• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ballarım selam;

Benim yine yoğun bir iş günüm var.Bu ara hep geç çıkıyorum ve vaktim kalmıyor akşam.Dün spor yapamadım ama bu akşam kaçmazz yani leslie pilates ortaya karışık yaparım yani:9:

Ben bugün artı çıktım haftasonu serbest öğünümde abarttım mı acaba ? Gerçi sonra dengeledim diye düşünmüştüm ama bakalım artık.Yeşil kahvem bitti alayım iştah kesiyor o şimdi olsaydı düper olurdu.

Bugün inanaılmaz enerjim düşük halsizim evde uyumak istiyorum.Ama işlerim fenaaa o yüzden hemen işlere kaçıyorum.

Hepinizi öpüyorum ,görüşmek üzere :34::34::54:

Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.

Züleyhacım teşekkür ederim canım, gerçekten güzel bir haftasonuydu:16: Dün çok yorgun hissediyordum ama bugün iyiyim şükür:16: Aldığım kilonun bir kısmı gitmiş bile, ödemmiş demek ki. Bu arada menü yazmışsın, şöyle bir baktım ve gözüme az geldi açıkçası. Sayma şeklinde düşünürsek 5 olması gereken tahıl sadece 1 tane, et grubu 3 yerine 2 tane, süt grubu 3 yerine 1 tane, salata ve deniz börülcesi zaten sınırsız olan sebze grubunda, meyve hiç yok, yağ da 1/2. Diyetisyenler de doktorlar da hep söylüyorlar dengeli beslenmek önemli diye, yediklerinin az olması bir yana beslenme değeri açısından eksik görünüyor. Sabah 2 dilim ekmek yiyebilirsin mesela, öğlen de ya bir dilim ekmek, ya 2-3 kaşık bulgur pilavı veya makarna olabilir, sonuçta B grubu vitaminler için tahıl tüketimi önemli. Akşam güzel görünüyor, tavuğun içine patates koyabilirsin, oradan da karbonhidrat almış olursun en azından, böylece tahıl grubu 4'e çıkar. Yatmadan 1 bardak süt içebilirsin, aralarda bol sütlü kahve içebilirsin, böylece süt grubundan da almış olursun. Yürüyüş süper zaten:46: Bu şekilde beslenerek kilo verirsin ama azıcık fazla yediğinde vücut depolama moduna geçer ve çabuk alırsın verdiğin kiloları.

Neslicigim gelmis hosgelmis sefalar getirmis hem burda gorunce hem de bugun msjlasinca ozlemimi giderdim ohhh. Cok eglenceli samimi bir dugun olmus zaruri birseyden cikip fasila donusmus yorgunluk oyizden gozume gelmedi cunku cok eglenmissin canim cok sevindim adina. Yorgunluga gelince dus ve erken uyku ile telafi etmeye calis enazindan lutfen.sanirim bayramda denizli de olursunuz bir ay seyahat etme dinlen emi canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy kesinlikle çok güzel geçti:16: Bayrama kadar hiçbir yere kıpırdayamam zaten canım, bayramdan önce yetiştirmem ve teslim etmem gereken bir projem var, deli gibi çalışmam lazım ona. Bayramda istikamet Antep:34: bayramdan 10-15 gün sonra da Denizli. Eşimin babası rahatsız olduğu için bayramda önceliği oraya verdik.

