• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ama vermeye kararlısınız önemli olan bu.13 kilo vermişsiniz gerisi mutlaka gelir sakın vazgeçmeyin..

kararliyim ama ben sok diyetler yerine uzun süreli saglikli beslenmeye yöneldim, yavas yavs gidiyor
ama ipin ucunu kacirdigimdada kilo almiyorum geri
eskiden hizli veriyordum, 1 hafta dikkat etmeyince 3 kilo aliyordum
simdi öyle olmuyor...

Merhaba;

Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendim :16:Daha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum:21::21::21: bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var :34::34: İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....

Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????

Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...

Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH :52::52::52::52:

ah ah ah bu ofis işi yapanlar hep kilo ile çebeleşiyor

sizi tebrik ediyorummmm :nazar::nazar::nazar:

biraz karabuğfay hk bilgi verirseniz sevinirmmmmm

Bilmiyordum canim himmm bi dukancida görmüştüm ama demekki guclendirme asamasindaymis dukanin super tarifleri var sasa kaliyorum bi baska arakadas bugün islak kek yapmiss wuwwwwww :) ♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah ah ah bu ofis işi yapanlar hep kilo ile çebeleşiyor

sizi tebrik ediyorummmm :nazar::nazar::nazar:

biraz karabuğfay hk bilgi verirseniz sevinirmmmmm

Teşkkür ederim canım sabah 9-6 çalışınca hep de pc başında olunca o kalça tabi büyüyorr hedef küçültmekkkkkkkk :)))

Karabuğdaya gelince bi kere besin değeri çok yüksek hatta protein kaynağı bir yiyecek.Lifli olduğu için uzun süre tok tutar ve en önemli özelliği bence vucutta yağ toplanması engellemesi :)

teşkkür ederim canım sabah 9-6 çalışınca hep de pc başında olunca o kalça tabi büyüyorr hedef küçültmekkkkkkkk :)))

karabuğdaya gelince bi kere besin değeri çok yüksek hatta protein kaynağı bir yiyecek.lifli olduğu için uzun süre tok tutar ve en önemli özelliği bence vucutta yağ toplanması engellemesi :)

bende iyice bir araştırayım

benimde 10 kg vermem lazım geçen sene varmiştim dikkat etmeyince aldımmm

aslın işin aslı bahaneleri sıralasam bitmez

artık hayatıma sağlıklı beslenmeyi tam yerleştirmem lazımmmmm

kararliyim ama ben sok diyetler yerine uzun süreli saglikli beslenmeye yöneldim, yavas yavs gidiyor
ama ipin ucunu kacirdigimdada kilo almiyorum geri
eskiden hizli veriyordum, 1 hafta dikkat etmeyince 3 kilo aliyordum
simdi öyle olmuyor...

En doğrusunu yapıyorsunuz.Yavaş verince almasıda daha zor oluyor.Bir arkadaşım ayda 1- 1,5 kg vererek 1 yılda 15 kg verdi.Hiç kasmadan verdi ve geri almıyor.Dilerim istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

Teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Karabuğdayı migroslarda bulabilirsin haşladıktan sonra rendelenmiş elma ve tarçnla ana öğün olarak da yiyorum ve detoks gibi etkisi oluyor ayrıca pilavını da denemiştim gayet güzeldi.Tok tutması açısından çok önemli bi yiyecek.Hele ki elma ve tarçınla tartıda güzel rakamlar görmemizi sağlıyor ;)

13 kilo süper rakamm tabi ki söylemeyebilirsin ama o kadar kiloyu verdiysen devamı gelecektir eminim ;)

Benim güzel ablacımm eminim en kısa sürede istediğin hedefe geleceksin ki şimdiden bile başlanmış herşeye.Anneler gününde oğlunla fotonuzu gördüm çok kıskandımm kiii....Ozaman oğluna söyle bi kerede benim yerime öpsün yanaklarından...

Burdayımmmmmmmmmmmm hocam sağlık problemlerim yüzünden bi müddet diyete ara veriyorum bu dönemde spor olayına yoğunlaşıcam.Özellikle de sıkılaşma hatta bi fikrin var mı ? ne yabailirim ? aklımdan pilates geçiyor ama sevmiyorum onu karıştı kafam
Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur.okuldan bir arkadaş ebru şallının platisi videosunu izleyerek yapıyor.Baya fark etti.
Bugün çok mutsuzum.İçim kan ağlıyor SOMA için.Allahım korusun içeride kalanları..

