• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Zuleyha hoca yok epeydir :confused::confused::(:rolleyes::rolleyes::what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Guzel bir gun diliyorum herkese ben de. Dun yorgun halsix bol bas agrim vardi bugun gayet iyiyim see you ladies

Sen de karabuğdayı pilav gibi yap bak o zaman kesin seversin hem de yeme gibi eşin de yer ;) Bir taşla iki kuş ;)
Ceket işi olmamış ama yeni tunik güzel olmuş onuda merakla bekliyorum (bunları telde konuşunca burda dejavu gibi oldu :))
Sen de benim gibi pek dizi izlemiyorsun ama izleyeceksek de güzel bişey olsun ben aklıma koydum bu diziyi izlerim.Senin de edebiyatı ne kadar sevdiğini bilirim pazar dizi keyfine girebilecek nitelikte;)

Kızların selamına Aleyküm Selam olsun...Züleyha ablam girmemiş daha yoğunluktan sanırım.Gelir yazar merakta bırakmaz :)

Diyetle alakalı bir iki bişey yazıcam.Ben diyet sürecinde çok şey yaşadım psikolojik olarak hatta bunlar yüzünden yeme krizleri bile atlattım.Artık herşey daha iyi,yolunda.Ben sağlıklı beslenmeyi hayatımın merkezine almaya kara verdim.Sıkı katı bir diyet asla değil.Karşıyım da öyle şeylere.Düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyle geç ama kalıcı kilo vermek istyorum.Hayatımındaki birinci amaç da bu değil.Okulum var ki en önemlisi bu.İşim var ailem sevdiklerim ve sevenlerim var.Bunlardan sonra diyet var.Bir çok konuda zaman sıkıntısı yaşıyorum.Finallere kadar spor yapamıcam mesela.Vakit yok.İşten 6 -7 gibi çıkıp eve gidince size pek vakit kalmıyor maalesef.Çoğu zaman sabahlıyorum yada sabah erken kalkıp ders çalışıyorum.Geçen sene bu zamanlar 95 kilo falandım ve finallere çalışayım derken 8-9 kilo aldım.Bu sene öyle olmucak.Bırak almayı azalcam bile :)
Finallerden sonra ciddi anlamda spora sarılcam ilk hedefim sıkılaşmak olcak.Pilates ve bölgesel çalışıcam.

Benden böyle yarın protein günü olacak gitsin kilolarrrrrr :))))

merhaba
canım uzun zamandır takıpteyım maşallah çok güzel kilo vermişsin senı bırçok seyı denedım ve versımde bende 6 ayda 26 kıloya yakın verdım ama hep dur kalklarla oldu şu kara buğday meselesını soracaktım sana acaba onu bırakıp tekrar kalan diyetine donunce gerı alıyormusun bazı detokslarda oyle oluyor çünkü bırde nasıl uyguluyorsun şimdiden teşekkürler :16:

Canim ben bir iki diziyi duzenli izliyorum ama bu dizinin ayri bir albenisi var gercrk. Bakalim.firsat bulursam izlerim. Biliyosun edebiyat aski ortak yonlerimizden biri.

Evet karabugdayi pilav gibi yapip deneyecegim mahrum.kalmamak adina.

Crket isi sorma seviniyim mi uzuluyum nu modunda birsey. Cok guzel olmyus ama ceket olmamis elbise icin. Neyse ceket almistim kombin yaoarim ya da bunu pantolonla giyerim. Kina icin. Dugun hazir allahtan

Zuleyha hoca cok yogunmus gorustum. Hatta sonucunu almis bugun.cok sukur cok sevindim hastalik dedin mi icim gidiyor zaten benim malum.basinda hem.ona hem.hepumize saglik diliyorum

Cok guzel bir kilodasin onceligin isin egitimin sosyal hayatin olmali.biz herseyi geri plana itip psikolojimixi bozduk gecen yaz. Bak.cok yoguj bir tempo. Keyif alacagin seyler yemeli. Bedrnini yormamalisin

Bakalim yarin ben de ilk kez protein gununi deneyecegim.ekmeksiz ve meuvesiz bir gun ilginc olacak.

Ben bu hafta salona gidemedim dugun hazirligindan.bugun de yemeklu misafir vardi cuma kins. Cumartesi annemler geliyor aksama da dugun.pazar gece annemi sali sabaj kardesimi ankaraya yolcu edecem persembe is cikisi konya.cuma gunu gunboyi doktor hastane. Haftasonu orda kalacagiz gecen hafta ehliyet kursu vardi su yogunlugum bir bitse. Ama duzenli bol yuruyusteyim.aylardir.hic yokrAn hareket ediyorum

ZAYIFLAMA DİYETİ

KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit

VEYA

1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks

PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE

ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata

ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE =
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM

AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz = 8-10 adet Fındık = Badem

Esos15 gynde dort kilo ve rmis bu listeyi uygulayan

Ben bu hafta salona gidemedim dugun hazirligindan.bugun de yemeklu misafir vardi cuma kins. Cumartesi annemler geliyor aksama da dugun.pazar gece annemi sali sabaj kardesimi ankaraya yolcu edecem persembe is cikisi konya.cuma gunu gunboyi doktor hastane. Haftasonu orda kalacagiz gecen hafta ehliyet kursu vardi su yogunlugum bir bitse. Ama duzenli bol yuruyusteyim.aylardir.hic yokrAn hareket ediyorum

Çok yoğunsun canım ya.

ZAYIFLAMA DİYETİ

KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit

VEYA

1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks

PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE

ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek

8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata

ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE =
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM

AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek

ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz = 8-10 adet Fındık = Badem

Bu gerçekten çok güzel bir liste.Bunumu yapıyorsun şimdi,eşlik etse mi bende?

Esracım öncelikle topiğin hayırlı olsun, biraz geç kaldım galiba ama:1: uzun zamandır foruma pek girdiğim söylenemez. Burayı da Doğa'nın izini sürerek buldum ve çok ta memnun oldum:16: Maşallah diyorum sana:nazar: resmen bir başarı hikayesine imza atmışsın, eminim vermek istediğin o 20 kg da gidecek ve bir daha geri gelmeyecek:nazar: :46::46::46: Uzun zaman oldu görüşmeyeli, detaylı bakamadım ama son sayfada gördüğüm kadarıyla Züleyha da buralarda:16: Ben de foruma girdiğimde, arada uğramak isterim senin için de uygunsa canım.
Eski rakibem, Züleyhacım, sen nasılsın? Buradan anladığım kadarıyla ve face'den arada gördüğüm kadarıyla diyete devam ediyorsun. Gerçi fotoğraflarda hiç ihtiyacın yok gibi görünüyor:16:
Ben epeydir diyet yapmıyorum, bir ara 70'i geçince mevsimlerden roma'nın listelerini uyguladım ama onda da sıkı listeler başlayınca kaçtım:1: Şimdi 67-68 civarı geziniyorum. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Yediklerime çok dikkat etmiyorum ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Aslında birkaç kg versem daha rahat edeceğim ama şimdilik böyle kalsam da yeter bana.
Doğacık ta buraya geliyor anlaşılan, zaten haberleşiyoruz kendisiyle ama buradan yazmak ayrı keyifli:16: Özlemişim ben de:16:
Şimdilik böyle bir merhaba demiş olayım, tekrar görüşmek üzere :16::16::16:

Biliyorum çok gelemedim ama aklımdaydınız arkadaşlarım.Dün biopsi sonucunu aldım.Sizlerlede paylaştım.Allaha şükür herşey yolunda.Okulda çok yoğunum bu ara.İl içi atama istemiştim.Bugün onun sonucu belli olacak ama benim hiç umudum yok.
Doğacım çok kısa yazabilmiştim sana.Gelişine çok sevindim.Girince altta Neslinin adını gördüm onada çok sevindim.Birşeyleri tekrar konuşmak dillendirmek hiç hoş değil.Geldi geçti.Seni burda görmek ,yeniden konuşabilmek çok güzel.
Görüşmediğimiz süre içinde birçok şey atlatmışsın.Sen güçlü kadınsın canım.Hepsi gelmiş geçmiş olsun.Diyete ara vermişsin.Canım can sağlığı herşeyden önemli ki sen resimlerinde gayet hoşsun.Herşey yoluna girince kendini hazır hissedince istersen başlarsın.Biz hep yanındayız canım.

