Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

kızlaaarr herkese merhabalaarrr :42: 1 haftadan bu yana ilk defa bu akşam evde yapacaz iftarı :1: yarın akşam da son kez misafirliğe gidip sanırım ramazan sonuna kadar bir daha evde kalırız :9: misafirlikler çok keyifli oldu tabiki, arada kendimden başka insan görmek iyi geliyor bana :37: yeme konusunda da aşırı kaçamaklarım olmadıysa da bazı şeylerin tam karşılıgını bilmedigim için sayamadım da malesef :50: tartıda görecez bakalım yarın saymadıklarımızın ne kadar ettigini :18:

alıntı yapmadım kimseden ama tek tek herkese laf yetiştireyim hemen :126:

esoşum, baya da bişeyler yazmışsın nerden başlasam bilemedim :9: ara vermenle ilgili yorumumu zaten yapmıştım, gayet de keyifli geçiyor anladıgım kadarıyla :nazar: dizi izlemek istiyorsan dizi izle, film izlemek istiyorsan film izle en güzelleri senin olsun herşeyin :16: kuzum bu arada sayısal yapmayacakmışsın kpss de sanırım ama hiç katkısı yok mu size onu anlamadım :44: eger katkısı varsa en azından bildigin sevdigin konuları tekrar etsen de ordan çıkan soruları kaçırmasan daha bi katkısı olmazz mı sana :26: bu arada saç maşan ve düzleştiricin de hayırlı olsun canım :9: bes kısa saça sardıgımdan beri maşayı pek kulanmıyorum ama düzleştirici her daim elimin altınca, barun un ki benm de 6 senedir kullanıyorum maşallah hiç bir ıskıntısı olmadı :31: kardeşiminki de babyliss o da çok memnun, ısınması düzleştirmesi gayet yerinde, yani snaırım başarılı bir seçim yapmışsın güle güle kullan canımcım :16: bu arada ramazan ın başından beri ilk defa bu akşam güllaç yiyecem annem eger yapmaktan vazgeçmezse şans ile bana :27:

filizim, elbise için söylediign sözlere tekrar tekrar teşekkür ederim, cidden utandım :17: senin işler de yoğun geçiyormuş ama sen zaten ramazada yogunluk istiyordun, ramazan ın sonuna yetiştir ama hiç olmazsa iş yerinde oyalanacak bişeyler oldu, umarım sıkıntısız bir şekilde yogunlugunu atlatırsın canım :16: kafan ve ruhun mutlu olsun da diyettir spordur onlar zamanla olur sen hiç takma kafana :34:

neslicanım senin de işler yogunmuş bu ara baksana üst üste gelmiş raporlar falan :53: ama sen haledersin ona güvenim tam :34: kitabı da almışsın, artık kafama bişeyler takılırsa sadece esra nın kafasını şişirmem sana da sorarım :1: yalnız 4232 gerçekten çok azmış :53: insan bir kere de yese onları doymaz nerdeyse :27: bide tahıl grubu bir derece de protein ve sütten kısmak hiç hoşuma gitmiyor benim :19: o kısımları daha da arttıralım derken daha da azı da neymiş :41: kaldı ki senin fazla bir kilon da yok canım, o yuzden 5333 iyidir, candır sen hiç merak etme :27:

kızlar atladıgım birşeyler varsa kusura bakmayın, malum iftar vakti yaklaştıkça benim kafa gidiyor :1: herkese mutlu günlerrr :16::16:

Canim bol gezmeli bir ramazan geciryorsun sizin orda cok mu akrabaniz var.bana gelunce calismayi seven biriyim bizim isyerinde vakit de gecmez aksi durymda ayrica. Google amcadan bile uzak duruyoruz o yuzden yogun olmak iyi oldu ama bu ramazana ozel degil yeni gorev tanimlarindan dolayi ve bundan sonra boyle devam edecek. Artar hatta. Hayirlisi artik.sakinlik icinde ve cozumu olan islerim olur ins diyebildigim bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben geldim..yeni haberlerle geldim...ani bir kararla salı günü ameliyat olmaya karar verdim..artık gitmiyor..gidemiyo çünkü..2 gün oruç yiyecem ama dayanamııyorum artık zorluyor bayağı..kilo bu hafta dikkat ettim desem yalan olur..misafirolunca yedim gitti..ama fazla abarttım da diyemem..neyse yarın akla kara ortaya çıkacak..szilerde neler var neleryok..geçmiş yapamadım...

Canim bence de erteleme artik.zaten alti aydir cekiyorsun sanirim.bir an once aklundan ciksin agrilarin bitsin. Bizi habersiz birakma emi

Herkesler beni unutmuş😭

Aaa olur mu hocam ya oyle sey.tatildesiniz sizin yazmanizi bekliyoruz malum sık giremezsiniz diye.yoksa normal gunluk donemde olmasaniz merak ederdik

Cemrem seni burada gördüğüme çoooooookkkkk sevindim canım:16: Hoş geldin, ara ara haberlerini Doğa'dan alıyorduk ama aynı şey değil. Kilonu da korumuşsun:nazar: tebrik ederim, sağlıklı bir şekilde vermiştin zaten, korumayı da başarman çok güzel:46: diyetisyene gitmeye devam ediyor musun? Tüp bebek çalışmalarına başladınız mı? Dersler nasıl gidiyor? Fırsat bulduğunda gel ve kendinden haberler ver bize, fazla özletme:34:
merhaba cnm bende seni gördüğüme sevindim:16::16::16:
hoşbulldum ben aynı devam ediyorum aslında dietisyene artık gitmiyorum kendi dedi artık bana ihtiyacın kalmadı istersen gelmeye bilirsin dedi
bende gitmedim ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum aslında bide hamiş olunca gidicem kilomu hamişlikte korumak için:9:
tüp bebek olayımız eylül veya ekim ayında kısmetse başlıcak serüvenimiz
şimdi morfolojileri düzelsin diye biraz daha aylar geçsin tedavi süresi düzelme olur inşlhh...
dersler iyi imam hatipte 2.ci sınıfa geçtim şimdi aağustos sonunda da sene sonu sınavım var kitaplarımı aldım ara da derede bakıyorum malum oruçta yemek misafir iş güç derken gün bitiyor bana kalmıyor... tmm cnm gelirim artık sık sık fırsat buldukça kilom da koruyorum inşlh bayramda da atlatırsam ohh dicem onun ardından full doğru beslenmeye devam:10::10::10:

Canim bol gezmeli bir ramazan geciryorsun sizin orda cok mu akrabaniz var.bana gelunce calismayi seven biriyim bizim isyerinde vakit de gecmez aksi durymda ayrica. Google amcadan bile uzak duruyoruz o yuzden yogun olmak iyi oldu ama bu ramazana ozel degil yeni gorev tanimlarindan dolayi ve bundan sonra boyle devam edecek. Artar hatta. Hayirlisi artik.sakinlik icinde ve cozumu olan islerim olur ins diyebildigim bu

bizim bütün akrabalarımız burada zaten canım, babam aslen buralı, annemlerde bulgaristandan gelince buraya yerleşmişler. ama bizim akraba iftarında öte dışarıda iftar yaptıgımız çok oldu bu sene, piknikte yada dışarda restaurantta falan, bide denk geldi, resmen evde 1 haftadır yemek yapmıyoruz annemle :9:

iş konusunda da hayırlısı olsun filizim, çözümü olduktan sonra yogunlukta hallolur inşallah, kolay gelsin sana :54:

kilo bildirimimi şimdi yapıyorum geçmişi iftardan sonra hallederim inşallah...

baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:76.3
Bu haftaki kilo:
75.9

bu hafta
giden-gelen / giden-gelen 400 gram

toplam gelen giden:giden 2600 gram

hedef kilo:60

bizim bütün akrabalarımız burada zaten canım, babam aslen buralı, annemlerde bulgaristandan gelince buraya yerleşmişler. ama bizim akraba iftarında öte dışarıda iftar yaptıgımız çok oldu bu sene, piknikte yada dışarda restaurantta falan, bide denk geldi, resmen evde 1 haftadır yemek yapmıyoruz annemle :9:

iş konusunda da hayırlısı olsun filizim, çözümü olduktan sonra yogunlukta hallolur inşallah, kolay gelsin sana :54:

Anladim canim.benim burda amcM halam bir yigin kuzen var ilcesinde anneannrm teyzelerim dayim var eskiden cok sıkı fıkıydık cocuklugumda. Ama koptuk cok sey yasandi senin akrabalarinla dolu dolu ramazan gecirmen guzel bir sans

Kilo bildirimimi yapayim.idtardan sonra devam ederim gecmise.dunku kilo mu yaziyorum iki gundur ciddi mide sikintim var agri var ozellikle de surekli bulanti. Kasiklarimda agri. Regl belirtisi var bazi.ama gelmiyor oruc degilim bugun.oyizden dunku kilomu yazacagim gecen hafta 105.5 bu hafta 105.3 giden - 200 gr

Ohhh muhabbete gel kizlara bakk valla iftardan sonra gelip bakicam neler kaynatmissiniz bizim iftara son 2 dk kactim ben hadiiiii

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Nasılsınız arkadaşlar.geçmişe göz attım hepiniz iyisiniz şükür.
Bende bol bol yüzüp dinleniyorum.
Filizcim can iyi şükür.kuştan ayrılınca yaralarımız iyi oldu.alimertte bu hafta berline gidiyor.ayın 5de maltada olucak.şu anda simavda yarın yanıma geliyor.izmirden bindiricem uçağa.sende özgür ve mutlusun bu aralar canım.sıkıntılar biraz daha dağıldı sanırım.hepsi geçer inşallah.
Esram güzel kızım.kişisel bakım ürünleri almışsın.güle güle kullan.
Nurdancım yeni elbiseni bende merak ettim.
Neslicim baya yoğun geçiyor günlerin.bayramda oh antepte ne güzel baklavalar yersin.kuru baklavaya bayılırım.
Kilomuda yazayım .65
Değişen bişey yok.inlallah hrp böyle kalır.hepinixi kucaklıyorum.UNUTMAYIN BENİ

Cocuklar iyi. Siz iyisiniz. Sukur hocam. Tatil de guzel olduguna gore hersey iyi demek ki hocam. Kitaplar ile araniz nasil. Ben ehliyet sinavi ve is yogunlugu derken bir aydir okuyamadim sinav bitince rizzoli dizisine takildum. Bes sezonu da izledim artik aksamlari kitap okurum. Hocam benim sikinti gecmedi ben kabullendim sorunsuz calismayi umuyorum is yukunden cok isimi ilgilendiren dosyalari belgeler duzgun teslim edilmiyor bir suru sorun yasamama sebep oluyor bu durum.haliyle stres oluyorum kiziyorum ama gecmis yillara gore sakin calisiyorum degistirwmeyecegim seyleri kabulleniyorum deniyorum enazindan.

3-4 gündür düzgün giremiyorum kızlar kusura bakmayın yine misafir..bugün 15 kişilik bir gup 5 kişi de biz etti mi size 20 kişi..resmen belim ağrıyo..köyde bulaşık makinesinin çok büyük birnimet olduğunu anladım..köy hayatı süper temiz hava..herşey doğal..

sağol canım aynen dediğin gibi..

Akrabalar ile kalabalik iftar geciren biri daha cikti. Ama seninki yorucuymua be canim. Hic mi yardim etmiyor misafirler

Esoşum part time çalışmak sana yaramış kesinlikle:16: Maşallah enerjin hissediliyor resmen:16: Bazen ben de eve iş getiriyorum, eskiden çok daha fazla olurdu ama 2 yıldır minimumda tutuyorum, yine de işe gitmektense evde çalışmak daha keyifli:1: Şekerin yükselmiş, dikkat et kendine kuzu, bakalım bayramdan sonra sonuçların nasıl çıkacak, merak ediyorum ben de. Ben de bayramdan sonra kontrolümü olacağım:16:
Yeni kuaför malzemelerini güle güle kullan canım:16: Ayyyy ben özeniyorum böyle senin gibi kokoş hatunlara, ben de bakımlıyımdır ama kokoş değilim, sabah anca yataktan kalkıp, yapabiliyorsam hafif bir spor o kadar:1: Saçım bile kendi kendine kuruyor çoğu zaman, aklıma eserse özel günlerde saç köpüğü kullanıyorum, onun dışında yıkayıp çıkıyorum, yaşasın rahatlık:27: Makyajı da 1 hafta işe giderken düzenli yapayım desem 3 hafta yapmıyorum:27: Örnek almam lazım biraz seni:16:

Canim esosa uymak cok zor valla ben duzenli makyaj yaoardim en kotu rimel kalem. İki uc aydir nadir yaptim valla. Saclar kisa oldugu icin rahat rahat dusa girip eskiye gore daha fazla dus almak buaralar en belirgin bakimim vallam baska da bisey yokm ha minicik tirnaklarima manikur yaptiriyor um uc haftada bir. Saclarimi alti aydir boyatmadim takiliyom oyle dipteki siyahlarimlam

Yani dogacim elimde değil ki belki inanilmasi zor ama bakimsiz yada daha az bakimli olamiyorum.Bi krem surleecekse surerim kas alinacaksa alirim.Bekleyemem erteleyemem az yapamam :(
Psikoloji olarak da gayet guzel canim.Uzun uzun senelr sonra ilk kez ramazan bu kadar huzurlu geciyor bizim evde.Bu durum da bana yansiyor haliylen maşallah diyeyim :) Rahatladim sanki böyle hafif hissediyorum ;)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Huzur un mutlul gun daim olsun canim benim hep boyle ol ins

herkese hayırlı geceler gerçi kimse yok ama olsun :9::9:ben malum oruçla kiloma dikkat edemiyorum iftarda pek yemek yiyesim yok ama maşallah sahurda boğazım acılıyor:1::1:şimdilik kilomda 1 kilocuk fazla çıkıyorum oda halledilebilir bir + inşlh bayram sonrası full gelirim derslerim var olsun arada derede sıkıştırıım burayı herkesler umarım iidir geçmişe bakma imkanım yok ama herkes istediğine kavuşur inşlhhhhhhhhhh şimdilik ben kaçtım bayramdan sonra görüşmek üzre......arada gelir bakarım:3::3:

Cemrecigim hosgeldin canim.seni de aramizda gormek cok mutlu etti beni.bayramdan sonra daha sık gorusuruz derslerin nasil tedavi ne asamada. Hersey yolunda mi. Kilonu da korumussun. Tebrik ederim canim. Kendine iyi bak bayramdan once gorusemeyiz belki oyuzden simdiden iyi bayramlar diliyorum

Serapcım çok geçmiş olsun canım.dayanamıyorsan hiç zorlama canım.okul açılana kadar iyi olursun.
Kiloyuda çok takma.düzenine kavuşunca gider onlar ki sen gayet iyi gidiyorsun

sağolun Züleyha hocam..bayram sonrası demiştim ama baktım gitmiyor..en iyisi bu işi aradan çıkartmak olacaktı..inşallah kilolarda iyi giderde..bende eski ben olurum..
6220654]

ayy canım şimdiden çok çok geçmiş olsun sana, kazasız belasız geçirirsin ameliyatı inşallah :26:

sağol canım benim inşallah basit bir ameliyat diyorlar ama bakalım görecez..

Serapçım, tekrardan geçmiş olsun diyorum, bir an önce ameliyat kararını alman iyi bir şey, en kısa sürede rahatlarsın inşallah canım:16:

inşallah canım...
Canim bence de erteleme artik.zaten alti aydir cekiyorsun sanirim.bir an once aklundan ciksin agrilarin bitsin. Bizi habersiz birakma emi

bırakmam canım erzuruma gececem yarın zaten orada net daha iyi çekiyor..malum bir haftada hiç kalkmayacakmışım yatakta bol bol yazarım..

Akrabalar ile kalabalik iftar geciren biri daha cikti. Ama seninki yorucuymua be canim. Hic mi yardim etmiyor misafirler

yardım eden yok malesef canım gerçi yaş olara gençler var da işlerine gelmiyor herhalde...

sağolun Züleyha hocam..bayram sonrası demiştim ama baktım gitmiyor..en iyisi bu işi aradan çıkartmak olacaktı..inşallah kilolarda iyi giderde..bende eski ben olurum..

inşallah canım...

bırakmam canım erzuruma gececem yarın zaten orada net daha iyi çekiyor..malum bir haftada hiç kalkmayacakmışım yatakta bol bol yazarım..

yardım eden yok malesef canım gerçi yaş olara gençler var da işlerine gelmiyor herhalde...

Anladim canim.tamam haberlesiriz ins. Simdiden kolay gelsin en kolay sekilde atlatacaksin ins.oglusun emiyor muydu canim.yaninda mi olacak.rekafatcin kim olacak.bayramda ustune basabilecekmiymissin. Kac gun kalirmissin tahminen hastanede.konu saglik olunca cenem dustu cok soru sordum kusura bakma canim

inşallah canım...

Ahhh en sevmedigim misafir turu.ne diyim canim sabir sabir diyorsundur o an sanirim. Sahsen ben oyleymdir bayramda bari yuk olmazlar yeni operasyon gecirmis oldugunu unutmazlar ins

Merhaba kızlar, iyi pazarlar, ben bugün epey geç kalktım, dinlendim, iş falan da yapmıyorum, öyle tembel tembel uzanıyorum:1: Dün epey gelen olmuş foruma, alıntıları ancak tamamladım:16: Dün akşam epeydir niyetli olduğumuz ama bir türlü gidemediğimiz karşı komşumuza bebek görmeye gittik. Erkek bebek ama çok sevimliydi maşallah:nazar: 4-5 aylık, tam sevmelik olmuş, ben de bütün akşam sevdim:1:
Tartı sonucumu da söyleyeyim, 66.9 kg. Açıkçası bu hafta kilo vermeyi hiç beklemiyordum, az da olsa sürpriz oldu. Önümüzdeki hafta da dikkat etmeye çalışacağım bakalım, önümde bir de Antep sınavı varken gitmeden önce ne kadar dikkat etsem kardır diye düşünüyorum:1:

Canim en iyisini yapmissin bu surecte arada nefes almak da sart. Ben de baya yayildim bugun senin gibi. Ooo bebis sevilmis keyifli bir aksam olmus kilo vermissin bu daha da guzel. Dedigin gibi antep yemekleri ve antep tatlisi pimi cekilmis gibi bir bayram seni beklitor ben de bayramdan tirsiyorum acik bufeyi gorunce gozum donmez ins

Merhaba Esoşum, benim işlerin bayramla ilgisi yok canım yaa. Aslında yazın biraz rahatlamam lazımdı ama bu sene hep yoğunluk vardı, yazın da azalmadı. Temmuz sonunda teslim edilmesi gereken işler olduğu için şimdilerde çok sıkıştım, muhtemelen bayramda bilgisayarımı yanıma alacağım ve çalışacağım. Bayramdan sonra azıcık rahatlarım diye düşünüyorum ama belli de olmaz, her an bir şey çıkabilir:18:
Kardeşimle görüşmek iyi geldi kesinlikle, kızarkadaşını da çok sevdim, inşallah sürekli olur, çok aklı başında bir kıza benziyor:16: Henüz gelin adayı demek için erken ama neden olmasın tabi:1:
Ben de sayma işini 5333'e göre yapmaya çalışacağım öncelikle. Muhtemelen daha fazlası bile olur ama yavaş yavaş alışırım diye düşünüyorum:34: Aaahhh ahhhhh bir spora başlayabilsem süper olacak:8:

Ooo demek gelin adayiniz ile tanistiniz gorumce mi olacak bizim guzel kalpli arkadasimiz. Canim kalabalik olacakmissin buna sevindim esinin ailesini tanimiyorum ama eger ki egitim is dusunmeyip gelinlik bekleyen bir aile degildir ins cunki bayramda yorulmamani istiyorum ustelik isin de var bayramda calisman da lazimmis. Esin demisken esin nasil canim. Babasiz ilk bayrami olacak. Ruh hali nasil.annenlere ne zaman gideceksin canim

Merhaba canım, senin de yoğun bu aralar ama yeni duruma adapte oluyorsun gördüğüm kadarıyla. İş halletme işi aynen öyle canım yaa, hiç yetişmeyecekmiş gibi olan işleri bile zorda kalınca hallediyoruz, kadın gücü işte:1: sadece arada tatil şart:16: sizin de az kaldı tatile, güzel bir tercih yapmışsınız, çok güzel dinlenirsiniz, eğlenirsiniz diye düşünüyorum. Hem termal su stresini de alır, iyice pamuk olursun:16: Bu arada ne kadar sürecek yol? Mesafe epey vardır gibime geldi. Arefe günü otelde olacaksınız sanırım değil mi, şimdiden iyi tatiller diliyorum canım, fazlasıyla hakettin bu tatili:16:

Canim is koymaz bana aslinda.hep yogundum sorunlu isler duzensiz insanlar ile calismak dert veriyordu bir de ani gorev degisimi ve oda degisimi falan.bunlari da kabullendim esim masa degistirmedi bu sebeple departmadan izole edilmis gibi de hissetmekten kurtuldum. Camur banyosu termal su sauna hamam hepsini kullanacagim valla canim.romatizma kirenclenme hepsini iyi gelecek ins. Canim arefe gunu sabah konyadan otubusle gidecegiz uc uc bucuk saat yol. Oglene oteldeyiz carsamba oglen de otelden ayrulayacagiz aksama dogru konyadayiz sinra aksaray otobuse binip aksam evdeyiz afyona gunduz direkt araba yokmus bizum burdan

Back
X