekten şifa buluyorum.

Pazar:

Öğle: sucuklu yumurta, 4-5 zeytin, 2-3 kiraz domates

Akşam: ızgara tavuk, köz patlıcan, salata

Türk kahvesi
Su içildi.

İşten çıkıp oğlumu alacağım sonra onu eve bırakıp spora geçeceğim. Zumba ve pilates dersim var. Bol bol hareket halindeydim artık ve hareket ettikçe enerjim artıyor :KK200:

Öğle: kıymalı karnabahar, mercimek çorbası (patates, havuç, un yoktu içerisinde), yoğurt

Akşam: 17:00- Roka, 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri karışımı ile bir salata.

Su 3 lt
Türk kahvesi
Maden suyu
Zencefil, ıhlamur karışımı çay

Spor:
Squat: 280 ad
İp atlama: 300 ad
Wallsit: 290 sn
Adım: 9190 adım
Zumba: 40 dk
Pilates: 50 dk

Herşey yolunda Cuma yarışmasında olunca burayı biraz boşladım gibi ama herşey iyi gidiyor. Bugün 16. Günümdeyim bedenim iyileşiyor, düzene giriyor.

Gelmişken dün menümü de yazayım.

Öğle: tavuk ızgara, az salata

Akşam: ızgara sebze (kabak; patlıcan, biber, domates, mantar)

Reglm çok düzensizdi hem günüm hem de olması sorundu ama bu ay o da düzene girdi çok şükür, günü de eskisi gibi oldu. Umarım böyle devam eder.

Tabi ki Canım, kendini tanıtır mısın
Merhaba canımm ben İpek, 22 yaşındayım evliyim boyum 1.60 kilom 59.0 çıktı bu sabah ve hedefim 50 kilo olmak belki 49. şuanda uyguladığım bir diyet var ve 2 gündür 10000 adım atıp toplamda 5 km yürüyüş yapıyorum 1 saatte:) istersen ben sana çok iyi eşlik ederim. Hem motivasyonumuz iyi olur hem de diyet arkadaşı oluruz :)) Ben hergün tartılıyorum yoksa kafama takıyorum

Merhaba canımm ben İpek, 22 yaşındayım evliyim boyum 1.60 kilom 59.0 çıktı bu sabah ve hedefim 50 kilo olmak belki 49. şuanda uyguladığım bir diyet var ve 2 gündür 10000 adım atıp toplamda 5 km yürüyüş yapıyorum 1 saatte:) istersen ben sana çok iyi eşlik ederim. Hem motivasyonumuz iyi olur hem de diyet arkadaşı oluruz :)) Ben hergün tartılıyorum yoksa kafama takıyorum

Olur Canım mutlu olurum, verilecek kilon az verirsin Emin’in yaza istediğin kilo da olursun :KK200: bende tartılıyorum Ama dinlendiğim zaman tartılınca o zaman net anlıyorum verdiğim kiloyu.

Olur Canım mutlu olurum, verilecek kilon az verirsin Emin’in yaza istediğin kilo da olursun :KK200: bende tartılıyorum Ama dinlendiğim zaman tartılınca o zaman net anlıyorum verdiğim kiloyu.
Hadi inşallahh💜💜 ben şimdi yemek saatimi bekliyorum :kk77::kk77::kk77::kk77: gidecek kilolar eminiiz:KK49::KK49::KK49::KK200::KK200::KK200::KK200::dua:

İyi haftalar, baya incelediğini fark etmeye başladım yarım kg verdiğimde -10 kg olmuş olacak. Çok mutluyum güzel başladı da hafta akşama spor var. Bakalım bu hafta sonuç ne olacak.

Evet seviye 1 sonuna geldim :)
Seviye 1 başlangıç kilom: 117,7
Seviye 1 bitiş, 2. Seviyeye geçiş kilom: -6,2 kg

Seviye 1 - 30 gün olarak yaptım şimdi 2. Seviye 21 gün yapacağım. Bakalım neler olacak.

Back
X