Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.Net

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
malumunuz aldatılmıştım terkedldim ..o kadına gittiği ilkgün aradım kac kez tabi o kadına gittiğini bilmiyorum.yolda sanıyordum .acmadı teli yoldayım bahanesiyle..kAdınada demiş eski sevgilim beni sürekli arıyor rahatsız ediyor diye..serefsiz mahluk.

Bi şirkette çalışıyorum Allahtan işim yoğun da ona fırsatım yok.sürekli şehir şehir dolaşıyoruz.kafayı yerdim yoksa...iş kolik oldum iyice..
Neyse bu ayrıntıyı geceyim.

Nerde seni kimseye değişmem dediği günler,sensiz yaşayamamlar,beni bırakma diye yalvardığı günler...bir değil iki değil defalarca aldatılmışım sonradan öğrendiklerim bunlar.ve gelip hala beni sevdiğini söyleyebiliyordu..ne bileyim o kadar anlamsız geliyor ki hersey artık ..kelimeler anlamını kaybetti cümleler boş...

Şimdi yeni sevgilisiyle evlilik planı yapıyor .inşallah mutlu olamaz birde o kadına yalan söylüyor hala beni atıyor diye..

Bayramda beni aradı acmadım.hala neden beni arıyor onu bilmiyorum .sonra bir kac kez daha başka günler aradı.ne istiyor benden ..hiçbir şekilde telefonu acmadım acmam da..yeni biriyle görüşmeye başladım bile.onun yasını tutacak değilim.bayram mesajı atmış bana özel selam falan yazmış başına.Napıyorsun nerdesin yazıyo ..Ne istiyor hala ..ne bu dengesizlik...

Ona kusamadıklarım var ..buraya yazıyorum.
Sen benim için hiçsin..evet hiç.İyi günlerimiz oldu,evet.çok güzel şeyler yaşadık güldük ettik.keşkelerin de geriye dönüşünde anlamı yok artık.
Sana kinim yok değil ama biliyorum ki zamanla hepsi gececek.sana şuanda nefretim de var öfkemde.engel olamadığım bu duygular da gececek birgün..affı yok bu gidişin bunu bil yeter...
Herşeyi unutuyor insan zamanla ..ben Yusuf'tan ayrılmadımki gecelerce ağlayayım..Sen benim Yusuf'um değildin ki yasını tutayım.Emin ol adam olsaydın ağlardım..
İnşallah mutlu olma .sende cek.hemde aynı şekilde .amin

Bi kk klasiği olarak Biraz karışık oldu kızlar :)
Herkeşlere tesekkür .isteyenler neler cektiğimi görmek için eski konularıma gidebilir..söyleyeceklerim bu kadar.

Gel git akilli galiba bu adam sen git baskasiyla asklara yelken ac sikayet gibi seninle kafa gecsin sonrada nerdesin napiyosun muhtemelen sana tercih ettigi kadinda umdugunu bulamadi geri geldi yada senle saglam kafa buluyor.. Seni cebinde saniyor bu kadat neyin yuzu... Kesinlikle arama açmA hatta ben olsam noyu bile degistirirdim ustelikde bu attigi msjlari kiza goruntu olarak ceker yollardim kim kimi rahatsiz ediyormus
Sanirim eski erkek arkadasin rahatsiz..

Aynen rahatsız bu.kıza mesaj falan atsam da inandırır bi şekilde yalan söyler merak etmiştim sadece yada bende bişeyi kalmış der illaki inandırır.Ben bişey yapmayayım da Allah gercekleri göstersin istiyorum sonra beni rahatsız eder sen ayırdım diye..Yani etmese bile etrafa kesin öyle söyler onu sevdiğimi düşünür..

bu tip erkekler neyin kafasında anlamadım . başkasına aşık oldu aldattı hadi senden ayrıldı sonra dönüp seni niye arıyor . yemin ederim piskolojisi bozuk bu tiplerin . normal bir insan bunu yapmaz .

