• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kullerinden dogmak zorundayiz cunku hayat herkese esit derecede adil degil. Sen bu isi guzel basardin kilolu bir hayat dahil herseyi arkanda biraktin bunu keyifle izledim izliyorum İltifat etmek icin yazmiyorum taniyosun beni zaten. Bunlar icimden gecen seyler. Bizler dusmanlil besleyecek insanlar degiliz oyle olsaydi etrafimizda insan kalmazdi cunku okadar cok zarar veren oldu ki. Ama tam tersi hem reel hayatta hem sanal da birbirinden guzel insanlar tanidik taniyoruz bu hem bir sans hem de bizim guzelligimiz olsa gerek. Ali yi biliyorsun benim icin anlamini. Sen ali gibisin kizarim kirilirim ama aklimdan cikmaz kucuk yavru bir kus gibi korumak isterim kucuk kiz kardes oldun kisa surede. Ve oyuzden vazgecemedik birbirimizden. Birbirini en iyi taniyan anlayan bagislayan iki dost olduk ve sadece elektrik aldigimiz icin. Emek dedigin ne ki. Diyette sunu ye bunu yeme dedim bu emek degil. Diyetisyen de aynisini yapiyor google yaz cikiyor bunlar. Ama hayatin her aninda ,yanyana olBilmek.emek 1500 km uzakta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emek lafini kendim icin de herkes iconde yasakliyorum anneler gibi ben cok emek verdim diyip hatirlatmamak lazim. Sevdik elektrik aldik paylastik anlattik ogrendik ogrettik destek aldik destek verdik

Sevenin cok tabiki. Topigin nesesi kokosu aranan ismiydin hep. Sevdirdin kendini herkese. Simdi hem arkadasligin hem.basarin icin herkesin yazmasi cok dogal

Sen her olayda bizletden daha olgun ve ilimli yaklastin yas 31 oldu ama senden buni ogrendim. Zuleyha hocam tek bir kirginlil beslemeden yasayan biri. Ondan olgun ogrenmeyi bagiskayici olmayi hatta hic kin tutmsyi ogreniyor insan. Ben de sizleri tekrar gordugum icin cok memnunum. Cabuk parlarim cunku duygularimi dingin yasayamiyorum kiriliyorum kirilinca kabuguna cekilmek yerine savunma durtum cikiyor ama yine de cogu insana gore dilimi tutmamayi kirici konusmamayi tercih ediyorum o donemde nekadar basarabildiysem artik. Ama artik daha sakin daha temkinliy bu konuda. Degisiyoruz her gun iste.

sen uzun uzun yazmışsın bazen kim edebiyat okuyor diye şaşırıyorum :) ben pek beceremiyorum sanırım
Ali mi vayyyyy ne diyeyim saol canım .Ben de aynı şekilde seni gördüm bilirsin.Zamanı yaşanmışlıkları bir kenara bırakmak lazım artı.Bharaın gelişiyle coşku var içimizde.Herşey lehimize gelişecek.Ben inanıyorum aklımda yeni yeni fikirler var...Anlatırım bol bol :)

Diyet ile alakalı bişey yazasım yok .Soma olayı bu kadar tazeyken de yazmam bi süre.Lakin bu konunun peşini bırakmam,bıraktırmam.Güzel kilolar vereceğiz eminimmmm!!!!Bu işin başı inanmak çünkü :)

Tabiki sadece diyet değil herşeyi paylaştık.O yüzden bir çok şeyi hep ilk sen öğrendin.Sıkıntı yok bu böyle devam eder.Diyet birbirimize yol arkadaşlığı yaptığımız bir konu ama bizde daha önemli paydalar var ;)

Bu uzun konusmalardan sonra hem zuleyha hocama cok gecmis olsun diyorum tekrar hem soma diyorum icim aciyor izlerken okurken. İsci guvenliginin olmadigi hak hurriyetten yoksun ortamlarda calustim calisiyorum her an parmaklarindan elinden olabilecek insanlari goruyorum her gun. Soma gercegi.her yer soma turkiyede. Canlar gitti canlar yandi. Ne diyim. Allah korusun bundan sonrakileri bizleri iscileri. İsci bayraminda calisip ertesi gune olen isciler ile dolu bir ulke burasi

Ve soma...
İşte burda duruyorum...Ben çok üzüldüm çok ağladım belki ama içimde söndüremediğim kızgınlıklarım var.Keşkenin faydası yok.İstiyorum ki hak yerini bu dünyada da bulsun...Sorumsuz sorumluların yanına kalmasın !!!

