Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlarrrrrrr
Yeni bir kararla hergün tartılmamaya ve haftada bir gün tartılmaya başlıcam bakalaım ne kadar başarabilicem diyetin ilk gününde beri hergün tartıldım bu karar zorolacak ama değecektir umarım![]()
Canım ben şu an hastanedeyim.hem kürtaj olucam hem biopsi.eşim ankarada çocuklar evdr yanlız kimselere haber veröedim ameliyatı bekliyoruöm
Merhabaaa :)Merhabaaabenim gidecek 40 kilom var, aslinda 53dü, 13nü verdim bile
geri kaldi koooocaman bi kismi
Gelemedim bir kaç gün.Baya yoğun günler yaşadım ama süperim şimdi.Canım azmine maşallah diyorum.Ben zorunlu bir ara verdim ama yarın sabah müthiş bir kararlılıkla bende yanındayım.Yaza kadar 59 olmak istiyorum.1 - 2kilo alıp sabitlersem çok süper olucak.
Dukan diyeti fikrine katılıyorum uygulaması çok kolay ve doyurucu bir diyet.Bende dukan expres yapıcam.Çok kolay ve zevkli hergün zenginleşen bir diyet.Yarın sabah başlıycam.
Bundan sonra inşallah bir sorun çıkmazsa burda yol arkadaşın olucam güzel Esram.![]()
Bide elma detoksunu sorucaktım sonucun süper nasıl yaptın ?![]()
Merhabaaa :)
13 cok güzel bir rakam digerlerini de cabucak verirsin inşallah sun kac kilosun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilomu söylemesem
ama baya baya kiloluyum![]()
merhabalaröncelikle tebrik ediyorum sizi...
karabuğday dikkatimi çekti sayfanızda...faydaları ve nerden temin edebiliriz ve nasıl tüketiyorsunuz...yıllar önce bende kilolarımla başım dertteydi.şimdi de biraz fazlalıklarımla uğraşıp korumaya çalışıyorum...
bu arada tatlı tarifinide deneyeceğim ...şimdiden teşekkürler....
Kilomu söylemesem
ama baya baya kiloluyum![]()
Güzel Esram
Dün yemeli günlerime veda ettim.İnşallah bugün itibari ile diyetime başladım.
Kahvaltıda 2 oğlumu bol bol öptüm.İlk vitaminimi onlardan aldım. 2 yumurta ile omlet yaptım.
Öğlene tavuk yemeyi düşünüyorum.
Akşamada bol salata ve çorba.
Elma diyetini önümüzdeki hafta sonu yapmayı düşünüyorum.Bugün sporada başlarım.Bu arada geleceğin güzel annesi olarak anneler gününü kutluyorum..
Esracım nerelerdesin?
:44:
Günaydınnnnnnnnn
Bugün harika bir diyet tatlı tarifi vericem.Dukandan gördüm kendime uyarladım aynen böyle oldu.2 kırmızı elma 20 fıstık tarçın ve yulaf ezmesi...
Önce elmaların kabuklarını soyup rendeliyoruz.Sonrada tavada yağsız bir şekilde döndürüyoruz.İri kıyım yaptığımız fıstık (artık evde ne varsa fındık ceviz badem..) içine ekliyoruz.Azcık da öyle pişiriyoruz.Hiç su eklemiyoruz kendi suyunu salıp çekiyor.Sonra ozağın altını kapatıp tarçın ekliyip karıştırıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.Soğduktan sonra içine 4 yk kadar robottan çekilmiş yulaf ezmesi koyuyoruz.Yulaf kepeği de olur.Arzuya göre 1 yk bal yada pekmez ekleyebilirisniz.Sonra bunu azcık elimizde yoğuruyoruz.Öyle hamur olmuyor ama.Elimizle küçük toplar yapıp hindiztan cevzine buluyoruz.Bu tarifden 14 top çıktı.Araöğünde kahvenizin yanında 4-5 tane yiyebilirsiniz.
Ben çok sevdim:)
Düne gelince diyet okey aynen devam etti ancak hiç spor yapasım yoktu ki komşumuz kapıyı çalana kadar.Ne getirmiş pestillllllll.Ölürüm yaaa çocukluğumun yiyeceği.Yedimmm doğruuu.Sonra kalktım Leslie 4 fast mil yaptım 30 mekik 25 sn planks ve 12 leg raise yaptım.Pestil falan hikaye oldu yani.Önemli olan bi şey yaparken telafi edebilmek.O pestilin üzerine uyusaydım yarın tartıda bana kıs kıs gülerdi.Oyle bişey yok tartıcımmmmm
Bu arada yarın haftasonu tartılmama rekoru kırdım sonucu çok merak ediyorum