Sen ve zuleyha hoca bana ayri bi iyi geliyosunuz beni sakinlestiriyosunuz resmen sanki.bu yaxilarini okuyinca seni nekadar ozledigimi tekrar anladim canim.iyi ki varsin varsiniz cok sansli hissediyorum kendimi.tatil resmine uzuldum laptopdan girenedim kacirdim tuh. Ama boyle zarif ve şık bir bayani gormeyi iple cekiyorum sonuclara gelince cok sukur iyi gidiyor canim. Esimle cok kritik gunler yasadik ama o ilk kez icini dokmus bir cocuk gibiydi yazdiklari yasadiklari yasayamadiklari.oyle bir aile kotu ve zor bir gecmis. Hakverdim affettim sans verdim kendi hatalarima odaklandim tskederim canim maasallah en iyi zamanlardayiz buara.is stresi lokantanin hesaplaru isleri disinda sikintimiz yok hatta yillar sonra epeyce para kalmis maasimizdan sasurdik keyiflendik diyet spor motivasyon baya toparladim canim. Keyifliyim emek verdigim icin bilincli oldugum icin eskisi gibi. Tarti takintim da yok eskisi gibi.su ucku rakanlardan kurtulsam yeter gibi bir psikolojim var hirs ile mahvettim kendimi.ayni seyi yapmam bir daha kendime. Zuleyha hoca ve sen konusunda cok guzel ve mantikli bir bakis acisi ile ifade etmissin canim.kesinlikle hem fikirim.sayma isi pek bana gore degildir kalori hesabi yapmayN tek kisi bendim hatirlarsan.okey de bile sevmiyorum 101 diye oyun var bilirmisin bilmem sayi hesapliyosun onda.onu bile oynamam ama su kitaplarim bitsin kitabini alacagim. O zaman eminim hem anlarim hem elime degen kirabi sayesinde keyif alirim haftaici utuleyip giyeyim sizin icin ins canim cok sevdim ben de mavis mavis

Seni böyle görmek çok güzel canım, maşallah:nazar: Keyfin, mutluluğun artarak devam etsin inşallah:16: Sayma işi pek sana göre olmayabilir haklısın:1: ama genel anlamda sağlıklı beslenmeyi öğrendin zaten. Ramazanda da inşallah 2 haneli rakamlara düşeceksin, inanıyorum ben canım:16: Kot gömleğinle fotoğraf bekliyoruz:34: ben de eşimden alınca yüklerim elbiseli fotoğrafımı.

Canim aynen ya ne zaman sakin diyorum is yigiliyor valla.dilimi isirayim bari ya. Spor salonu canim soyle anlatayim. Sekiz dokuz aydan sonra kucucuk bir salonda 15 erkegin arasinda calismak beni kasti bu dusunce. Eskisinden daha duzgun tesetturlu biriyim spor yapabilmek adina esime yalansoyleyip orda basim acik falsn. Bu da icime sinmiyor artik. Ayrica ramazanda ac karnina spor yaomak zorynda kaliyorum uftardan sonra o on bes erkek otuz oluyor resmen.bazi gunler tempolu yuruyus bazi gunler evde bisiklet seklinde plan gecti aklimdan.bugun basladim bu plana

Canım benim, önemli olan hareket etmek, spor salonunu sen çok istiyordun, diğer türlü düzenli yapamıyorum diyordun, şimdi karar vermiş olmana çok sevindim. Sporu hayat biçimi haline getirmek lazım, spor salonuna veya başka bir şeye bağlı tutmamak lazım. Yürüyüş en kolay, en güzel spor zaten. Leslie de var arada değişiklik olur, e evde bisikletin de var. Yeter ki iste, düzenli bir şekilde sıkılmadan spor yaparsın:8: Kısa süreli hedefler koyma, 1 ay düzenli spor yap, beslenmene dikkat et, mutlaka sonucunu alacaksın:16:

Hoşgeldin Neslicanım ne güzel eğlenmişsin stres atmışın,eminim iyi gelmiştir.Hem şarkılar türküler falan bi başka güzel oluyor ya...

Alkol hemencecik artı yapsada cabuk gider canım bol su ile halledriz sıkıntı yok :34:

Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim daha çok yolum var sizlerle motive oluyorum :16::16:

Foto bekliyorum tabiki :53::53: ay çok meraklıyım çooook:9::9:

Canım benim, teşekkür ederim, pek keyifliydi gerçekten:16: Alkolün etkisi çabuk geçecek gibi görünüyor haklı çıktın:34: Fotoğraf ta eşimden alınca yükleyeceğim.

Neslicigim arti olmussun bu cok dogal canim.takma bence. Artik evdesin verebilirsin canim.hem yolculuk odemi de olabilir tatlim

Sağol canım, öyleymiş muhtemelen, bir kısmı gitti bile.