Züleyha ablammmmm nerdesinn ???? Geçen beni aradığında geri dönüş yaptım ama cevap vermedin.Merak ediyorum nasıl oldunn ?? Bana bir ses verrrr

Siir yazdigimi unuttun mu. Yazar cizer olmak hayali ikizlerin. Ee birde malum edebiyat ogretmeni olmakti ondandir canim

cnm öncelikle seni tebrik ederim bu kadar güzel kilo vermeni:46::46:
umarım beni hatırlarsın.. daha güzel günler görmen dileğiyle:34:
tesadüf buldum topiğini hayırlı olsun bol bol sağlıklı kilolar verin..
bu arada bende dietisyene gidip 15 kilo verdim şuan 69 kiloyum:1:

Tebrik ediyorum sizi.Ayrıca sizi burda görmekte çok güzel.

Sen her olayda bizletden daha olgun ve ilimli yaklastin yas 31 oldu ama senden buni ogrendim. Zuleyha hocam tek bir kirginlil beslemeden yasayan biri. Ondan olgun ogrenmeyi bagiskayici olmayi hatta hic kin tutmsyi ogreniyor insan. Ben de sizleri tekrar gordugum icin cok memnunum. Cabuk parlarim cunku duygularimi dingin yasayamiyorum kiriliyorum kirilinca kabuguna cekilmek yerine savunma durtum cikiyor ama yine de cogu insana gore dilimi tutmamayi kirici konusmamayi tercih ediyorum o donemde nekadar basarabildiysem artik. Ama artik daha sakin daha temkinliy bu konuda. Degisiyoruz her gun iste.

HOŞGELDİN
Esramın dediği gibi seni burda gördüğüme çok sevindim.Dilerim hep gelirsin.Sen çok özel bir kadınsın canım.

Hosbulduk hocam. Ne guzel icten bir cevap. Sansizliklarim olmustur ama sanal denen bu ortamda cok guzel dostluklar kurdum duygu nesli esra siz ve sizlerin tanimadigi baska kisiler.ozel kadinlar ile dolu ozel bir yil yas gecirdim. 30 yas sendromunu bile bu sayede atlattim ;) yeni yasim daha da guzel olacak ins. Guzel sozleriniz beni cok mutlu etti ofkemden beklentilerimden kiyaslamalardan hayiflanmalardan baskilardan siyrilarak yeni bir yasa girecegim sizler ile daha da guzellesecek bir yeni yas.

Hosbulduk hocam. Ne guzel icten bir cevap. Sansizliklarim olmustur ama sanal denen bu ortamda cok guzel dostluklar kurdum duygu nesli esra siz ve sizlerin tanimadigi baska kisiler.ozel kadinlar ile dolu ozel bir yil yas gecirdim. 30 yas sendromunu bile bu sayede atlattim ;) yeni yasim daha da guzel olacak ins. Guzel sozleriniz beni cok mutlu etti ofkemden beklentilerimden kiyaslamalardan hayiflanmalardan baskilardan siyrilarak yeni bir yasa girecegim sizler ile daha da guzellesecek bir yeni yas.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim filizcim.30 yaş sendromu hiç yaşamadın emin olabilirsin.Yeni yaş geliyor evet benim ikizler burcu arkadaşım.İnşallah herşey daha güzel olacak yeni yaşında.2014 senin yılın olacak

Selamlar;

