Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Tatil tatil dedik ben de diyeyim planimi.bayramda once iki gun istanbulda annemler iki uc gun canakkale dusunutorum esim de merak ediyor ben de. Hic hormedigimizbir yere ve kisa vakitte bu plan mantikli geldi kurbanbayrami daha uzun. O tatile adanadan baslatarak dogu turu dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatil miiiii? Beni alllll lütfennnn ben de tatil istiyorummm annemmm :9::9:

Kuzum gidin gezin tabi geçen seneki karadeniz turu da size çok iyi gelmiştir.Çanakkale bence herkesin gitmesi gereken bir yer.Maneviyatı büyük...İnşşal en kısa sürede gider görürüz o güzel yerleri.Doğu turu derken ??? Heyecanlanayım mı :52::52::52:

yepyeni bir haftadan herkese merhabalar diyeyim...bu hafta hepimiz için çok mu çooookkk güzel geçsin inşallah...:16::16::16:

hoşbulduk canım gelmem uzun oldu ama artık sık sık baskına gelirim inşallah..yavaş yavaş toparlanalım yoksa gideceği yok bu kiloların..nasılolayım canım iyiyim azimliyim güzel gidiyo herşey 84 le başladığım diyet yolculuğunda geçen cuma 76.5 gördüm..ve havalara uçtum..durmak yok sero dedim devammm yaza bir sürü düğün var eski halinle gitmen lazım memelekete...benden bu kadar sizlerde ne var ne yok..anlatın bakim...

hoşbulduk canım...zor oldu gelmem ara ara bulamadım en son doğayı takip ettim de geldim...:10::10:

Neee 76 mı :52::52: ay darısı başıma serapcım yaaa bende takıldım kaldım 79 da.Bi göremedeim alt rakamları.Yediler iyi hoş güzelde kımıldamıyor yahuu.Finallerden sonra sıkı sarılıcam sporuma bu ara hiç yapamıyorum.Senin bebiş nasıl herşey yolunda mı ?

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz ben yeni bir aya umutla basladim esimle cok kotuyduk dun baya konustuk iyiyiz sukur. Tahlillerim.dogum gunum evlilik yildonumum hediye spor salonu ehliyet sinavim derken bu ay keyifli ve umut dolu olacal benim icin. Gecen yil bu aylar bana cok iyi gelmisti ramazan ile tam taclanmusti yine aynisi olur ins kendim ve sizler icin saglikli neseli bir yaz diliyorum

Allah bozmasın nazarlardan korusun canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

Anlaşılan yine yoğun bir ay seni bekliyor.Ama güzel olacak hem artık ehliyetin olacak.Aarabayı da aldın mı yakındır bana gelmen :52::52::52:

Ramazan bereketli huzurlu bir ay çabucak gelsin artık çok özledim bendeeee

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yaza çoktan girdik ama giremeyen memleketler de haziran sebebiyle girsinler inşallah:16: Hızlıca baktım geçmişe, Züleyhacım tatil için geri sayıma başlamış:1: Doğa'ya katılıyorum öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de uzun tatiiillll:16: Çocuklarını yurtdışıyla çeşitli vesilerle tanıştırmana da hayran olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim:16: Çok doğru bir şey yapıyorsun bence:16: Bu arada kuşunuz eve ekstra neşe getirmiş anlaşılan, Can için çok doğru bir karar olmuş, tebrik ederim:16:
Doğa haftasonunu bolca dinlenerek geçirmiş görünüyor, en iyisini yapmış:16: Eşinle biraz daha iyi olmanıza sevindim canım ama keşke kalıcı bir çözüm olsa, ya da sihirli bir değnek:1: Bu hafta da iş yoğunluğun çok olmaz inşallah, sonuçların da güzel çıkar umarım:16:
Esracık ta temizlik ve dersle uğraşmış haftasonu, kolay gelsin canım:16: İşle ilgili sıkıntıların varmış, irili ufaklı hepimizde oluyor ama seninkinin boyutunu tahmin edebiliyorum canım. Daha büyük bir yerde olsan, ayrıl derdim ama küçük bir yerdesin, evde oturmak ta seni daha çok bunaltır gibi geliyor, o yüzden ha gayret, son sene deyip dayanmaya çalış kuzu, arada da buradan kız, biz sana destek çıkarız:1: Güneşle problemin varmış, Doğa önermiş zaten, ben yıllardır kullanıyorum, ilk olarak cilt doktorum önermişti, alerjik ciltler için özellikle çok başarılı bir ürün. Sadece eczanelerde satılıyor. Makyajı azaltma kararı da almışsın, doğru dürüst makyaj yapmayan biri olduğum için destekliyorum kararını:1: Şaka bir yana, bir problem mi oldu cildinde? Neden böyle bir karar aldın, sen seviyorsun makyaj yapmayı, belki kullandığın bir ürün dokunmuştur.
Serap ta bulmuş burayııı:46: Hoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim:nazar: Oğlun nasıl, epey büyümüştür:emir_bebek:
Kızlar atladığım varsa affola, ben de haftasonu ev işi yaptım, biraz yoruldum ama iyi oldu, ev tertemiz oldu. Tabi çok detaylı bir temizlik değil ama benim için yüzeyselini yapmak bile başarı malum:1: Onun haricinde de yayıldım, dinlendim. Bu hafta da biraz ütü yapabilirsem epey kolaylamış olacağım. Cumartesi günü de tatile çıkıyoruz, 1 hafta dinleneceğiz, dönüşte kaldığımız yerden işlere devam:19: ama en azından biraz daha enerji toplamış olarak:1:

