Teşekkür ederim Nurdancım, senin pozitif enerjin yeter

Evde de çalışıyorum zaten, bayramdan önce ne kadar yapabilirsem kardır

Sayma işine ben de iki gündür dikkat ediyorum kendimce, tabi bana az geliyor, senin Ramazandan sonra nasıl olur bilemiyorum o yüzden

Çok kasmaya gerek yok bence, zaten kitapta kendisi de diyor, yetmiyorsa her birini bağımsız olarak artırabilirsiniz, doyuyorsanız da -1 yapabilirsiniz diye. Benim takıldığım asıl nokta porsiyonlar, benim porsiyon ölçüm biraz fazlaymış galiba

Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra azaltmaya çalışıyorum

Bir de 53333 hesabına göre, onun söylediği porsiyon miktarlarıyla kalori hesabı yaptım kabaca, 1190 çıktı, bu da epey düşük bir kalori aslında. Hele spor da yapılıyorsa mutlaka kilo verilir. Bu kalori düşük çıkınca biraz rahatladım açıkçası, biraz kaçırmanın çok zararı olmaz diye düşündüm
Yok yok bence de gitsin de önemli olan o

Sadece emek sarfedince de gitsin lütfen

Bayram benim için, sıcak, kalabalık, yoğun, yorucu olacak kesinlikle. Tatil olarak bakmıyorum olaya zaten, o anlamda rahatım, şükretmek lazım, başka zaman izin kullanabiliyorum nasıl olsa, bayramda da böyle olsun

Zaten eşime diyorum bayramdan sonra işleri biraz yoluna koyalım, bir haftasonu günübirlik denize gidip yorgunluk atalım diye

İkimiz de farkındayız yani bayramda yorulacağımızın

Misafir çok olur, ayrıca dışarda hava çöl sıcağı olur, o yüzden kendimi dışarı atmam zor görünüyor ama en azından akşamları 1 saat bile olsa eşimle yürüyüşe çıkalım diyoruz. Evin etrafı müsait o açıdan, hem dondurma da yeriz böylece

Daha önce saçını kestirip sonra da ağladıysan acele etme kuzu, sakin sakin karar ver, demek ki sen uzun saçı seviyorsun, hem şimdi part time çalışıyorsun nasıl olsa, bırak biraz daha uzun kalsın
Sağol canım benim, bugün tatil günün, benim yerime de dinlen, yayıl

Fotoğraf koyarım canım da epey uğraştırıyor buraya yüklemek malum, bir de çoğunlukla cepten giriliyor, görmek te zor oluyor, ben de bir ara whatsuptan atayım olmazsa. Hatta İstanbulda çekildiğim elbiseli fotoğrafı da yollarım

Bu arada Nurdaaaaannnn ben de görmek istiyorum elbiseli fotoğrafını yaaaa
O yağmurdan biraz buraya alabilir miyiz şekerim, yanıyoruz bir burada yanıyoruz, hatta dur buraya yollama Antep'e yolla yağmurlu havayı, çok makbule geçer

Yeni cicilerini güle güle kullan, dediğim gibi saçını kestirme konusunda da acele etme, bak yeni cicilerin de geldi, kullan güzel güzel onları

Senin bayram tatil modunda geçecek anlaşılan, iyi eğlenceler canım
Senin patron evlere şenlik valla Doğacım

Allah kolaylık versin
Canım az önce yazdım Esoşa da whatsuptan atmaya çalışayım ben size

Benim işleri boşver sen gülüm, elimden geleni yapıyorum, biter mi bitmez mi bilmiyorum, yani rutin bir iş değil ki tarih vereyim ama son teslim tarihi var işin, ona yetiştirmeye çalışıyorum. Daha bununla uğraşırken dün akşam üstü yeni bir iş çıktı mesela, onun da son teslim tarihi 28 ağustos, bir başka projemiz vardı onu da 15 ağustosa yetiştireceğiz, daha sayarım yani ama saydıkça gözümde büyüyorlar, o yüzden vakti geldikçe düşünüyorum:18: Bir dokun bin ah işit oldu ama idare et artık

Yakınmayı sevmem biliyorsun, sağlık olsun, huzur olsun işler halledilir bir şekilde
Geçmiş olsun canım, ne oldu annene? Ciddi bir şeyi yoktur inşallah. Acil şifalar dilerim. İşyerine çok hevesle başlamıştın biliyorum, adı bile senin için özeldi, o yüzden bu duruma üzüldüm canım ama bu durumda en uygunu böyle olması gibi görünüyor, hayırlısı olsun. Önce sağlık, o olmadan hiçbirşey olmuyor, burası kapanır ilerde çok daha güzelleri olur, hayat ne getirecek bilinmez canım
Güzel tanımlama olmuş, çocuk sevmek istediğimde tam sevmelik bir çocuk var hakikaten

Sevimli bir köpekleri de var aslında ben uzaktan sevmeyi tercih ediyorum

Tenis oynarız muhtemelen ara ara ama çalışma saatleri yoğun komşumun, o yüzden ayarlamak kolay olmayabilir, bakalım artık
Tekrardan geçmiş olsun Serapçım, acil şifalar dilerim, haberlerini bekliyoruz
Aksaray yol ayrımını görüyoruz canım güzergahta, oradan geçmiyoruz, teklifin için teşekkür ederim canım, belki dönüşte daha uygun olabilir bilmiyorum, yalnız olsam uğrarım ama eşim olunca kaptan o malum