İyi geceler kizlar alinti ancak bitti yatacagim malum 6 da kalkiyorum hatta dort bucuk kalkip namaz ve tekrar uyku.yeniden basladim namaza.cok yogundum bugun.ufak tefek camasir mutfsk. İsi halledip yuruyuse ciktim tempolu yarim saat .yirmi dk normsl elde ufak tefek market alisverisi.kardesim operasyon gecireceknis hemoroid icin.telaslandik. uzulduk lokabtamiz da var birakip ilgilenenedi annem.bu isin kotu tarafi iste. Unuttugum bisey yoktur ins opuldunuz guzellerrt

Kardeşine çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Kısa sürede toparlanır merak etme. Bugün iş yoğunluğun az olur inşallah:16:

Enerjini aldım valla canım ben bugün çok halsiz hissediyorum etrafımdaki herkes iyi oluyor sana sen yememeye devam et daha düşeceksin falan diyolar.Halbuki alakası yok yaniii...Burda hava hep serin sabah birazcık üşüdüm ama şimdi öğle sıcağı var ben sıcak havayı severim ama neme hiç gelemem.İyi ki klima var ama çok kalma önünde yaa çarpıyor.Akşam biraz kaçırsanda sabah telafi etmişsin canım.Önemli olan bu zaten.Bende dün öğle sarmada kaçırında akşam karabuğday ve yoğurt yedim.Güzel de oldu mesela bunu oturttuğumuzda bir sıkıntı olmaz.Ben de listemi sevdim daha güzel oluyor dönüp bakabiliyorsun ne yaptığına Ramazan içinde bir tane yapıcam.Bayrama güzel kilo verelim yaaa hem ben bu bayramda kendimi kısmıcam arkadaş akrabalar falan coşarlar bende tadını çokarmak istiyorum.Hem ramazan sonrası olacak hem de tatil bananeee yaaa :52::52:

Seninki işyeri stresinden ve dinlenememekten bence. Sağlıklı besleniyorsun çünkü, halsizlik olacağını sanmam. Sınavların vardı, epey yoğun günler geçirdin, sana bir tatil lazım tatil:16: Ben de bugün hazırlayacağım benzeri bir liste:34: Bayrama kadar ne versek kardır kuzum yaa, ben de Antep'e gideceğim, o yüzden yemekler için yer açmam lazım:1:

Mrb kizlar bugun cok yigunum ama hepsi lokanra ile alakali. AncK girebildum uc dory gundur hava sucak olsa da serin oyuzden mutluyum neslicigime biraz ufleyim bu havadan. Neslicigim acilisi yaomus bugun. Gunaydin canim. Dinlenmene cok sevindim bu hafta boyle bir plan uygula bence. Buarada liste dedin duygunun ve ceylanin bayildigi bir listem vardi sana da bahsetmistim uyguluyamadum gerci. Onu senin yahoo adresine yolladim canim belki faydasi olur fikir verir sana. Ben kactim gelirim yine.opuyorummmm

Kolay gelsin canım, öğleden sonra hafifler inşallah işlerin:16: Liste için teşekkür ederim, en kısa zamanda bakarım mailime:16:

Benim kitap kurdu canım arkadaşlarım bilginize sonsuz güvenerekten bişey sorcam.Bana kişisel eğitim kitabı olarak önerebileceğiniz bir kitap var mı ? Yani düşüğünüzde bana iyi gelecek bi kitap.Belki de yeni kararla almama vesile olabilecek...

Seninki işyeri stresinden ve dinlenememekten bence. Sağlıklı besleniyorsun çünkü, halsizlik olacağını sanmam. Sınavların vardı, epey yoğun günler geçirdin, sana bir tatil lazım tatil:16: Ben de bugün hazırlayacağım benzeri bir liste:34: Bayrama kadar ne versek kardır kuzum yaa, ben de Antep'e gideceğim, o yüzden yemekler için yer açmam lazım:1:

Tatilllllllllll diye bağırsam bi faydası olur mu ki :9::9: bu sene bana tatil yok gibi görünüyor neslicim.Pedegojik formasyon eğitimim çıkarsa zaten tatil falan hiç istemem yeter ki çıksın.