Neslicanım; sizlerin desteğiyle sabır dedim ve dayanmaya devam ediyorum.Şu an için çalışmam çalışmamamddan daha hayırlı.O yüzden sık dişini esraaa :)

O güneş kremini iki kişiden onay aldığıma göre almak farz oldu.Burdaki eczanelere sorayım varsa alayım yoksa ablamların orda kesin bulurum.Hassas citlere uygunmuş yaaa tam benlik.Güneşte beliren çillerimi sevsem de çoğalmasınlar demi :9:

Makyaj olayına gelince ; şükür cildimde hiç bir sıkıntım yok.Sadece günlük makyajımı abarttığımı düşünüyorum.Kalem far fondoten değil benimki.Baz kapatıcı kontür gölge herşeyy ama herşeyiii yapıyorum.Gerek yok yaaa.Bazen bir saat buluyor makyajım.Vakit sıkıntısı çektiğim bu günlerde bb krem ve az rimelim yeterli gelir diye düşündüm.İnsanların gözü alışık değil ama zamanla alışırlar diye düşünyorum.

Arkadaşlarım nasılsınız.
Hafta sonuda malesef bitti.bol ıslandığımız bir hafta sonu oldu.bugün canı abisi götürdü bende almaya gittim.giderken müthiş bir yağmura yakalandım.dönüşümüzde aynen böyleydi.
Ütü'ödev,temizlik tamam.son 10 iş günü.sonra tatil.2 hafta seminerimiz var.programımız belli değil.okulda olursa hergün piknik havasında giçiyor.merkezde olursak can için iyi olucak.büyük oğlumu maltaya dil kursuna yolluyorum 2 haftalığına.o gelince bizde tatile çıkarız artık.
Hepinize şimdiden güzel bir hafta diliyorum.

Biz iyiz ablam asıl sen nasılsın:16::16:

Okulun o dönemleri çok keyifli oluyor değil mi ? Arkadaşlarla sohbetler falan.Tadını çıkar valla pek heveslendim.:34::34:

Sen de tatil planı yapıysun eminim çok güzel bir yaz sizi bekliyor.Ailenler keyifli günleriniz yakındır.Tatile giderken şakiri de götürün aman evde unutmayın haaa :9::9:

Tatilin kötüsü olmaz derler ya aynen öyle:1: 1 haftalığına Antalya tarafına gidiyoruz canım. 19 Mayıs'ta birleştirerek kısa bir tatil yapmıştık, bu ona göre daha uzun. Zaten toplam yıllık iznimiz 30 gün, genelde bu şekilde kullanıyoruz, bir de Eylül ayında gideriz, onun dışında haftasonları günü birlik yakın yerlere gideriz. 23 Nisanda İzmir'de miydin? Neresindeydin? Bunu saymıyoruz, bir daha bekliyoruz:16: Gerçekten yine gelirsen haberleşelim, vaktin olursa bir kahve içeriz karşılıklı:34:

Ahaaa yine tatil:9::9::9:

Sende git gez canım.Şöyle işin stresini bir at dinlen valla.Çok yoruldun bunu fazlasıyla hakettin.Antalya candır.Kaleiçinden foto istiyorum bananeeee:27::27:
Denize de girin.Maviye doy tatlımm.Pek güzel olacak neslicanımm senin yerine heyecanlandımm :16::16:

Neslicim kötü bir kaza yaşadım sol ayağım pertti resmen.bir yılı aşkın yattım.zor günlerdirdi.O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.

