Giden erkek bir gün döner mi?

yareeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
64
10
16
Balıkesir
Arkadaşlar, benim ilişkim sevgilimin gururu, inadı ve ailem yüzünden bitti. Giderken karşına inş iyi biri çıkar, kendine iyi bak, seni sana emanet ediyorum, elveda diyen bir erkek geri döner mi?

Kaç yıldan beri berabersiniz? Kavgamı ettiniz? Sorun ailen yüzünden mi patlak verdi? Daha açıklayacı yazar mısın yardımcı olalım.

Arkadaşlar, benim ilişkim sevgilimin gururu, inadı ve ailem yüzünden bitti. Giderken karşına inş iyi biri çıkar, kendine iyi bak, seni sana emanet ediyorum, elveda diyen bir erkek geri döner mi?

ne kadar süredir birliktesiniz canım?ayrılık sebebinizi daha açıklayıcı yazarmıısın.ve nasıl bitti yani bir anda mı olan olay neydi ayrılık için ve size olan sevgisi nasıldı?

3 senelik bir ilişkimiz vardı. Niyetimiz ciddiydi. Hemen evlenelim dedi. Kendine güveni tam. Doğru dürüst biriydi. Ama ailem ikimizin de mesleği yoktu o yüzden ikinizden birinin işi olsun dedi. Erkek arkadaşım ise yüzük takalım o zaman dedi onun ailesi de istedi en azından yüzük takılsın adı konsun dedi. Benim ailem ise mesleğin olsun hemen takalım ikiniz de işsiz olmaz böle dedi. Erkek arkadaşım da kendine yediremedi. Yüzük takmıyolar seni vermiyecekler bana oyalıyolar dedi. Ama ailem söz verdiler bana sadece onlar için önemli olan meslekti. Gururu ve inadı yüzünden bitirdi. Aileme de hakkını helal etmedi. Seni sana emanet ediyorum dedi ve ayrıldık...

annenler çok doğru söylemişler işi olmayan birine kız vermek istememişler şahsen benimde kızım olsa bende işi olmayan birine kız vermezdim önce iş bulsun ondan sonra derdim bide annenlere hakkını helal etmemiş böyle biri geri dönse bile ben kabul etmem yarın öbür gün tekrar bir araya gelseniz sürekli annenleri söyler yok annenler işim yok diye seni bana vermemişlerdi der belkide ilerde evlendiğiniz zaman bu yüzden annenlerle görüşmeni istemez hep annenleri kötü bilir eğer seni gerçekten sevseydi bi an önce iş bulup seni o zaman istemeye gelirlerdi zoru görünce arkasını dönüp kaçmazdı

Döner. Seviyorsa döner. Sevmiyorsa dönmez. Dönerse seviyor demektir. Dönmezse seni önemsemiyordur. Ama sen gene de dönmeyecek diye düşün.

Eğer gerçekten sevildiğine inanıyorsan elbet bir gün döner fakat erkeğin çok gurur ve inat yapması kötü bişeydir bence.

ailen hıçte haksızlık etmemiş ona..

bırınızın işi olsun barı demiş..bu ne kadar ılımlı olduklarının işaretı..

ailenın kıymetını bıl derım başta..

ikincisi ise..ortada bı sorun yokken gıtmesı hoş değil..

belalar okyup gıden bıle 6 ayda doner dönmesınedeeeee..

bu adam nıye trıp yaptı anlamadım..sen başka bişey olmadığına ya da söylenmedığıne emin mısın?

Gurur yaptıysa asla dönmez. Yaşadım gördüm. Bekleme boşuna. 2 2 daha 4 bu da bu kadar nettir.
Dönesede sana faydası olmaz. Sürekli aileni iğneler bir de bu yönden bak.
Ufak bir engelde püfff yok olmuş.

ınsallah döner canımm yoluna grer hersey o kadar zorki böle gerçekten sevdgn yıllarnı geçirdgn birinden ayrı kalmak hergün vücudumda bi kanserle yasıyorum sanki ne yapsam ne etsem unutamıorm olmuo olmuoo hiç bişiyi hiç kmseyi yerne koyamıorum cok zor allah yardımcmz olsn umarım dönerr herseyini yoluna koyup ...

annenin babanın rızası olmadan başlayan evlilikler tat vermiyor. bilmiyorum hepsi mi öyle ama benim çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla hep öyleydi. annen haklı. önce iş aş sonra eş.. gurura yenilmemek lazım asla.. seviyorsa mutlaka dönecektir.

Gururlu bir erkek görünce ıyyy diyesim geliyor artık!!
Dibine kadar gururu olsa ne yazar ya seninle ayrılmayı göze nasıl alabilir bukadar yıldan sonra?
Tamam deseydi bir iş bulmaya çalışsaydı elinden geleni yapsaydı daha kolay olmaz mıydı?
Ah tabi ya o lanet olası gururunu ayaklar altına alamamış beyefendimiz!!
Nefret ediyorum gururlu erkeklerden yaa !!:113::113::113::113::113::113:

:79::79::79::79::79:

mümkünse dönmesin...
dönmemesi daha hayırlı, öyle aklına esince git gez toz kafana göre takıl

sonra geri dön...yok öyle bir dünya!!!!..

seviyorsa doner de, suan ki ayriliginiza sebep olan gercekler degismeden donmesnin bi anlami olmaz. Is bulsun tabii ki. ailen cok hakli. cikar pembe gozlukleri

Tamam gurur yapmış seviyorsa döner doğrudur belki
Ama seven insan bu durumda sevdiğini bırakıp gider miydi?Gitmemeliydi.Kalıp bir şeyler için uğraşmalıydı .İş bulmaya çalışmalıydı ailene güven vermeliydi.Gurur yapıp gitmemeliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…