Esracım öncelikle topiğin hayırlı olsun, biraz geç kaldım galiba ama:1: uzun zamandır foruma pek girdiğim söylenemez. Burayı da Doğa'nın izini sürerek buldum ve çok ta memnun oldum:16: Maşallah diyorum sana:nazar: resmen bir başarı hikayesine imza atmışsın, eminim vermek istediğin o 20 kg da gidecek ve bir daha geri gelmeyecek:nazar: :46::46::46: Uzun zaman oldu görüşmeyeli, detaylı bakamadım ama son sayfada gördüğüm kadarıyla Züleyha da buralarda:16: Ben de foruma girdiğimde, arada uğramak isterim senin için de uygunsa canım.
Eski rakibem, Züleyhacım, sen nasılsın? Buradan anladığım kadarıyla ve face'den arada gördüğüm kadarıyla diyete devam ediyorsun. Gerçi fotoğraflarda hiç ihtiyacın yok gibi görünüyor:16:
Ben epeydir diyet yapmıyorum, bir ara 70'i geçince mevsimlerden roma'nın listelerini uyguladım ama onda da sıkı listeler başlayınca kaçtım:1: Şimdi 67-68 civarı geziniyorum. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Yediklerime çok dikkat etmiyorum ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Aslında birkaç kg versem daha rahat edeceğim ama şimdilik böyle kalsam da yeter bana.
Doğacık ta buraya geliyor anlaşılan, zaten haberleşiyoruz kendisiyle ama buradan yazmak ayrı keyifli:16: Özlemişim ben de:16:
Şimdilik böyle bir merhaba demiş olayım, tekrar görüşmek üzere :16::16::16:

Hoşgeldin canım.Seni burda görmek çok güzel.Eminim Esramda çok mutlu olacaktır.Ben çok sıkı diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum.63-64 arası gidip geliyorum.Bence sende harika görünüyorsun.İzmir buluşmasındaki resimlerde çok hoştun.Hepiniz hoşdunuz.İstersen gene birlikte yapabiliriz :16:

Hoşgeldin canım.Seni burda görmek çok güzel.Eminim Esramda çok mutlu olacaktır.Ben çok sıkı diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum.63-64 arası gidip geliyorum.Bence sende harika görünüyorsun.İzmir buluşmasındaki resimlerde çok hoştun.Hepiniz hoşdunuz.İstersen gene birlikte yapabiliriz :16:

Çok teşekkür ederim canım. Ben de sizleri bir yerde bulunca çok sevindim:16: 63-64 arası süpermiş, aslında ben de o civarda olsam daha iyi olacak ama, bakalım, sizden heveslenirim belki:16: İzmir buluşmasının enerjisi yansımıştır fotoğraflara:16: Bir gün seninle de İzmir fotoğrafı çekiliriz inşallah:16:
Bu arada biopsiden bahsetmişsin, gerçi sonucu iyi çıkmış, öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Eski sayfalara bakmadım, ne oldu? Geçti mi sorun?

Geçti gitti şükür.Periyodik dönemim 20 günün üstünde sürdü.Doktora gittiğimde hemen müdahale etmemiz lazım dedi.Yanımda hiç kimse yoktu,eşim Ankarada ,çocuklar evde yanlızdı.Eşime haber verdim ,bide Esrama yazdım.O ameliyatta parça aldılar,dün sonuç geldi.3 ay bir hap kullanıcam sonra kotrol.
Çok uzun süren regl beni mahvetti.Günlerce pedle gezmek ..İnşallah bu ay yaşamam bunu.Ama şu an çok iyiyim.Sen geldin ,doğa burda..

Back
X