Bence ewden disari çıkmayın ters tepmesin sonra iyice gerilirsiniz.. eve gelince kesinlikle konusmazsiniz tavir yaparsınız tartismaya bile girmezsiniz siz konuşmadıkca yaptigi hatanin daha iyo farkina varir bence..
Erkek milleti once kendini dusunurBiz kadinlar hep vericiyiz iste aman tadimiz kacmasin herkese guleryuz goster kirma etme bizi anlayan yok...
ama evlendikten sonra çoğu erkek öyle zaten,erkekler fazla sıkılmaya gelmez.Kendi haline bırak bence,sık boğaz etme fazla..Gözü dışarda değil,seni seviyorsa küçük meseleleri büyütmenin bir anlamı yok.Halimize şükretmek lazımGaliba mantikli dusunemiyorum ama iste gelde kendine anlat beni yalniz birakip gitmesi zoruma gidiyor ben onun icin ailemi ve arkadaslarimi isimi herseyi arkamda bıraktım tamam ona sende kmseyle görüşme diyemem demiyorumda zaten ama boyle emri vakileri beni cildirtiyo kimbilir kacta gelecek eve tabi country evde zaten nereye gidebilir ki yazikkk!!!
Yook yokk kesinlikle cikmayin hee ne yapin odaniza girin kapinizi kitleyin acmayin kapiyi ama ewden disari cikayin bence ters teper..Genelde tartisinca ayni dediklerinizi yaparim inatci huyum var o konusmada asla konusmam ama bu tokat olayi oldugu icin zaten farkli anlasin istiyorum otellere bile bakmaya basladim suan sinirden catlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?