Antep yok mu o anteppp ama yani oralara gidipde yemeden dönülmez ki haklısın ben olsam yerim şahsen zaten ben güneydoğuyu çok severim heleki yemeklerine aşığım mesela şimdi öğle yemeğine bi perde pilav falan olsa....Esra errorrrrrrr :9::9:

Canım sayma işinde aştığın protein olsun, takma kafana o kadar, seninki de 3 değil 4 oluverir. Bu sayma sayesinde ne kadar dengeli beslendiğimizi farkediyoruz aslında, ben de süt hakkımı dolduruyorum çabuk:1: Sen etobur, ben sütobur:1: Sen menünü bir yaz da beraber bakalım canım. Et fazla olabilir ama süt az kalıyorsa nispeten dengeliyordur belki. Benim bu ara meyve eksik mesela, artırmam lazım. Kışın daha çok meyve yiyorum ben, onu farkettim.
Söyleye söyleye de olsa papatyaları kaptın yani:21: Benim de bir tahminim var malum kişi için, galiba bilmeyen bir tek ben kaldım zaten:1: İsminin baş harfi "B" mi?

benm ki etoburluktan degil neslim, peynir ve yumurta oburluktan :39: bi de tavuku severim tabi ama kahvaltıda protein hakkını bitirmemin sebebi hep o çok sevdigim peynirler yüzünden :41: nolurdu sanki o peyniri süt grubundan saysaydık :41:

gerçi ananem saolsun meyve ye bişey olmaz diye sürekli önüme bi tabak koyuyor, bahçeden taze toplandıgı içinde bi güzel kokuyor ki hainler, meyve 15 falan oluyordur herhalde bi gunde :53: bakalım eve gidince çıkacak ortaya bu yediklerim :18:

bu arada sanırım doğru tahmin ettin neslicim o malum şahsı :17: dee çok merak ettim yaa nasıl anladınn :53:

Benim kitap kurdu canım arkadaşlarım bilginize sonsuz güvenerekten bişey sorcam.Bana kişisel eğitim kitabı olarak önerebileceğiniz bir kitap var mı ? Yani düşüğünüzde bana iyi gelecek bi kitap.Belki de yeni kararla almama vesile olabilecek...

kuzum okumadım ama secret ın kitabını çok tavsiye ediyorlar, aklımda olan bi kitap hatta, bu ara bütün işlerimi olumlu düşünceyle halletmeye çalışıyorum da :27: istersen bi onu dene yavrum, eger onu okuduysan aykut öğüt yada ahmet şerif izgören, bunlar da türk yazarlar bu konularla ilgili, ben ikisinin de yazılarını mumkun oldugunca takip ederim, snaa da onları tavsiye ederim :34:

benm ki etoburluktan degil neslim, peynir ve yumurta oburluktan :39: bi de tavuku severim tabi ama kahvaltıda protein hakkını bitirmemin sebebi hep o çok sevdigim peynirler yüzünden :41: nolurdu sanki o peyniri süt grubundan saysaydık :41:

gerçi ananem saolsun meyve ye bişey olmaz diye sürekli önüme bi tabak koyuyor, bahçeden taze toplandıgı içinde bi güzel kokuyor ki hainler, meyve 15 falan oluyordur herhalde bi gunde :53: bakalım eve gidince çıkacak ortaya bu yediklerim :18:

bu arada sanırım doğru tahmin ettin neslicim o malum şahsı :17: dee çok merak ettim yaa nasıl anladınn :53:

kuzum okumadım ama secret ın kitabını çok tavsiye ediyorlar, aklımda olan bi kitap hatta, bu ara bütün işlerimi olumlu düşünceyle halletmeye çalışıyorum da :27: istersen bi onu dene yavrum, eger onu okuduysan aykut öğüt yada ahmet şerif izgören, bunlar da türk yazarlar bu konularla ilgili, ben ikisinin de yazılarını mumkun oldugunca takip ederim, snaa da onları tavsiye ederim :34:

Protein o kadar tehlike değil kilo için canım, karbonhidrat, özellikle şeker ve şekerli gıdalar, bir de bol yağ tehlikeli, o yüzden rahat ol sen, kahvaltını kral gibi yapmaya devam:1: Peynir sütten sayılabilir tabi ama şöyle bir sorun var, 1 bardak yoğurt 1 bardak sütten yapılıyor, ayran da öyle diyebiliriz, ama 1 bardak normal bir beyaz peynir 5-6 bardak sütten yapılıyor, kaşar v.b. sert peynirlerde bu oran 1/10'a kadar çıkabiliyor:34: Bu sayma işinde et ile peyniri aynı kategoriye koyuyor ama bir avuç büyüklüğünde etle veya 4 köfte ile 1 kibrit kutusu peyniri aynı kategoriye koymak ta bana yanlış geliyor, hem kalori açısından, hem de besin değerleri açısından. Benim kafamda da soru işaretleri var yani, kitabı alıp okumak lazım aslında en güzeli.
Aaaaaa çok şaşırdım doğru tahmin ettiğime:9: Valla arkadaş listene baktım sadece ve içimden o geçti, hadi bakalım hayırlısı:34: Benim de hislerim kuvvetliymiş demek ki:1:

