- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
30 yaşındayım. Kamu çalışanıyım, çevirmenim. dört buçuk yıllık evliyim. iki yaşında ikizlerim var. Ergenlikte, üniversite yıllarımda kiloluydum. İşe başlayınca tavan yaptı kilom. Silkelenip kendime geldim yürüyerek, sağlıklı ve dengeli beslenerek 12 kilo verdim 6-7 ayda. Sonra eşimle tanıştım. Tanıştıktan sonra ikimiz de kilo aldık. Hamile kaldığımda 68 kiloydum. İlk üç ay sadece serumla beslenip 9 kilo verdim ama üstüne 30 kilo aldım93 kilo ile doğuma girdim. bebekler ve ödem çıkınca 82-83'e düştüm. Çocuklar 1 yaşına geldiklerinde 77-78 falandım. Geçen yaz 2.5 kilo vermiştim geri aldım. Ocak ayı sonunda artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ve şu an 66-67 arasıyım. Bir 5-6 kilo daha vermek istiyorum.
Fazla kilonun da hamile kalmayı zorlaştırdığını söyler doktorlar. İnşallah en kısa zamanda kilolar gider bebekLER gelir size de :)
Allah. Bagislasin zor bir hamilelik. Olmus anlasilan.cinsiyetleri ayni mi birbirlerine benziyorlar mi ben. İkiz cok severim tup bebek de keske ikoz olsa benim derdim.iki kardes almayo dusunuyorum yaslari cok yakin cocuk esirgemeden.bir iki yil icinde dusunuyorim. Kariyerli hamarat guzel bir anne dolu dolu bir kadin daha tanimak mutlu etti beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.