eşim hep yanımdaydı canım git gel işi olmadı...ama yarın gönderiyorum maraşa işleri halledip tekrardan geri gelecek..oğluş bu ayın onunda 9u bitirecek teyzesi..kocaman adam oldu artık..ortam değişik geldi hava değişimi derken huyu suyu değişti ama şimdi iyiyiz çok şükür atak dönemi bu aylarda yok ama 13 ayında büyük bir atak dönemi varmış bekliyor bizi bakalım napcaz...aynen canım evdeki hesap çarşıya uymuyo tatil yaparız derken iyice yoğunlaştık..sağlık olsun napalım...sizler napıonuz beni mazur görün köydeyim şu an nete 2 g ile bağlanıyom..tam yazıyom yollayayım derken hat gidiyo sinir oluyom..bu ikinci yazışım mesela...yarın 3 g.ye kavuşuyom...
bende şu an ilçesindeyim canım oltudayım..hatta köyündeyim...doğru diyosun bilmiyorum hangi ilçesindesin de erzurumun her ilçesi bir değil..her ilçeye gittim..tekrar gidip gezmek istediğim ilçesi olduğu gibi hiç gidesim gelmeyen ilçeleri de var...
Canım oltu için Erzurum en güzel ilçesi diyorlar çok şanslısın ben horasandayım
 Anladın demi şimdi
 Anladın demi şimdi 
 Buraya gelen kaçar yani
 Buraya gelen kaçar yani 
Tortum içinde öyle güzel diyolar hiç görmedim kısmet artık

gerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var
 gerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var 
 iftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum
 iftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum  
  ama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde
 ama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde 

iftara kadar idare edecek bişeyler yerim yani
 iftara kadar idare edecek bişeyler yerim yani 

ama nerdeeeeeeee
 ama nerdeeeeeeee