Protein o kadar tehlike değil kilo için canım, karbonhidrat, özellikle şeker ve şekerli gıdalar, bir de bol yağ tehlikeli, o yüzden rahat ol sen, kahvaltını kral gibi yapmaya devam:1: Peynir sütten sayılabilir tabi ama şöyle bir sorun var, 1 bardak yoğurt 1 bardak sütten yapılıyor, ayran da öyle diyebiliriz, ama 1 bardak normal bir beyaz peynir 5-6 bardak sütten yapılıyor, kaşar v.b. sert peynirlerde bu oran 1/10'a kadar çıkabiliyor:34: Bu sayma işinde et ile peyniri aynı kategoriye koyuyor ama bir avuç büyüklüğünde etle veya 4 köfte ile 1 kibrit kutusu peyniri aynı kategoriye koymak ta bana yanlış geliyor, hem kalori açısından, hem de besin değerleri açısından. Benim kafamda da soru işaretleri var yani, kitabı alıp okumak lazım aslında en güzeli.
Aaaaaa çok şaşırdım doğru tahmin ettiğime:9: Valla arkadaş listene baktım sadece ve içimden o geçti, hadi bakalım hayırlısı:34: Benim de hislerim kuvvetliymiş demek ki:1:

valla tahmin yetenegine hayran kaldım neslicim, listemde bi sürü erkek arkadaşım var benim nokta atışı yapmışsın resmen :1: öyle takım elbiseli falan da degil profilinde ordan anladın desem, baya kuvvetliymiş hislerin :1: yada yakıştırdın bizi bilemem tabi :33:

ya peynir konusunda ben de senin gibi düşünüyorum, hatta keşke sebze yerine peynir hiç sayılmasa diyorum :27: çok seviyorum ben peyniri yaa, sınırlama hiç hoşuma gitmiyor ama deniyoruz bakalım, acaba tahıldaki iki hakkımı peynire ayırsam olmaz mı :33: bence yiyerek zayıflanmalı yaa, böyle hesaplar falan çok yorucu :36::36:

valla tahmin yetenegine hayran kaldım neslicim, listemde bi sürü erkek arkadaşım var benim nokta atışı yapmışsın resmen :1: öyle takım elbiseli falan da degil profilinde ordan anladın desem, baya kuvvetliymiş hislerin :1: yada yakıştırdın bizi bilemem tabi :33:

ya peynir konusunda ben de senin gibi düşünüyorum, hatta keşke sebze yerine peynir hiç sayılmasa diyorum :27: çok seviyorum ben peyniri yaa, sınırlama hiç hoşuma gitmiyor ama deniyoruz bakalım, acaba tahıldaki iki hakkımı peynire ayırsam olmaz mı :33: bence yiyerek zayıflanmalı yaa, böyle hesaplar falan çok yorucu :36::36:

:52::52: Yaa ben çok polisiye tarzı dizi izliyorum, ondan oldu herhalde bu tahmin:1: Hafiye gibi oldum:27: Bence yakışıyorsunuz da ayrıca:23:

:52::52: Yaa ben çok polisiye tarzı dizi izliyorum, ondan oldu herhalde bu tahmin:1: Hafiye gibi oldum:27: Bence yakışıyorsunuz da ayrıca:23:

boyu 1 karış daha uzun olaymış daha çok yakışırmışız da o da kusuru olsun artık ne diyelim :37: gerçi daha ortada da bişey yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum :27: amaannn hayırlısı yaa, ben yalnız da mutluyum hem :16: bi işim olsa bide ankaraya gitsem eş dost arkadaş, benden keyislisi olmaz valla :8:

Canım sayma işinde aştığın protein olsun, takma kafana o kadar, seninki de 3 değil 4 oluverir. Bu sayma sayesinde ne kadar dengeli beslendiğimizi farkediyoruz aslında, ben de süt hakkımı dolduruyorum çabuk:1: Sen etobur, ben sütobur:1: Sen menünü bir yaz da beraber bakalım canım. Et fazla olabilir ama süt az kalıyorsa nispeten dengeliyordur belki. Benim bu ara meyve eksik mesela, artırmam lazım. Kışın daha çok meyve yiyorum ben, onu farkettim.
Söyleye söyleye de olsa papatyaları kaptın yani:21: Benim de bir tahminim var malum kişi için, galiba bilmeyen bir tek ben kaldım zaten:1: İsminin baş harfi "B" mi?