Merhaba;

Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendim :16:Daha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum:21::21::21: bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var :34::34: İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....

Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????

Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...

Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH :52::52::52::52:
cnm öncelikle seni tebrik ederim bu kadar güzel kilo vermeni:46::46:
umarım beni hatırlarsın.. daha güzel günler görmen dileğiyle:34:
tesadüf buldum topiğini hayırlı olsun bol bol sağlıklı kilolar verin..
bu arada bende dietisyene gidip 15 kilo verdim şuan 69 kiloyum:1:

Son düzenleme:
bende iyice bir araştırayım

benimde 10 kg vermem lazım geçen sene varmiştim dikkat etmeyince aldımmm

aslın işin aslı bahaneleri sıralasam bitmez

artık hayatıma sağlıklı beslenmeyi tam yerleştirmem lazımmmmm

Evet aslında kafamızda vermeyi hedefleyip inandıktan sonra başarı kaçınılmaz oluyor ama daha önce verdiysen eminim yine yapacaksındır.Temel sağlıklı beslenme işte bunu hayatımıza alabildiğimiz sürece zaten ideal kiloda kalabiliriz ;)

Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur.okuldan bir arkadaş ebru şallının platisi videosunu izleyerek yapıyor.Baya fark etti.
Bugün çok mutsuzum.İçim kan ağlıyor SOMA için.Allahım korusun içeride kalanları..

Ben iyim hocam da senin de söyledğin gibi içim kan ağlıyor.Evlere düşen ateş kömür ateşi değil bu sefer.Sedye kirlemesin diye çizmesini çıkarmak isteyen adamın ateşi.Nasıl bir değersizlik nasıl bir horlanma.Diyecek çok sözüm var ama şu an sadece dua edebilirim.Sizden de dualarınızı istiyorum hatta herkesten....

cnm öncelikle seni tebrik ederim bu kadar güzel kilo vermeni:46::46:
umarım beni hatırlarsın.. daha güzel günler görmen dileğiyle:34:
tesadüf buldum topiğini hayırlı olsun bol bol sağlıklı kilolar verin..
bu arada bende dietisyene gidip 15 kilo verdim şuan 69 kiloyum:1:

Hoşgeldin cemremm :)))

Tabiki hatırladım,diyetisyen yaradı sana valla.Enson before after foton çok güzeldi.Fark süperdi.Şİmdi daha güzel olmuştur eminim.69 kilo benim hayalim yaaa.İnşallah en kısa sürede ben de gelebilirim o kiloya.Seni burda gördüğüme çok sevindim.Pek aktif sayılmasam da arada girip yazıyorum işte.Güzel sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim.

Çok kara bir gün....
Çok hazin bir gün...
Umutsuz,umutlu,çaresiz bir gün...
İçimde fırtınaların koptuğu bir gün...
Sorgu memuruna döndüm.Soruyorum soruyorum cevap yok...
Ne içindi tüm bunlar iki lokma ekmek parası...
Peki bu kadar ucuız mu insan hayatı...
Evlere düşen ateşler nolcak???
Pekiz bizim elimizden gelen ne ??
Dua...
Lütfen dualrınızı esirgemeyinnnnn.............

Buraya yazmasi en beklenen kisi olarak beklentiyi gerceklestiriyorum. Yasadigin onca sey imkanlar firsatlar acilar uzuntulere ragmen kendini her anlamda degistirdigin bu yilda kimi zaman en yakindan kimi zaman uzaktan takip eden biri olarak bu azmin basarin beni cok mutlu ediyor resimlerin giden kilolar ne diyim.bir basari oykusu tamamen. Harikasin cani gonulden tebrik ediyorum eski dost ve kardesletr dusman olmaz ben de oyuzden hic olmadim kirilir darilir .biliyosun zaten bunlari. Yildiz gibisin hep boyle parla ins

Buraya yazmasi en beklenen kisi olarak beklentiyi gerceklestiriyorum. Yasadigin onca sey imkanlar firsatlar acilar uzuntulere ragmen kendini her anlamda degistirdigin bu yilda kimi zaman en yakindan kimi zaman uzaktan takip eden biri olarak bu azmin basarin beni cok mutlu ediyor resimlerin giden kilolar ne diyim.bir basari oykusu tamamen. Harikasin cani gonulden tebrik ediyorum eski dost ve kardesletr dusman olmaz ben de oyuzden hic olmadim kirilir darilir .biliyosun zaten bunlari. Yildiz gibisin hep boyle parla ins

