Gidecek yerim yok, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Kadarı sizi ilgilendirmez, kimin ne yaşadığını bilmeden kafaya göre yorum yapmak kolay
O zaman ne yapacağında bizi ilgilendirmez. Burada insanlar sizin yanlış seçimlerinizden yola çıkarak tavsiyeler veriyor. Herkesin yaşanmışlıkları var böyle atar gider yapacaksınız hiç drama bağlamayın. Aklı başında biri olmadığınız internetten biriyle tanışıp gitme isteğinizden belli.

O Kadarı sizi ilgilendirmez, kimin ne yaşadığını bilmeden kafaya göre yorum yapmak kolay
Bizi ilgilendirmezse niye konu açtın? Hanımefendi doğru söylemiş. Kimse kimseye menfaati olmasa yardım etmez. Belki evliydi adam, karısı gördü küfretti sana. Tanımadığın adamin evinde ne işin var.

Okulunu neden bıraktın? Ben anlamıyorum sadece ben mi görüyorum ya ülkenin halini. Kasiyerlik icin bile üniversite diploması istiyorlar artık. Millet çatır çatır okul bırakıyor. Hayret ediyorum vallahi.

Tam olarak burada beklentin nedir? Ailen en büyük örnek olmalı ki okuman gerektiğini anlamış olmalısın.
Yaşın küçük belli umarım bir aile büyüğü okulu farkeder geri dönmen adına uğraşır.

Hepimizi pasaklı yetiştirdi, saçımı taradigini bile hatırlamıyorum. Çocukken hocalardan azar işitirdim okula düzenli, temiz gel diye. Böyle biri haklı mı şimdi?
Seninde anneninde yardıma ihtiyacı var heralde
Annen anne olmamalıydı
Ama şuan mesele bu değil
Geçmişi takılırsan geleceğin olmaz
Sakin ol geleceğin için çalışmalısın
Ve
Kimseye güvenme sakın

Bir de sana net den tanıdığın adam niye iyilik yapsın? Hayır kurumu mu?
Menfaatini var, elde edene kadar.
Onun yanına gitseydin ya seni boğsaydı, ya tecavüz etseydi.
Aklını başına al üniversite oku, işe gir çalış
Ablacığım nasıl okuyayım, nasıl işe gireyim. Gözünü seveyim yazdıklarımı okudun mu ya

Kaç yaşındasın ve hangi sehirdesin? Senin için bir sorayim SHU arkadaşlarıma bir şey yapılabilir mi diye.

O zaman ne yapacağında bizi ilgilendirmez. Burada insanlar sizin yanlış seçimlerinizden yola çıkarak tavsiyeler veriyor. Herkesin yaşanmışlıkları var böyle atar gider yapacaksınız hiç drama bağlamayın. Aklı başında biri olmadığınız internetten biriyle tanışıp gitme isteğinizden belli.
Bizi ilgilendirmezse niye konu açtın? Hanımefendi doğru söylemiş. Kimse kimseye menfaati olmasa yardım etmez. Belki evliydi adam, karısı gördü küfretti sana. Tanımadığın adamin evinde ne işin var.

Okulunu neden bıraktın? Ben anlamıyorum sadece ben mi görüyorum ya ülkenin halini. Kasiyerlik icin bile üniversite diploması istiyorlar artık. Millet çatır çatır okul bırakıyor. Hayret ediyorum vallahi.
Kimsenin beni azarlamaya hakki yok, anlatabiliyor muyum? Benim bakış açımdan bakmayı deneyin lütfen. Ben fikir istiyorum, azarlanmak değil

Önce iş bulun sonra bir şekilde ev arkadaşı bulursunuz zaten. Beş parasız ev arkadaşı bulsanız ne olacak? Ancak dediginiz gibi erkekler çıkar karşınıza, kira istemezler metres hayatına döner.
Buradan ev arkadaşı bulamazsınız. Önce iş.

Bizleri ilginlendirmeyen konuya bizleri neden dahil ediyorsunuz konu açarak. Okulu bıraktığın için aileden ayri yaşamak istediğin için ama bunu yapacak paran ve imkanlarinizin olmadığı için sizi tebrik etmemizimi bekliyorsunuz. Netten hiç tanımadığınız birinin evinde yasamayi göze aliyorsunuz ailenizin evi dahami guvensiz..

Bizleri ilginlendirmeyen konuya bizleri neden dahil ediyorsunuz konu açarak. Okulu bıraktığın için aileden ayri yaşamak istediğin için ama bunu yapacak paran ve imkanlarinizin olmadığı için sizi tebrik etmemizimi bekliyorsunuz. Netten hiç tanımadığınız birinin evinde yadamayi göze aliyorsunuz ailenizin evi dahami guvensiz..
Evet ailemin evi daha guvensiz

Ailenizin yanına gitmekten başka nasıl bir çözüm olabilir şu asamada? Tanımadığınız insanların evi aile evinden daha mı iyi geliyor size?

Bazı yurtlarda bulaşıkçı temizlikçi gibi yatılı kalabilir, hemde maaş alabilirsiniz.

onun dışında kaymakamlık mutlaka yardımcı olacaktır.

yine çocuk bakıcılığı için yatılı, yardımcı arayan aileler var. Yada yaşlı bakımı için. Hem bütün masrafları karşılamak hem para biriktirmek için en güzel yollar bunlar.

Tam olarak burada beklentin nedir? Ailen en büyük örnek olmalı ki okuman gerektiğini anlamış olmalısın.
Yaşın küçük belli umarım bir aile büyüğü okulu farkeder geri dönmen adına uğraşır.
2 yıllık okuyordum, iş imkanı da yok. Yurt ücretini de ödeyemiyorum

Konu silmek yasak 🚫

Merhaba arkadaşlar,
Bu site bana çok iyi geldi, yaşadığım pek çok sıkıntıyı anlatma imkanı buldum. Ama bu aralar yine çıkmazdayım.
Üniversiteyi bıraktım(ailemin haberi yok), 2 ay kadar eniştemin evinde sığıntı gibi yaşadım. Şuan nereye gitsem ne yapsam bilmiyorum. Ayrı eve çıkıp iş bulmak istiyorum ama şuan param bile yok. Ev arkadaşı sitesinde bir adamı tanımıştım, ona anlattım biraz. Gel evimde yaşa, ben kalmıyorum zaten, demişti. Az önce yazdığımda hakaret edip engelledi. Iyiki onun evine gitmedim, belki bana zarar verecekti. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Eski sevgilim vardı, o da evlilik istiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım artık. Her defasında kendime zarar verme düşüncesi geliyor.
Ailemden hiç bahsetmeyin bile. Evde bir sürü çocuk var, annem bakamıyor bile onlara. Aklı da yerinde değil pek. Babam da evi terketti...
O kadar güçlü biri de değilim. Kime güvensem zarar görüyorum hep.
Ne yapayım? Nerelere gideyim?

Konu bu

Bazı yurtlarda bulaşıkçı temizlikçi gibi yatılı kalabilir, hemde maaş alabilirsiniz.

onun dışında kaymakamlık mutlaka yardımcı olacaktır.

yine çocuk bakıcılığı için yatılı, yardımcı arayan aileler var. Yada yaşlı bakımı için. Hem bütün masrafları karşılamak hem para biriktirmek için en güzel yollar bunlar.
Işte böyle yorumlara ihtiyacım var. Çocuk bakıcılığı için bir tanıdığım teklif etmişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X