Bu tip adamlar ikinciyi nasıl buluyor? Harbiden.
Ben karşımda zeki adam görmek isterim, bu bildiğin saf salak bişey.
İkinci kadınları anlamak çok zor... Her neyse, yolunuza bakın.
Takmayın, boş verin.
Neden anlamak zor gayet basit
Sevgiye ilgiye çok açız
Daha küçük bir kız çocuğu iken kaç kız çocuğu babasından sevgiye doymuştur hal böyleyken en basit şekilde kanabiliyoruz açız sevgiye aç

Sevgiye ilgiye çok açız
Daha küçük bir kız çocuğu iken kaç kız çocuğu babasından sevgiye doymuştur hal böyleyken en basit şekilde kanabiliyoruz açız sevgiye aç

Zannetmiyorum. Hepsi böyle değil. Nice zeki kadın da ellerinde oyuncak olabiliyor.
Bu biraz doyumsuzluk. Sevgiye aç durumundan ziyade de ego tatmini gibi geliyor bana...
Genelde erkekler ikincilere daha bir maddi yatırım yaparlar, kimisi de para için...
Sevgi basit kalıyor, tabii sizin değindiğiniz nokta da var inkar edilemez. Çoğu da o sebeple, süslü sözlere kandığı için aldanıyordur.

Bacım bunların hepsi boyle karaktersiz adi insanlar aldatir aldatir yazarlar satasirlar orda burda terslemeden susmazlar dok icini yazarsa
Yazıcam yazarsa kuzum ona değil gelip buraya içimi dökerim ona diteceğimi dedim ben zamanı da bu gidilin dönüşü olursa beni bulamayacağını cok iyi biliyor

Gercekten rahatsız acmam asla.Söyleyecek ne var ki artık dalga mı geciyor ne..sinirimi bile göstermem hiç artık o bitti gözümde.

Konu sahibinin ex kişisi için cehennemin taa dibinden bir bilet lütfen..

İyi fikir
Amin. Her seferinde beni cebinde sanıyordu şuan şokta ...Gerizekalı maymun sanıyorki yine peşinde koşucam
Bacım sen bu herifi betimlemiştin, herkes bööhh olmuştu hani?
Bu herif için bu kadar üzülme yani.
Anlattığın gibiyse bu adam, kurtulduğun için bir fakir falan sevindir.
Evet o adam evet iğrenc evet yinede birini buldu..İnşallah tez zamanda gercek yüzü ortaya cıkar..

Bu tip adamlar ikinciyi nasıl buluyor? Harbiden.
Ben karşımda zeki adam görmek isterim, bu bildiğin saf salak bişey.
İkinci kadınları anlamak çok zor... Her neyse, yolunuza bakın.
Takmayın, boş verin.
İkinciyi bulması kolay rol yapıyor kendi pisliğini göster miyor asla göz ter mi yor...sanırsın melek ama zamanla ortaya cıkacak onada gösterecek pisliklerini ...
bu tip erkekler neyin kafasında anlamadım . başkasına aşık oldu aldattı hadi senden ayrıldı sonra dönüp seni niye arıyor . yemin ederim piskolojisi bozuk bu tiplerin . normal bir insan bunu yapmaz .
Ne diye yani arıyor me bekliyor benden hala ..
karaktersiz erkek cinsi işte boşver
Aynen pislik
Sevgiye ilgiye çok açız
Doğru ama gercek yüzü ortaya cıkar yakında ..
Aldanır ama nereye kadar ...sonunda o da anlayacak ..ben asla karakterin değişecağine inanmam .aldatan bi daha aldatır...gercekler ortaya cıkar

+1
O kadar çok kafadan sakat herif var ki

+1
O kadar çok kafadan sakat herif var ki
Aynen.Ve şuanda o salak kızı nasıl kandırıyor!
Ya alıp eline mesajlara baksa herseyi görür..adamlara baksa..cok güveniyor belliki.yada adam siliyor bilmiyorum...şundan eminim ki aşklar birgün biter toz pembe hayatlar bir kac ay maksimum sürer.ve gercekler gün yüzüne cıkar..karakter kendini gösterir..hevesini alan adam yenisine bakmaya başlar...

Karaktersizzz.. Okadar demek icimdeb geldiki aman kurtuldun ustune bi su ic kuzum

ömrümü verirdim istese o böyle yapmayı tercih etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…