Ne yoğun bir gündü yahu yazmaya dahi fırsat bulamadım.Bugün diyetim gayet güzel gitti.Hatta hafiften bir açıktım akşam yemeği için daha en az yarım saat var.Bugün sabah işe geç kalmıştım ama menülerimi aksatmadım.Çok sağlıklı bir gün oldu.Akşam annemin önceden yapıp dolaba attığı kabak dolmamı yerim misler gibi.Öğlen yumurta yedim ( şeyyy annem evde yok da ) yarın için karabuğday pilavı yapıcam domatesli çok güzel oluyor .Bugünde filiz karabuğday yapıyor.Bkalaım ilk günü nasıl geçecek :)))

Tsk ederim canim.30 yas olayinda en buyuk pay neslinin.ozguveni yuksek cinsiyetinin basarisinin zekasinin farkinda olarak yasayan guzel arkadasim.ins yeni yas cok iyi gelir 2014 iyi gelmedi yeni yasi bekliyorum

Bana karabugday demeeee :sly::sly::sly::sly: yogun acliklgim var erkenden yatacam.aylardur diyet yok mide de buyumys oructaki gibi bas agrisi cektim gunboyi. Sen aksiliklere ragmeb gunu guzrl atlarmussin cok sevindim.

Sansli tosbaga evde yemek var ya anasi olmasa bile.ben dun uc dort yemek yedim haftaluk

Evet nesli gerçekten otuzlu yaşları insana keyifle hatirlatiyor ona baktikca otuz olasim ama yirmileride pek seviyorum yaaa :) :) sana karabugday diyorum bu ilk gun şokunu atlat yapmaya devam edeceğiz fistik gor bak sonuçları cok güzel oluyor haa bana gelince yarin icin pilavimi yaptim pek güzel oldu valla :) yemek niyetine yerim sen de boyle bi dene oyle islak islak kalmıyor haa sen oyle sevmiyosun yaaa ;) ben de açım neden bilmiyorum ki bici bici sonra sleep hayırlı geceler herkese :)

Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da.
Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil!
Bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte.
Yani yürekte..
Nazım Hikmet

Demiş şair...Ben çok seviyorum Nazım'ı...Sizlerle de paylaşmak istedim.Hele ki bu aralar trt de yedi güzel adam diye bir dizi başladı.Finallaerden sonra izlemeyi düşünüyorum.Tam benlik...Buram buram edebiyat kokan...

Ben annemin yokluğunda ev işlerine sardım.Dün akşam ev işlerimi yaptım.Bugüne yemek hazırladım hani şu karabuday pilavı.Sabah erkenden kalkıp ders çalıştım kahvaltı yapıp işe geldim.

İnşallah bugün güzel bir gün olur ve karşımıza hep İYİ NİYETLİ insanlar çıkar ;)

Ya yirmili yaslar sevilmez mi hicccc ;);););)

Ya nesli hakikaten oyle. Kompleksten uzak biri. Yasamin anin ve kendinin kiymetini bilen biri.

Ben bugun normal beslenmedeyim bugun ceketi alacam diye salonu ertelemistim ama teslim edemeyecekmis poff zaten istedugum gibi de olmamis anlatirim birara. Persembeye kaldi teslimat. Bugun ve yarin salona gidebilirim eve gider yemegimi yer. Bakalim bir aksilik olmszsa. Karabigday haftaya pazartesi tekrar. Ailem gelecek dugun falan derken haftasonu duzenim bozulur toparlamis olurum boylece

Kiz bende anormallik var esim bayildi karabugdaya haa :sly::eek::eek::eek::eek::p:D:D:D:D

Nazim hikmet ben de cok severim.en cok da sevdigine bukadar sevdali bir adamin sevdiginden ayri kalmasi ulkesine asik bir adamin vatanindan uzakta olmesi icimi burkar.

O dizi de cok naif cok guzel cumleler yer aliyor ben de bakiyorumbazen. Fragmandaki bir soz alip goturuyor zaten insani. Ben ellerim acimasin diye asinmasin diye ellerini sikica tutmaya korkarim diyor adam

Ohhhh hamaratligin tutmus nadir olsa da bunu gormek guzel :p:D:D:D:p:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nurdan ve cemremin selami vardi ustumde kalmasin unutmayim

Back
X