Yazın gelicem canım.Bornovada oturuyordun sanırım.O tarafa gelirsem mutlaka haberleşiriz.Bende çok isterim bir kahve içmeyi.Dikilide oluyoruz biz genelde.Çok uzak değil ,fırsat bulursan mutlaka beklerim..

Çok geçmiş olsun canım, haberim yoktu benim, şimdi daha iyi anlıyorum kilo vermek için neden çok dikkat ettiğini. Zor günlermiş, gelmiş geçmiş, bir daha da yaşanmasın inşallah:nazar:

Bornovada çalışıyorum, Karşıyakada oturuyorum. Dikili de yakın zaten, yazın orada olacaksan ayarlayıp gelmek isterim bir gün:16:

Ben tatil yapamıyorum :50::50::50::50:

Sağlık olsun ama üzülmüyorum.Yazın kpss ve ales çalışıcam.Duruma göre yani eğer formasyon alırsam eylül de işten ayrılırım.Bir sene evde hapis hayatı çeker kpssye hazırlanırım.Sonraki sene inşallah bende Züleyha Hocam gibi uzunca tatilimi yaparım.Söyelemesi bile güzel.Hadi yök ver artık şu müjdeli haberi :53::26::37::14::14:

amin canım gerçekleşsin dileklerimiz dualarımız...toplanalım şöyle dönelime ski günlere...

hoşbulduk canım..iyiyim nolsun okul ev çocuk derken kayboldum gerçi kaybolamazdım da o kiloyla:27::27:başladık bakalım 65i görebilecek miyim..sıkı bir diyete aldım kendimi....oğluş iyi teyzesi sürünmeye emeklemeye başladı..evde dip köşe kalmıyor girebileceği her yere gidiyo giriyo..

eklerim canım eklemez olur muyum...ben aynı ben...sadece kilolu :51: sunayı artık gruptada göremiyorum canım oğlu biraz huysuzdu en son gördüğümde...

inşallah canım sende eskiye dönersin bende...gelin olduğum zamanları özlüyorum...

Sen çok azimli ve bilinçli bir kadınsın, kafana koymuşsun ya artık önemli olan o bence, korksun kilolar senden:46: Fotoğraf koy da görelim oğlunu, uzaktan sevelim azıcık:emir_bebek::nazar:

Çok geçmiş olsun canım, haberim yoktu benim, şimdi daha iyi anlıyorum kilo vermek için neden çok dikkat ettiğini. Zor günlermiş, gelmiş geçmiş, bir daha da yaşanmasın inşallah:nazar:

Bornovada çalışıyorum, Karşıyakada oturuyorum. Dikili de yakın zaten, yazın orada olacaksan ayarlayıp gelmek isterim bir gün:16:

Neslican ben Bornova da büyüm biliyon mu ? Orada ilkokulu okudum.Çok severim çooook :16::16::16:

Neslicanım; sizlerin desteğiyle sabır dedim ve dayanmaya devam ediyorum.Şu an için çalışmam çalışmamamddan daha hayırlı.O yüzden sık dişini esraaa :)

O güneş kremini iki kişiden onay aldığıma göre almak farz oldu.Burdaki eczanelere sorayım varsa alayım yoksa ablamların orda kesin bulurum.Hassas citlere uygunmuş yaaa tam benlik.Güneşte beliren çillerimi sevsem de çoğalmasınlar demi :9:

Makyaj olayına gelince ; şükür cildimde hiç bir sıkıntım yok.Sadece günlük makyajımı abarttığımı düşünüyorum.Kalem far fondoten değil benimki.Baz kapatıcı kontür gölge herşeyy ama herşeyiii yapıyorum.Gerek yok yaaa.Bazen bir saat buluyor makyajım.Vakit sıkıntısı çektiğim bu günlerde bb krem ve az rimelim yeterli gelir diye düşündüm.İnsanların gözü alışık değil ama zamanla alışırlar diye düşünyorum.

