Merhaba kızlar, ben geldiimmm
Esoş ve Doğa bahsetmiş sanırsam, bir rahatsızlık geçirdim, Salı akşam başladı birden, yediğim bir şey dokundu muhtemelen diye düşünüyorum, iki gün yattım evde, çarşamba günü önemli bir görüşme vardı, iptal ettim mecburen. Ancak dün kendime gelebildim, ertelediğim görüşmeye gittim ve beklediğimden daha iyi geçti çok şükür
İnşallah bundan sonrası da güzel geçer, çok önemsiyorum bu projeyi çünkü
Öncelikle ben arada kaçırmışım sanırsam, Züleyha'nın annesi rahatsızmış, şimdi daha iyiymiş anladığım kadarıyla ama yine de çoooook geçmiş olsun canım, kusuruma bakma ne olur, iş yoğunluğundan çok sık giremiyordum malum, geçmişe bakıyorum ama gözümden kaçmış demek ki:26: Gazi hastanesinde tedavi olmuş sanırım annen, ben hiç duymadım o hastaneyi, nerede yeri? Bu arada sen nasılsın canım? Hasta olmak zor ama hastayla ilgilenmek çok zor derim hep, kendine dikkat et lütfen sen de. Diyet falan bu dönemde zor tabi, almayalım yeter diyoruz zaten böyle durumlarda.
Esoşum da biraz yoğun gibi bu aralar, kolay gelsin
Dukan kızı oldun artık sen bakıyorum, severek uyguluyorsun, hele de sonuç alıyorsan çok keyiflidir. Spordan da sonuç almana çok sevindim
o konuda bana bir şey sormuştun, ayrıca alıntı yapacağım kuzum
Doğacım direksiyon başında, kolay gelsin diyorum, iş yoğunluğu da çok, ama maşallah hepsinin üstesinden geliyor kızımız
Sağlık ile ilgili gelişmeleri telefonda da konuşmuştuk zaten, en kısa sürede netleşir inşallah sonuçların canım.
Nurdancım da pek sık girememiş, ben de bir şeyler yazamadım sana, kusuruma bakma canım, arkadaşlar ilgilendi seninle ama ben de yanındayım unutma olur mu
Her şey yoluna girecek, er ya da geç
Nilgün de sınavlara hazırlanıyormuş, kolay gelsin
Ben de YDS'ye girmedim hiç, yıllar önce ÜDS'ye girmiştim, şimdi o da kalkmış galiba, YDS olacakmış onun syerine de diye duydum, benim puan şimdilik geçerli ama ilerde belki girmem gerekebilir, bilemiyorum, ne zaman neyin değişeceği belli olmadığı için
Bu arada sağlıklı kilo verme ile ilgili çok güzel cevap yazmışsın, altına imzamı atarım diyebileceğim bir yazı olmuş, ellerine sağlık canım
Cemrem de gelmiş, sen de sınavlara hazırlanıyorsun demek, kolay gelsin canım. Senin eşin de yemeği seviyor anlaşılan
öyle olunca işimiz zor oluyor yaaa, bu arada senin diyet devam ediyor mu şimdi, kilon kaç, güncel bilgileri alalım artık
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, unuttuğum, atladığım varsa affola. Şimdi makineye çamaşır atacağım, malum hasta olunca birikti bolca, sonra yine uğrarım ve geçmişe daha detaylı bakarım
Öncelikle ben arada kaçırmışım sanırsam, Züleyha'nın annesi rahatsızmış, şimdi daha iyiymiş anladığım kadarıyla ama yine de çoooook geçmiş olsun canım, kusuruma bakma ne olur, iş yoğunluğundan çok sık giremiyordum malum, geçmişe bakıyorum ama gözümden kaçmış demek ki:26: Gazi hastanesinde tedavi olmuş sanırım annen, ben hiç duymadım o hastaneyi, nerede yeri? Bu arada sen nasılsın canım? Hasta olmak zor ama hastayla ilgilenmek çok zor derim hep, kendine dikkat et lütfen sen de. Diyet falan bu dönemde zor tabi, almayalım yeter diyoruz zaten böyle durumlarda.
Esoşum da biraz yoğun gibi bu aralar, kolay gelsin
Doğacım direksiyon başında, kolay gelsin diyorum, iş yoğunluğu da çok, ama maşallah hepsinin üstesinden geliyor kızımız
Nurdancım da pek sık girememiş, ben de bir şeyler yazamadım sana, kusuruma bakma canım, arkadaşlar ilgilendi seninle ama ben de yanındayım unutma olur mu
Nilgün de sınavlara hazırlanıyormuş, kolay gelsin
Cemrem de gelmiş, sen de sınavlara hazırlanıyorsun demek, kolay gelsin canım. Senin eşin de yemeği seviyor anlaşılan
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, unuttuğum, atladığım varsa affola. Şimdi makineye çamaşır atacağım, malum hasta olunca birikti bolca, sonra yine uğrarım ve geçmişe daha detaylı bakarım