Neslicim gelmiş .çok güzel bir hafta sonu yaşamışsın.aldığın 500 grmı hiç takma.dikkat edince 2 günde gider o.
Ramazanla ilgili düşüncelerinde haklısın canım.istesemde sonuna hiç varamıyorum.ilk gün mutlaka hastanelik oluyorum.denicem zorlanırsam tutmam zaten.
Doğada çok mutlu günler geçirmiş.kocaman bir yüreğin var canım.eşin sana ince davransa eminim onu mutlu etmek için herşeyi yaparsın.dilerim hep çok mutlu olursunuz.hayatında herşey yoluns giriyor artık.
Nurdancım bende damadımızı göRmek istiyorum.resimlerde hiç diyete ihtiyacın varmış gibi görünmüyorsun.ama mayo giyicem diyorsan bir kaç kilodan kurtulmak çok güxel olur.
Esramda güzel bir hafta sonu geçirdi.resimlerde harika çıkmıştın.diyette son hız devam ediyor.hedefe hızla yaklaşıyorsun.
Ben menümüde yazayım arkadaşlarım.
Sabah 1 dilim ekmek.1 yumurta 2 zeytin.1 çeri domates.
Öğlen 1 kase yoğurt ve küçük bir tabak bol limonlu deniz börülcesi.
45 dk yürüyüş ki bugün okula ordan hastaneye hastaneden ebru kursuna ordan tekrar hastaneye sonra eve geldim hiç durmadım hemen yürüdüm.şimdi bitki çayımı içiyorum.
fırında poşette tavuk ve mantarım var.yanında bol yeşil salata düşünüyorum.
bugünüm böyle canlarım.çok uykusuz ve yorgunum.yemeğimi yiyip uzanıcam.hepimizi öpüyorum.
Züleyhacım teşekkür ederim canım, gerçekten güzel bir haftasonuydu

Dün çok yorgun hissediyordum ama bugün iyiyim şükür

Aldığım kilonun bir kısmı gitmiş bile, ödemmiş demek ki. Bu arada menü yazmışsın, şöyle bir baktım ve gözüme az geldi açıkçası. Sayma şeklinde düşünürsek 5 olması gereken tahıl sadece 1 tane, et grubu 3 yerine 2 tane, süt grubu 3 yerine 1 tane, salata ve deniz börülcesi zaten sınırsız olan sebze grubunda, meyve hiç yok, yağ da 1/2. Diyetisyenler de doktorlar da hep söylüyorlar dengeli beslenmek önemli diye, yediklerinin az olması bir yana beslenme değeri açısından eksik görünüyor. Sabah 2 dilim ekmek yiyebilirsin mesela, öğlen de ya bir dilim ekmek, ya 2-3 kaşık bulgur pilavı veya makarna olabilir, sonuçta B grubu vitaminler için tahıl tüketimi önemli. Akşam güzel görünüyor, tavuğun içine patates koyabilirsin, oradan da karbonhidrat almış olursun en azından, böylece tahıl grubu 4'e çıkar. Yatmadan 1 bardak süt içebilirsin, aralarda bol sütlü kahve içebilirsin, böylece süt grubundan da almış olursun. Yürüyüş süper zaten

Bu şekilde beslenerek kilo verirsin ama azıcık fazla yediğinde vücut depolama moduna geçer ve çabuk alırsın verdiğin kiloları.
Neslicigim gelmis hosgelmis sefalar getirmis hem burda gorunce hem de bugun msjlasinca ozlemimi giderdim ohhh. Cok eglenceli samimi bir dugun olmus zaruri birseyden cikip fasila donusmus yorgunluk oyizden gozume gelmedi cunku cok eglenmissin canim cok sevindim adina. Yorgunluga gelince dus ve erken uyku ile telafi etmeye calis enazindan lutfen.sanirim bayramda denizli de olursunuz bir ay seyahat etme dinlen emi canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy kesinlikle çok güzel geçti

Bayrama kadar hiçbir yere kıpırdayamam zaten canım, bayramdan önce yetiştirmem ve teslim etmem gereken bir projem var, deli gibi çalışmam lazım ona. Bayramda istikamet Antep

