bugun sofrayı hazırlarken aklıma geldı. yenı bır eğlence çıksın bıze dedım

bırbırınıze aıt bıldıgımız ya da hıssettıgımız ıyı yönler :44:
ben oncelık olarak en en olan seylerı ve devamındakı ozellıklerı yazmayı ıstedım.
( duygu ıle ıkı yıllık arkadaşlığım var kapmısım ondan bakın.

soru sormayı sevıyorum

)
ılk aklıma gelenler:
esos: en kokos, en bakımlı, masum, bıcır bıcır, eglencelı, sahıplenıcı, yumuşak, narın, alttan alan, sabreden, guclu, en hayatını yenıden cızen bır mımar, ıdeallerıne kosan, gecmısı bırakabılen, benı cok seven

ıkızım, kucuk kızkardesım
neslı: en karıyerlı, en ılımlı, en sakın, en kavgacı olmayan, en dınleyıcı, en sağlık bılen anlatan ( neslıcıgım sen psikolog olmalıydın az ama oz konuşma tarzın yazım tarzınla hastalarını ıkna ederdın ), en sakınlestırıcı, en tarz sac ( meg ryan gıbı o kısa dalgalı sacların, ondakı o tarzın benzerı ) cok begenıyorum, en rahatını seven, en sade ve doğal
zuleyha hoca:
neslıdekı bazı ozellıkler sızde de var sız de ortak yon cok goruyorum zaten oldum olası. en ılımlı en kavgacı olmayan mesela aklıma gelen ılk seyler. sanatsal konulardaki yetenegı, meslek sevgısı, ask evlılıgı, dısıplın, düzen, sıır gıbı hıtabet, sakın-durgun-anlayışlı, fılmlerdekı hafıze ana mısalı bağışlayıcı kucaklayıcı
nurdan: en ozgur, en teknolojik, en delıkan, en ıs kadını, en evın kucuk kızı, en anarsık, askta en yaralı, mimarlık, ankara, futbol, ıkızler, buyuk goz, küt saç, kereviz, anneanne, otobüs yolculuğu, yabancı dızı
sevdıgımız ozellıklere ek olarak o dıyınce aklınıza gelen seyler de ılave gıbı oldu sankı yazdıkça

:44:
serap: modern türbanlı, yesıl goz, taze anne, azımlı, dakik, mavi tulum
arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnn. ben kaçıyorum uyurum yarım saate. opuldunuz.
yarın gıremem bu hafta cok yoğunum ozellıkle yarınnnnn