Neslicigum dunden beri ugrastim ben de buldum o kisiyi sonunda.buarada dun kacmis biraz ama sabah sporunu yaomissin. Kshvaltidan sonra mi yapiyosun kacta yapiyosun canim

Günaydın balım ; öncelikle kardeşin için tekrardan geçmiş olsun umarım hafifçe atlatır.

Sana gelince ne yiyon ne içiyon hiç haberim yok bi ara yazz ben anlamam :51:

Ya menu yazmak aklima gelnedi yaz dersen yazarum ama bugun not etmedim onun yerine bir resim ekleyecegim analiz diyelim. Kardesim iyi canim sukur su an. Hatta yarin londra ya gidip wibledon turnuvalarini bile izleyecek kadar iyi sipaaa

Enerjini aldım valla canım ben bugün çok halsiz hissediyorum etrafımdaki herkes iyi oluyor sana sen yememeye devam et daha düşeceksin falan diyolar.Halbuki alakası yok yaniii...Burda hava hep serin sabah birazcık üşüdüm ama şimdi öğle sıcağı var ben sıcak havayı severim ama neme hiç gelemem.İyi ki klima var ama çok kalma önünde yaa çarpıyor.Akşam biraz kaçırsanda sabah telafi etmişsin canım.Önemli olan bu zaten.Bende dün öğle sarmada kaçırında akşam karabuğday ve yoğurt yedim.Güzel de oldu mesela bunu oturttuğumuzda bir sıkıntı olmaz.Ben de listemi sevdim daha güzel oluyor dönüp bakabiliyorsun ne yaptığına Ramazan içinde bir tane yapıcam.Bayrama güzel kilo verelim yaaa hem ben bu bayramda kendimi kısmıcam arkadaş akrabalar falan coşarlar bende tadını çokarmak istiyorum.Hem ramazan sonrası olacak hem de tatil bananeee yaaa :52::52:

Bu bayram ozgur ol.cok kati iki bayram yasadin yeter artik mola ver hem dinlen eglen muhakkak bize baska tatil yok malum biliyosunn

Sen takma kimseyi.cok saglikli beslenerek kilo veriyosun yorgunluktandir mevsimle alakalidir

Esoss ya sen resmen keyifle yiyorsun karabugday.Detoks bile dayanamadim benn

Neslicigim ben de hayran kaldim tahmin yetenegine.ben okadar cok seyi dusunup iyice inceleyip ancak sectim o ozel arkadasi

Tatilllllllllll diye bağırsam bi faydası olur mu ki :9::9: bu sene bana tatil yok gibi görünüyor neslicim.Pedegojik formasyon eğitimim çıkarsa zaten tatil falan hiç istemem yeter ki çıksın.

Antep yok mu o anteppp ama yani oralara gidipde yemeden dönülmez ki haklısın ben olsam yerim şahsen zaten ben güneydoğuyu çok severim heleki yemeklerine aşığım mesela şimdi öğle yemeğine bi perde pilav falan olsa....Esra errorrrrrrr :9::9:

Esos bu hafta enazindan bugun erken uyu dinlen tatlim lutfen.

Ahmet serif izgoren ben de okudum konusma sanati jest mimikler uzerine bir kitabiydi ama bu secret daha da ilgimi cekti diyet kitaplarim yogunlukta bu donrmde.uc bitti dortteyim ama olumlu dusunce inanc ile kilo vermenin bile kolaylasacagi yonunde bircok msj var oyuzden benim kitaplari da tavsiye edebilirim esra kuzusu hatta ben bitirince sana yollamayi dusunuyordum zaten.

Melekler ile mucizevi zayiflama suanki dorduncu kitabim

Back
X