Güzel sözlerine teşekkür ederim canım.Hayat hep sıkıntılarla dolu oluyor maalesef ama her seferinde küllerimden doğabildim çok şükür RABBİM e .Buraya yazman da ayrıca mutlu etti beni.Tabi ki düşman olmayız,olamayız.Çünkü ne senden ne de benden kimseye düşman olmaz :) Kaldı ki birbirimize asla!!!Benim başarımda emeğin büyük.İnkar edecek deilim çok şey öğrendim.Çok şey paylaştık çok şeyi de birlikte atlattık.Artık yepyeni bir beyaz sayfa var.Umutlar,hayaller,sevnçler,başarılar....Dilerim en güzel şeyler hep bizimle olsun.
Ben bu topiği açarken kendi kendime söyler dururum demiştim.Ama yanılmışım.Sevdiğim herkes beni yalnız bırakmadı,yazdı.Sanırım en güzel hediye bu bana.

İyi ki gelmişsin ,yazmışsın.Eminim Züleyha ablam da çok sevinecektir tıpkı benim gibi.:)))))

Kullerinden dogmak zorundayiz cunku hayat herkese esit derecede adil degil. Sen bu isi guzel basardin kilolu bir hayat dahil herseyi arkanda biraktin bunu keyifle izledim izliyorum İltifat etmek icin yazmiyorum taniyosun beni zaten. Bunlar icimden gecen seyler. Bizler dusmanlil besleyecek insanlar degiliz oyle olsaydi etrafimizda insan kalmazdi cunku okadar cok zarar veren oldu ki. Ama tam tersi hem reel hayatta hem sanal da birbirinden guzel insanlar tanidik taniyoruz bu hem bir sans hem de bizim guzelligimiz olsa gerek. Ali yi biliyorsun benim icin anlamini. Sen ali gibisin kizarim kirilirim ama aklimdan cikmaz kucuk yavru bir kus gibi korumak isterim kucuk kiz kardes oldun kisa surede. Ve oyuzden vazgecemedik birbirimizden. Birbirini en iyi taniyan anlayan bagislayan iki dost olduk ve sadece elektrik aldigimiz icin. Emek dedigin ne ki. Diyette sunu ye bunu yeme dedim bu emek degil. Diyetisyen de aynisini yapiyor google yaz cikiyor bunlar. Ama hayatin her aninda ,yanyana olBilmek.emek 1500 km uzakta

Emek lafini kendim icin de herkes iconde yasakliyorum anneler gibi ben cok emek verdim diyip hatirlatmamak lazim. Sevdik elektrik aldik paylastik anlattik ogrendik ogrettik destek aldik destek verdik

Sevenin cok tabiki. Topigin nesesi kokosu aranan ismiydin hep. Sevdirdin kendini herkese. Simdi hem arkadasligin hem.basarin icin herkesin yazmasi cok dogal

Sen her olayda bizletden daha olgun ve ilimli yaklastin yas 31 oldu ama senden buni ogrendim. Zuleyha hocam tek bir kirginlil beslemeden yasayan biri. Ondan olgun ogrenmeyi bagiskayici olmayi hatta hic kin tutmsyi ogreniyor insan. Ben de sizleri tekrar gordugum icin cok memnunum. Cabuk parlarim cunku duygularimi dingin yasayamiyorum kiriliyorum kirilinca kabuguna cekilmek yerine savunma durtum cikiyor ama yine de cogu insana gore dilimi tutmamayi kirici konusmamayi tercih ediyorum o donemde nekadar basarabildiysem artik. Ama artik daha sakin daha temkinliy bu konuda. Degisiyoruz her gun iste.

Bu uzun konusmalardan sonra hem zuleyha hocama cok gecmis olsun diyorum tekrar hem soma diyorum icim aciyor izlerken okurken. İsci guvenliginin olmadigi hak hurriyetten yoksun ortamlarda calustim calisiyorum her an parmaklarindan elinden olabilecek insanlari goruyorum her gun. Soma gercegi.her yer soma turkiyede. Canlar gitti canlar yandi. Ne diyim. Allah korusun bundan sonrakileri bizleri iscileri. İsci bayraminda calisip ertesi gune olen isciler ile dolu bir ulke burasi

Back
X