- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu hafta salona gidemedim dugun hazirligindan.bugun de yemeklu misafir vardi cuma kins. Cumartesi annemler geliyor aksama da dugun.pazar gece annemi sali sabaj kardesimi ankaraya yolcu edecem persembe is cikisi konya.cuma gunu gunboyi doktor hastane. Haftasonu orda kalacagiz gecen hafta ehliyet kursu vardi su yogunlugum bir bitse. Ama duzenli bol yuruyusteyim.aylardir.hic yokrAn hareket ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ZAYIFLAMA DİYETİ
KAHVALTI
Çay (şekersiz)
2 kibrik kutusu PEYNİR (60 gr.)
Salata
2 ince dilim ekmek (60 gr) = Haftada 3 gün 1 adet simit
VEYA
1 Su bardağı SÜT (şekersiz)
8-9 Çorba kaşığı Corn Fleks
PAZAR KAHVALTI :
1 kibrit kutusu PEYNİR
5-6 adet ZEYTİN
1 tatlı kaşığı bal-reçel
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN
1 porsyon MEYVA veya 1-2 adet GALETE
ÖĞLE :
1 kase ÇORBA
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı SEBZE YEMEĞİ
Salata
2 ince dilim ekmek
8-9 yemek kaşığı PİLAV veya MAKARNA
1 su bardağı YOĞURT
Salata
ÖZEL SALATA (Peynirli, Ton Balıklı, Tavuklu, 2 Adt.Yumurtalı)
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 2 k.k.PEYNİR + 2 adet GALETE =
veya
3-5 adet CEVİZ = 8-10 adet FINDIK veya BADEM
AKŞAM :
* Öğlenin Benzeri
* 3 Köfte kadar et, tavuk, balık (150-180 gr)
* 8-9 yemek kaşığı kurubakliyat
Salata
2 ince dilim ekmek
ARA ÖĞÜN :
1 porsyon MEYVE + 3-5 adet Ceviz = 8-10 adet Fındık = Badem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esracım öncelikle topiğin hayırlı olsun, biraz geç kaldım galiba amauzun zamandır foruma pek girdiğim söylenemez. Burayı da Doğa'nın izini sürerek buldum ve çok ta memnun oldum
Maşallah diyorum sana
resmen bir başarı hikayesine imza atmışsın, eminim vermek istediğin o 20 kg da gidecek ve bir daha geri gelmeyecek
![]()
Uzun zaman oldu görüşmeyeli, detaylı bakamadım ama son sayfada gördüğüm kadarıyla Züleyha da buralarda
Ben de foruma girdiğimde, arada uğramak isterim senin için de uygunsa canım.
Eski rakibem, Züleyhacım, sen nasılsın? Buradan anladığım kadarıyla ve face'den arada gördüğüm kadarıyla diyete devam ediyorsun. Gerçi fotoğraflarda hiç ihtiyacın yok gibi görünüyor![]()
Ben epeydir diyet yapmıyorum, bir ara 70'i geçince mevsimlerden roma'nın listelerini uyguladım ama onda da sıkı listeler başlayınca kaçtımŞimdi 67-68 civarı geziniyorum. Düzenli spor yapmaya çalışıyorum. Yediklerime çok dikkat etmiyorum ama sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Aslında birkaç kg versem daha rahat edeceğim ama şimdilik böyle kalsam da yeter bana.
Doğacık ta buraya geliyor anlaşılan, zaten haberleşiyoruz kendisiyle ama buradan yazmak ayrı keyifliÖzlemişim ben de
![]()
Şimdilik böyle bir merhaba demiş olayım, tekrar görüşmek üzere![]()
Hoşgeldin canım.Seni burda görmek çok güzel.Eminim Esramda çok mutlu olacaktır.Ben çok sıkı diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum.63-64 arası gidip geliyorum.Bence sende harika görünüyorsun.İzmir buluşmasındaki resimlerde çok hoştun.Hepiniz hoşdunuz.İstersen gene birlikte yapabiliriz![]()