bayramdan 10-15 gün sonra da Denizli. Eşimin babası rahatsız olduğu için bayramda önceliği oraya verdik.
Sen ve zuleyha hoca bana ayri bi iyi geliyosunuz beni sakinlestiriyosunuz resmen sanki.bu yaxilarini okuyinca seni nekadar ozledigimi tekrar anladim canim.iyi ki varsin varsiniz cok sansli hissediyorum kendimi.tatil resmine uzuldum laptopdan girenedim kacirdim tuh. Ama boyle zarif ve şık bir bayani gormeyi iple cekiyorum sonuclara gelince cok sukur iyi gidiyor canim. Esimle cok kritik gunler yasadik ama o ilk kez icini dokmus bir cocuk gibiydi yazdiklari yasadiklari yasayamadiklari.oyle bir aile kotu ve zor bir gecmis. Hakverdim affettim sans verdim kendi hatalarima odaklandim tskederim canim maasallah en iyi zamanlardayiz buara.is stresi lokantanin hesaplaru isleri disinda sikintimiz yok hatta yillar sonra epeyce para kalmis maasimizdan sasurdik keyiflendik diyet spor motivasyon baya toparladim canim. Keyifliyim emek verdigim icin bilincli oldugum icin eskisi gibi. Tarti takintim da yok eskisi gibi.su ucku rakanlardan kurtulsam yeter gibi bir psikolojim var hirs ile mahvettim kendimi.ayni seyi yapmam bir daha kendime. Zuleyha hoca ve sen konusunda cok guzel ve mantikli bir bakis acisi ile ifade etmissin canim.kesinlikle hem fikirim.sayma isi pek bana gore degildir kalori hesabi yapmayN tek kisi bendim hatirlarsan.okey de bile sevmiyorum 101 diye oyun var bilirmisin bilmem sayi hesapliyosun onda.onu bile oynamam ama su kitaplarim bitsin kitabini alacagim. O zaman eminim hem anlarim hem elime degen kirabi sayesinde keyif alirim haftaici utuleyip giyeyim sizin icin ins canim cok sevdim ben de mavis mavis
Seni böyle görmek çok güzel canım, maşallah

Keyfin, mutluluğun artarak devam etsin inşallah

Sayma işi pek sana göre olmayabilir haklısın

ama genel anlamda sağlıklı beslenmeyi öğrendin zaten. Ramazanda da inşallah 2 haneli rakamlara düşeceksin, inanıyorum ben canım

Kot gömleğinle fotoğraf bekliyoruz

ben de eşimden alınca yüklerim elbiseli fotoğrafımı.
Canim aynen ya ne zaman sakin diyorum is yigiliyor valla.dilimi isirayim bari ya. Spor salonu canim soyle anlatayim. Sekiz dokuz aydan sonra kucucuk bir salonda 15 erkegin arasinda calismak beni kasti bu dusunce. Eskisinden daha duzgun tesetturlu biriyim spor yapabilmek adina esime yalansoyleyip orda basim acik falsn. Bu da icime sinmiyor artik. Ayrica ramazanda ac karnina spor yaomak zorynda kaliyorum uftardan sonra o on bes erkek otuz oluyor resmen.bazi gunler tempolu yuruyus bazi gunler evde bisiklet seklinde plan gecti aklimdan.bugun basladim bu plana
Canım benim, önemli olan hareket etmek, spor salonunu sen çok istiyordun, diğer türlü düzenli yapamıyorum diyordun, şimdi karar vermiş olmana çok sevindim. Sporu hayat biçimi haline getirmek lazım, spor salonuna veya başka bir şeye bağlı tutmamak lazım. Yürüyüş en kolay, en güzel spor zaten. Leslie de var arada değişiklik olur, e evde bisikletin de var. Yeter ki iste, düzenli bir şekilde sıkılmadan spor yaparsın

Kısa süreli hedefler koyma, 1 ay düzenli spor yap, beslenmene dikkat et, mutlaka sonucunu alacaksın
Hoşgeldin Neslicanım ne güzel eğlenmişsin stres atmışın,eminim iyi gelmiştir.Hem şarkılar türküler falan bi başka güzel oluyor ya...
Alkol hemencecik artı yapsada cabuk gider canım bol su ile halledriz sıkıntı yok
Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim daha çok yolum var sizlerle motive oluyorum

Foto bekliyorum tabiki

ay çok meraklıyım çooook

Canım benim, teşekkür ederim, pek keyifliydi gerçekten

Alkolün etkisi çabuk geçecek gibi görünüyor haklı çıktın

Fotoğraf ta eşimden alınca yükleyeceğim.
Neslicigim arti olmussun bu cok dogal canim.takma bence. Artik evdesin verebilirsin canim.hem yolculuk odemi de olabilir tatlim
Sağol canım, öyleymiş muhtemelen, bir kısmı gitti bile.
İyi geceler kizlar alinti ancak bitti yatacagim malum 6 da kalkiyorum hatta dort bucuk kalkip namaz ve tekrar uyku.yeniden basladim namaza.cok yogundum bugun.ufak tefek camasir mutfsk. İsi halledip yuruyuse ciktim tempolu yarim saat .yirmi dk normsl elde ufak tefek market alisverisi.kardesim operasyon gecireceknis hemoroid icin.telaslandik. uzulduk lokabtamiz da var birakip ilgilenenedi annem.bu isin kotu tarafi iste. Unuttugum bisey yoktur ins opuldunuz guzellerrt
Kardeşine çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Kısa sürede toparlanır merak etme. Bugün iş yoğunluğun az olur inşallah