Güneş kreminden memnun kalırsın, bulunduğun yerde büyük eczane varsa onda vardır ama yoksa da dediğin gibi ablanların orada bir yerde olabilir. Bu markayı bulamasan bile güneş kremi mutlaka kullan canım. Bende de var çil hafif ama güneş kremi ne kadar etken artmamasına bilmiyorum, hem çiller sevimlilik katar, iyidir:33:
Sen makyajı baya profesyonel yapıyormuşsun, bence de azaltmanda fayda var o zaman, insanlar alışır kısa süre sonra merak etme:16:

Ahaaa yine tatil:9::9::9:

Sende git gez canım.Şöyle işin stresini bir at dinlen valla.Çok yoruldun bunu fazlasıyla hakettin.Antalya candır.Kaleiçinden foto istiyorum bananeeee:27::27:
Denize de girin.Maviye doy tatlımm.Pek güzel olacak neslicanımm senin yerine heyecanlandımm :16::16:

Ayyyy canım benim sağolasın:16::16: Bir de ben heyecanlanabilsem, işler çok, ucu ucuna hazırlanarak tatile çıkıyoruz ama çok şükür, bol enerjiyle dönerim en azından:16: Bitirmeye çalıştığım bir iş var, kafamda o varken tam istediğim gibi keyif alamıyorum ama yine de dinlenmek iyi gelecek. Ben yüzmeyi çok seviyorum, tatilde de sudan çıkmıyorum desem yeridir:1: Kemer tarafında olacağız canım, Antalya'nın içine girmeyiz. Ama Kaleiçinden olmasa da Kemer'den bir fotoğraf koyacağım söz:34:

Kiz esosss ugurlu geldim bak ya da ayagimi surudum de geldimmm ;):D:p bak ne koyu muhabbet oldu artikk ohhh sefamiz olsun

Ayyyy canım benim sağolasın:16::16: Bir de ben heyecanlanabilsem, işler çok, ucu ucuna hazırlanarak tatile çıkıyoruz ama çok şükür, bol enerjiyle dönerim en azından:16: Bitirmeye çalıştığım bir iş var, kafamda o varken tam istediğim gibi keyif alamıyorum ama yine de dinlenmek iyi gelecek. Ben yüzmeyi çok seviyorum, tatilde de sudan çıkmıyorum desem yeridir:1: Kemer tarafında olacağız canım, Antalya'nın içine girmeyiz. Ama Kaleiçinden olmasa da Kemer'den bir fotoğraf koyacağım söz:34:

At at canim resim.hem tatil hem de denizkizi gormus oluruz ;);):):)

Olsun olsun yine de keyfini cikar sorunlarin sorumluluklarin hayatimizi gulusumuzu keyfimizi engellemesine izin vermemeliyiz :thumbup:;):)

Biz de seni optukkk napiyosun nasilsin fistikkk

kiraz yiyorum filizim :56: bu ara resmen 3 öğün meyve yiyorum annem sopayla kovacak beni :53: sadece meyve ve neskafeyle besleniyorum, hiç yii degil bu :50:

onun dışında da proje çizim buralarda takılıyorum filizcim :16: okudum biraz ama sana da sorayım nasılsın canım, keyfin nasıl :31:

Gider tabikki yeterki gerçekten iste.Çok disiplinli yapmalısın.Kendine bir menü belirleyip harfiyen uymalısın.Bir parça alsam bişecik olmaz demiceksin.Diyet yapıyorum diye düşünmüyeceksin.Suyunu bol içip hareket edeceksin.Sana olmayan bir kıyafeti seçicen ve ona girmek için elinden geleni yapacaksın.Zayıflayınca,herkes aa ne kadar zayıflamışsın dediğinde nasıl mutlu olduğunu hayal etsene.Kim tutar seni,hadi başla .....

Uç litre su iciyorum aynen bı parçalara bu hale gelmedik mı ondan bişeyler olmaz bundan bişey olmaz diye diye şimdi kara kara düşünüyorum nasıl zayiflicam diye aksam yemeğimi yedim koca tabak salata cok az karnibahar yemeği tavuk küçük parça iki kasıkta bulgur pilavı yatana kadar su icerim.

Back
X