herkese merhabalar hatunlaarrr

köydeki son günüm bugun, annemler dönüyor malesef tatilden ve beni de alıp öyle geçecekler eve

beni bırakın burda dedim anneme ama ramazan geliyomuş en azından ilk günler evde beraber olaymışız

yani tamam yemek olarak burada çok yiyorum, o yuzden diyetime yaramıyor köy ama bana ruh olarak çok iyi gelmişti, her güzel şey gibi bu da erken bitti malesef

onun dışında iyiyim şükür, kpss çalışmıyorum, kendimi hiç yorasım yok valla, canım isterse 1 2 konu okuyorum o kadar, herkes devlette çalışacak diye şart yok ya özel sektörün de çalışana ihtiyacı var

işe başladıgım zaman bir daha full çalışma ortamım olacak, 1 sene izin bile almam mumkun olmayacak, e madem oyle bn de tatilimn tadını çıkarayım degil mi ama
filizim sabah beni aramışsın ama dedeme su götürmek için bahçedeydim geç gördüm aradıgını, sanırım sonrasında da sen musait degildin, önemli bişey degildir inşallah canımcım :26:
neslicim kayınpederine çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin inşallah
Züleyha ablam, dün yemişsin iyi olmuş güzel olmuş hiç takma kafana, sen diyeti yaparken çok katı yapıyorsun zaten arada böyle kaçamaklar lazım
esoşum da bugun girmemiş sanırım, ama ben kendisinin neler yedigini instagramdan takip ediyorum zaten, neler yaptı neler yedi hepsinden haberim var
bugun burda hava çok sıcak, birazdan bayılabilirim, eger bayılmazsam görüşürüz kızlaarrr