Günaydın Ballar :)
Ah bu sabah koşuşturmaları yok mu ancak gelebildim.
Doğacım siteye baktım çok güzel düzenleme olmuş yemeklere desen bayıldım.İnşallah bigün orda yemek de nasip olur.Akşama kına var kıyafetin çok güzel oldu.Bol bol foto çektir.Kızlarda görmüş olurlar.Anneler de gelecek.Aile her zaman insana iyi gelir,keyifli olur.
Sen benim menümü az bulmuşsun fıstık ama ben doyduğum için o kadar yedim.Ben senin menüleri tam yerinde buldum.Su düzenini de oturtmuşsun güzel olmuş.
Yoğunluklar hiç bitmez önemli olan hayattan keyif alabilmek.SİZİ SEVEN insanlarla birlikte olup tadını çıkarmak.Hadi bakalım haftasonun musmutlu geçsin fıstığımmmm....
Züleyha ablam ; tibet yapmamaya karar verdim şükür.Pilates finallerden sonra hep birlikte etkisini göreceğiz.Bakalım nasıl inceliyorum.İnsanın hayatında zevk alarak yaptığı bişeylerin olması çok güzel.Uğraştığın işler buna değiyor.Zamanını kaliteli kullanıyorsun.Ben Kat'ı sanatını hiç duymadım.Bilmiyorum yaniama en kısa sürede bakıcam merak ettim.Ayrıca butik oteli öyle bir anlatmışsın ki kendimi orda zannetim.Böyle kızlar hepimiz gelmişiz falan keşke olsa:) Belki de olur :)))
Ynga ne güzel istediğini istediğin yaşta yapabilmişsin,inşallah bundan sonra da hep öyle olur.Çocuklarla neşeli keyifli sağlıklı bir hayatın olur hep:)
Neslican gelmemiş,bugün haftanın son çalışma günü yoğundur sanırım.Yeri belli oldu hemen :)
Kızlar hepiniz için bugün son çaışma günü ben yarın da çalışıyorum ve pazarı iple çekiyorum resmen.Uyumak istiyorum kahvaltı keyfi yapmak istiyorum ve tabiki ders çalışmak istiyorum.
Şimdilik kaçıyorum hayılrlı günler hayırlı cumalar dua ile inşallah....
Esracım, canım benim, şimdi fotoğraflarına baktım, dilim tutuldu resmen, maşallah maşallah
Doğru tahmin etmişsin, yoğun bir gün bugün, daha yapacak çok iş var ama ağır ilerliyorum. Haftasonu da evle uğraşacağım biraz. Bu ara hiçbirşeye yetişemiyor hissi içindeyim. Bir düzene sokmam lazım kendimi.