Kullerinden dogmak zorundayiz cunku hayat herkese esit derecede adil degil. Sen bu isi guzel basardin kilolu bir hayat dahil herseyi arkanda biraktin bunu keyifle izledim izliyorum İltifat etmek icin yazmiyorum taniyosun beni zaten. Bunlar icimden gecen seyler. Bizler dusmanlil besleyecek insanlar degiliz oyle olsaydi etrafimizda insan kalmazdi cunku okadar cok zarar veren oldu ki. Ama tam tersi hem reel hayatta hem sanal da birbirinden guzel insanlar tanidik taniyoruz bu hem bir sans hem de bizim guzelligimiz olsa gerek. Ali yi biliyorsun benim icin anlamini. Sen ali gibisin kizarim kirilirim ama aklimdan cikmaz kucuk yavru bir kus gibi korumak isterim kucuk kiz kardes oldun kisa surede. Ve oyuzden vazgecemedik birbirimizden. Birbirini en iyi taniyan anlayan bagislayan iki dost olduk ve sadece elektrik aldigimiz icin. Emek dedigin ne ki. Diyette sunu ye bunu yeme dedim bu emek degil. Diyetisyen de aynisini yapiyor google yaz cikiyor bunlar. Ama hayatin her aninda ,yanyana olBilmek.emek 1500 km uzakta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emek lafini kendim icin de herkes iconde yasakliyorum anneler gibi ben cok emek verdim diyip hatirlatmamak lazim. Sevdik elektrik aldik paylastik anlattik ogrendik ogrettik destek aldik destek verdik
Sevenin cok tabiki. Topigin nesesi kokosu aranan ismiydin hep. Sevdirdin kendini herkese. Simdi hem arkadasligin hem.basarin icin herkesin yazmasi cok dogal
Sen her olayda bizletden daha olgun ve ilimli yaklastin yas 31 oldu ama senden buni ogrendim. Zuleyha hocam tek bir kirginlil beslemeden yasayan biri. Ondan olgun ogrenmeyi bagiskayici olmayi hatta hic kin tutmsyi ogreniyor insan. Ben de sizleri tekrar gordugum icin cok memnunum. Cabuk parlarim cunku duygularimi dingin yasayamiyorum kiriliyorum kirilinca kabuguna cekilmek yerine savunma durtum cikiyor ama yine de cogu insana gore dilimi tutmamayi kirici konusmamayi tercih ediyorum o donemde nekadar basarabildiysem artik. Ama artik daha sakin daha temkinliy bu konuda. Degisiyoruz her gun iste.
sen uzun uzun yazmışsın bazen kim edebiyat okuyor diye şaşırıyorum :) ben pek beceremiyorum sanırım
Ali mi vayyyyy ne diyeyim saol canım .Ben de aynı şekilde seni gördüm bilirsin.Zamanı yaşanmışlıkları bir kenara bırakmak lazım artı.Bharaın gelişiyle coşku var içimizde.Herşey lehimize gelişecek.Ben inanıyorum aklımda yeni yeni fikirler var...Anlatırım bol bol :)
Diyet ile alakalı bişey yazasım yok .Soma olayı bu kadar tazeyken de yazmam bi süre.Lakin bu konunun peşini bırakmam,bıraktırmam.Güzel kilolar vereceğiz eminimmmm!!!!Bu işin başı inanmak çünkü :)
Tabiki sadece diyet değil herşeyi paylaştık.O yüzden bir çok şeyi hep ilk sen öğrendin.Sıkıntı yok bu böyle devam eder.Diyet birbirimize yol arkadaşlığı yaptığımız bir konu ama bizde daha önemli paydalar var

Bu uzun konusmalardan sonra hem zuleyha hocama cok gecmis olsun diyorum tekrar hem soma diyorum icim aciyor izlerken okurken. İsci guvenliginin olmadigi hak hurriyetten yoksun ortamlarda calustim calisiyorum her an parmaklarindan elinden olabilecek insanlari goruyorum her gun. Soma gercegi.her yer soma turkiyede. Canlar gitti canlar yandi. Ne diyim. Allah korusun bundan sonrakileri bizleri iscileri. İsci bayraminda calisip ertesi gune olen isciler ile dolu bir ulke burasi
Ve soma...
İşte burda duruyorum...Ben çok üzüldüm çok ağladım belki ama içimde söndüremediğim kızgınlıklarım var.Keşkenin faydası yok.İstiyorum ki hak yerini bu dünyada da bulsun...Sorumsuz sorumluların yanına kalmasın !!!
Züleyha ablammmmm nerdesinn ???? Geçen beni aradığında geri dönüş yaptım ama cevap vermedin.Merak ediyorum nasıl oldunn ?? Bana bir ses verrrr