- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Aynen rahatsız bu.kıza mesaj falan atsam da inandırır bi şekilde yalan söyler merak etmiştim sadece yada bende bişeyi kalmış der illaki inandırır.Ben bişey yapmayayım da Allah gercekleri göstersin istiyorum sonra beni rahatsız eder sen ayırdım diye..Yani etmese bile etrafa kesin öyle söyler onu sevdiğimi düşünür..Gel git akilli galiba bu adam sen git baskasiyla asklara yelken ac sikayet gibi seninle kafa gecsin sonrada nerdesin napiyosun muhtemelen sana tercih ettigi kadinda umdugunu bulamadi geri geldi yada senle saglam kafa buluyor.. Seni cebinde saniyor bu kadat neyin yuzu... Kesinlikle arama açmA hatta ben olsam noyu bile degistirirdim ustelikde bu attigi msjlari kiza goruntu olarak ceker yollardim kim kimi rahatsiz ediyormus
Sanirim eski erkek arkadasin rahatsiz..
Neden anlamak zor gayet basitBu tip adamlar ikinciyi nasıl buluyor? Harbiden.
Ben karşımda zeki adam görmek isterim, bu bildiğin saf salak bişey.
İkinci kadınları anlamak çok zor... Her neyse, yolunuza bakın.
Takmayın, boş verin.
Neden anlamak zor gayet basit
Sevgiye ilgiye çok açız
Daha küçük bir kız çocuğu iken kaç kız çocuğu babasından sevgiye doymuştur hal böyleyken en basit şekilde kanabiliyoruz açız sevgiye aç
Yazıcam yazarsa kuzum ona değil gelip buraya içimi dökerim ona diteceğimi dedim ben zamanı da bu gidilin dönüşü olursa beni bulamayacağını cok iyi biliyorBacım bunların hepsi boyle karaktersiz adi insanlar aldatir aldatir yazarlar satasirlar orda burda terslemeden susmazlar dok icini yazarsa
Gercekten rahatsız acmam asla.Söyleyecek ne var ki artık dalga mı geciyor ne..sinirimi bile göstermem hiç artık o bitti gözümde.Gel git akilli galiba bu adam sen git baskasiyla asklara yelken ac sikayet gibi seninle kafa gecsin sonrada nerdesin napiyosun muhtemelen sana tercih ettigi kadinda umdugunu bulamadi geri geldi yada senle saglam kafa buluyor.. Seni cebinde saniyor bu kadat neyin yuzu... Kesinlikle arama açmA hatta ben olsam noyu bile degistirirdim ustelikde bu attigi msjlari kiza goruntu olarak ceker yollardim kim kimi rahatsiz ediyormus
Sanirim eski erkek arkadasin rahatsiz..
Konu sahibinin ex kişisi için cehennemin taa dibinden bir bilet lütfen..
Amin. Her seferinde beni cebinde sanıyordu şuan şokta ...Gerizekalı maymun sanıyorki yine peşinde koşucamBu erkeker kadınları cep telefonu gbi kullanıyo hee. Alsın eline baksın gezsin tozsun sonra işi bitince şarja taksın. Oh ne ala memleket. Lükse bak arkadaş. Utanmadan bide arıyo. Başına gelicek var onun. Aids olursun inşallah
Evet o adam evet iğrenc evet yinede birini buldu..İnşallah tez zamanda gercek yüzü ortaya cıkar..Bacım sen bu herifi betimlemiştin, herkes bööhh olmuştu hani?
Bu herif için bu kadar üzülme yani.
Anlattığın gibiyse bu adam, kurtulduğun için bir fakir falan sevindir.
İkinciyi bulması kolay rol yapıyor kendi pisliğini göster miyor asla göz ter mi yor...sanırsın melek ama zamanla ortaya cıkacak onada gösterecek pisliklerini ...Bu tip adamlar ikinciyi nasıl buluyor? Harbiden.
Ben karşımda zeki adam görmek isterim, bu bildiğin saf salak bişey.
İkinci kadınları anlamak çok zor... Her neyse, yolunuza bakın.
Takmayın, boş verin.
Ne diye yani arıyor me bekliyor benden hala ..bu tip erkekler neyin kafasında anlamadım . başkasına aşık oldu aldattı hadi senden ayrıldı sonra dönüp seni niye arıyor . yemin ederim piskolojisi bozuk bu tiplerin . normal bir insan bunu yapmaz .
Aynen pislikkaraktersiz erkek cinsi işte boşver
Doğru ama gercek yüzü ortaya cıkar yakında ..Neden anlamak zor gayet basit
Sevgiye ilgiye çok açız
Daha küçük bir kız çocuğu iken kaç kız çocuğu babasından sevgiye doymuştur hal böyleyken en basit şekilde kanabiliyoruz açız sevgiye aç
Aldanır ama nereye kadar ...sonunda o da anlayacak ..ben asla karakterin değişecağine inanmam .aldatan bi daha aldatır...gercekler ortaya cıkarZannetmiyorum. Hepsi böyle değil. Nice zeki kadın da ellerinde oyuncak olabiliyor.
Bu biraz doyumsuzluk. Sevgiye aç durumundan ziyade de ego tatmini gibi geliyor bana...
Genelde erkekler ikincilere daha bir maddi yatırım yaparlar, kimisi de para için...
Sevgi basit kalıyor, tabii sizin değindiğiniz nokta da var inkar edilemez. Çoğu da o sebeple, süslü sözlere kandığı için aldanıyordur.
bu tip erkekler neyin kafasında anlamadım . başkasına aşık oldu aldattı hadi senden ayrıldı sonra dönüp seni niye arıyor . yemin ederim piskolojisi bozuk bu tiplerin . normal bir insan bunu yapmaz .
Aynen.Ve şuanda o salak kızı nasıl kandırıyor!+1
O kadar çok kafadan sakat herif var ki
Karaktersizzz.. Okadar demek icimdeb geldiki aman kurtuldun ustune bi su ic kuzumAynen rahatsız bu.kıza mesaj falan atsam da inandırır bi şekilde yalan söyler merak etmiştim sadece yada bende bişeyi kalmış der illaki inandırır.Ben bişey yapmayayım da Allah gercekleri göstersin istiyorum sonra beni rahatsız eder sen ayırdım diye..Yani etmese bile etrafa kesin öyle söyler onu sevdiğimi düşünür..
Aynen tınlamıyorum..Ettiğini bulacak nasılsa.Allah büyük.Arada bir mesaj atarak aklınca kendini unutturmamaya çalışıyor,hiç tınlamayın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?