Canım, annene takılma zaten, doktorlara güvenmeme konusunda haklısın. Yeni sistem iyice felç etti sağlık sistemini. Doktorlar bolca test yaptırıyorlar, ilaç yazıyorlar, kendi performansları yükseliyor, hasta da ilgi gördüm diye memnun ama uzun vadede sonuç kötü

Kendi kendimizin doktoru olduk bir nevi ama bunda da fazla şüpheci olmamak lazım. Hele sen düzenli kontrol oluyorsun, Allah kolaylık versin, iyi doktorlara ve hastanelere denk gelirsin inşallah..
Doğacım, alerji problemin yoksa herhangi bir nemlendirici ürün kullanabilirsin aslında. Benim tüm ürünlerim La Roche Possay. Yalnız onda da cilt türüne uygun, doğru ürünü alman lazım, gittiğin cilt doktoru öneride bulunduysa onun dediği ürünü al, yoksa bildiğin, hoşuna giden bir ürünü alabilirsin. Bende bu markanın şampuanı, duş jeli, makyaj temizleme solüsyonu, güneş kremi, bb kremi ve nemlendiricisi var. Nemlendiriciye pek ihtiyaç duymuyorum, güneş kremi zaten nemlendiriyor. Bir aydır bb krem de sürmüyorum, sadece güneş kremi sürüyorum. Kışın bb krem sürüyordum, güneş koruyucu özelliği de yetiyordu. Sırtında kuruluk olduğuna göre nemlendiricili bir duş jeli kullanman iyi olur, ben bazen kuru hissettiğimde duş sonrası bebe yağı kullanıyorum. Onu da tavsiye ederim, çok güzel nemlendiriyor. Jhonson's baby, sebamed denediğim ürünler bebe yağı olarak.
İnşallah iyi çıkar sonuçların. B12 sonucu çabuk çıkıyor aslında ama senin diğer tahliller geç çıkıyor demek ki. Ben uzun süre sonra, mevsimlerden roma ile kilo verdikten sonra test yaptırmıştım ve B12 değerim normal çıkmıştı

yüksek olan trigliserit değerim düşük çıkmıştı. Beslenme şekli bunları etkiliyor. Senin de değerlerin düşük çıkarsa beslenmene ona göre dikkat edersin.