- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Doğacım, denk geldik ne güzelNasılsın, nasıl geçiyor günün? Bu arada sabah yazmayı unuttum, gözlükle ilgili cevabın için teşekkür ederim. Ben de fiyat yoklaması da yapıyorum da, biraz pahalı gelmişti bana ama normal demek ki:44: Senin gözlüğünü beğenmiştim çok, güle güle kullan canım

Canim hastanedeydim dun ayak parmagimi incitmisim meger.cok ters bir hareket oldu kardesininbacagina takildim da. Aksam yuruyemedim ise geldim. Cok agrudi doktora geldim teaaduf arac merkeze gidecekmis sans iste. Kardesim evde slklLmasindiye onu da. Cagirdim incinmis ilac krem verdi kemik erimen olsugu icin narin olur kemiklerindedi doktor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

.Ben eskiden her ay çekerdim.Bak 5.ay bitiyor bu yıl 2kez hastanelik oldum.
.Ben eskiden her ay çekerdim.Bak 5.ay bitiyor bu yıl 2kez hastanelik oldum.
		 özellikle de yoğun bi günden sonra yolculukda yapıyorsam migren kesin tutuyor çok ağladığımda da öyle.Benim annemde de migren var.Artık eskisi kadar sık tutmuyor onun ki.Allah şifamızı versin inşallah hocam sende dikkat et olur mu ? 2 kere az deil
 özellikle de yoğun bi günden sonra yolculukda yapıyorsam migren kesin tutuyor çok ağladığımda da öyle.Benim annemde de migren var.Artık eskisi kadar sık tutmuyor onun ki.Allah şifamızı versin inşallah hocam sende dikkat et olur mu ? 2 kere az deil  .Emekli bir beden eğitimi öğretmenimiz var.Kumda 45 dk çalıştırıyor.Sonra denize giriyoruz.Ordada 15 dk çalıştırıyor.Sonra serbest bırakıyor.o yüzme varya kızlar anlatamam.Erken olduğu için deniz tertemiz.Dayga yok,güneş suyun altında dans ediyor,balıkları o kadar net görüyorum ki. Sudan çıkıp eve doğru gidiyorum.Ablamlar sokağın başında oturuyor.Oda erken kalkıyor ve mutlaka kahvesi hazır olur.Kahvemi içip az ablamla dedikodu yaparız :) sonra eve.Herkes uykudadır daha.Kahvaltı hazırlarım çay olurken duş alırım offf ya gelsin yaz gelsin tatil..
.Emekli bir beden eğitimi öğretmenimiz var.Kumda 45 dk çalıştırıyor.Sonra denize giriyoruz.Ordada 15 dk çalıştırıyor.Sonra serbest bırakıyor.o yüzme varya kızlar anlatamam.Erken olduğu için deniz tertemiz.Dayga yok,güneş suyun altında dans ediyor,balıkları o kadar net görüyorum ki. Sudan çıkıp eve doğru gidiyorum.Ablamlar sokağın başında oturuyor.Oda erken kalkıyor ve mutlaka kahvesi hazır olur.Kahvemi içip az ablamla dedikodu yaparız :) sonra eve.Herkes uykudadır daha.Kahvaltı hazırlarım çay olurken duş alırım offf ya gelsin yaz gelsin tatil..

bi kırsam dizimi de yogunlaşsam fena olmayacak :126:
 bi kırsam dizimi de yogunlaşsam fena olmayacak :126: