- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
kızlaaarr herkese merhabalaarrr1 haftadan bu yana ilk defa bu akşam evde yapacaz iftarı
yarın akşam da son kez misafirliğe gidip sanırım ramazan sonuna kadar bir daha evde kalırız
misafirlikler çok keyifli oldu tabiki, arada kendimden başka insan görmek iyi geliyor bana
yeme konusunda da aşırı kaçamaklarım olmadıysa da bazı şeylerin tam karşılıgını bilmedigim için sayamadım da malesef
tartıda görecez bakalım yarın saymadıklarımızın ne kadar ettigini :18:
alıntı yapmadım kimseden ama tek tek herkese laf yetiştireyim hemen :126:
esoşum, baya da bişeyler yazmışsın nerden başlasam bilemedimara vermenle ilgili yorumumu zaten yapmıştım, gayet de keyifli geçiyor anladıgım kadarıyla
dizi izlemek istiyorsan dizi izle, film izlemek istiyorsan film izle en güzelleri senin olsun herşeyin
kuzum bu arada sayısal yapmayacakmışsın kpss de sanırım ama hiç katkısı yok mu size onu anlamadım :44: eger katkısı varsa en azından bildigin sevdigin konuları tekrar etsen de ordan çıkan soruları kaçırmasan daha bi katkısı olmazz mı sana :26: bu arada saç maşan ve düzleştiricin de hayırlı olsun canım
bes kısa saça sardıgımdan beri maşayı pek kulanmıyorum ama düzleştirici her daim elimin altınca, barun un ki benm de 6 senedir kullanıyorum maşallah hiç bir ıskıntısı olmadı
kardeşiminki de babyliss o da çok memnun, ısınması düzleştirmesi gayet yerinde, yani snaırım başarılı bir seçim yapmışsın güle güle kullan canımcım
bu arada ramazan ın başından beri ilk defa bu akşam güllaç yiyecem annem eger yapmaktan vazgeçmezse şans ile bana
![]()
filizim, elbise için söylediign sözlere tekrar tekrar teşekkür ederim, cidden utandımsenin işler de yoğun geçiyormuş ama sen zaten ramazada yogunluk istiyordun, ramazan ın sonuna yetiştir ama hiç olmazsa iş yerinde oyalanacak bişeyler oldu, umarım sıkıntısız bir şekilde yogunlugunu atlatırsın canım
kafan ve ruhun mutlu olsun da diyettir spordur onlar zamanla olur sen hiç takma kafana
neslicanım senin de işler yogunmuş bu ara baksana üst üste gelmiş raporlar falanama sen haledersin ona güvenim tam
kitabı da almışsın, artık kafama bişeyler takılırsa sadece esra nın kafasını şişirmem sana da sorarım
yalnız 4232 gerçekten çok azmış
insan bir kere de yese onları doymaz nerdeyse
bide tahıl grubu bir derece de protein ve sütten kısmak hiç hoşuma gitmiyor benim
o kısımları daha da arttıralım derken daha da azı da neymiş
kaldı ki senin fazla bir kilon da yok canım, o yuzden 5333 iyidir, candır sen hiç merak etme
kızlar atladıgım birşeyler varsa kusura bakmayın, malum iftar vakti yaklaştıkça benim kafa gidiyorherkese mutlu günlerrr
![]()
Canim bol gezmeli bir ramazan geciryorsun sizin orda cok mu akrabaniz var.bana gelunce calismayi seven biriyim bizim isyerinde vakit de gecmez aksi durymda ayrica. Google amcadan bile uzak duruyoruz o yuzden yogun olmak iyi oldu ama bu ramazana ozel degil yeni gorev tanimlarindan dolayi ve bundan sonra boyle devam edecek. Artar hatta. Hayirlisi artik.sakinlik icinde ve cozumu olan islerim olur ins diyebildigim bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.