• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.Net

Yine yazmış şerefsiz mahluk neden cevap vermiyorsun merak ediyorum seni yazmış ..
Madem gittin madem istemiyorum seni dedin .Dedin değilmi bunları.öyleyse ne bu mesajlar aa dengesiz !!sen kimsin ki seni kale alıcam.sen kimsin ki sana mesaj atıcam .Sen kimsin ki peşine düşücem.bitti beyefendi bitti.Sen beni gecelerce ağlattın gittin..şimdi ne bu !!!

Sakın cevap vermeyin. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Ayrılır gerçek yüzü ortaya çıkar diye de beklemeyin. Şans mıdır yoksa profesyonellik midir nedir kendilerini gayet melek gibi gösterebiliyorlar.

Adam karektersiz bütün kadınları istiyor ,harem mi kuracak!şerefsiz tekiymiş

Sakın cevap vermeyin. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Ayrılır gerçek yüzü ortaya çıkar diye de beklemeyin. Şans mıdır yoksa profesyonellik midir nedir kendilerini gayet melek gibi gösterebiliyorlar.
CEvap vermiyorum ısrarla yazıyor merak ediyorum nerdesin diye...seninki de dönmüşmüydü sonra..

Arkadaşım numarani değiştir de tamamen kurtulsana şu pislikten mesajlarıyla bile hala hafızani kirletiyor biriyle görüşmeye baslamissin bu mesaj atıp kendini hatirlattikca ona da adapte olamayacaksin. Sana ulaşabileceğini düşündüğü için hala cepte görüyor seni ne yaparsam yapayım beni sever istesem bana döner diye düşünüyor beyinsiz tamamen kurtulacagin çözümler üret yoksa bu seni rahatsız etmeye devam eder.

Arkadaşım numarani değiştir de tamamen kurtulsana şu pislikten mesajlarıyla bile hala hafızani kirletiyor biriyle görüşmeye baslamissin bu mesaj atıp kendini hatirlattikca ona da adapte olamayacaksin. Sana ulaşabileceğini düşündüğü için hala cepte görüyor seni ne yaparsam yapayım beni sever istesem bana döner diye düşünüyor beyinsiz tamamen kurtulacagin çözümler üret yoksa bu seni rahatsız etmeye devam eder.
Yazsın hepsini görücek yeni sevgilisi ...sap gibi kalacak ondan sonra

Dediğine göre bu şeytan onu da kandiriyor mesajları görmeden hallediyordur profosyonel yani olan sana oluyor beynini meşgul etmeye degmez inş mutlu olursun onu da hiç hatirlamazsin
İnşallah canım cok saol.Bi Gün onun yanındayken aradım kıza DEDİ bu beni rahatsız ediyor...ben şok ben iptal kıza dedim ac bak teline salak olma.Kıxı inandırmış yine amaaaan bana ne cok da umrumda...inşallah beter olurlar mutsuz olurlar ...bana yaşattığını çeksin ..dalga gecer gibi söylediği sözler başına gelsin ..

İnşallah canım cok saol.Bi Gün onun yanındayken aradım kıza DEDİ bu beni rahatsız ediyor...ben şok ben iptal kıza dedim ac bak teline salak olma.Kıxı inandırmış yine amaaaan bana ne cok da umrumda...inşallah beter olurlar mutsuz olurlar ...bana yaşattığını çeksin ..dalga gecer gibi söylediği sözler başına gelsin ..
Yoluna bak canım benim zamanin kıymetli hayatındaki kişiye değer ver düşünme boşver bunları ister ayrılsin ister evlensin böyle tipler ne mutlu olabilir ne de mutlu edebilir için rahat olsun

Beni başkasıyla hiç görmediği için hep yanında sanıyor kondıramıyor başkasıyla olmamı.elindeyim cebindeyim sanıyor...bakalım ne olacak ben biriyleyim deyince...şok olacak..bilmiyorum yalvarır mı ..elveda mı çeker...hala neyin tribinde..bana posta koyuyor neden cevap vermiyorsun diye..sen kimsin ki...diye haykırasım var suratına sabır cekip susuyorum.Allah büyük.o gittiği gibi gelecek ama beni bulamayacak.sen beni bırakamazsın diyordu şaşıyordu birde...daha da şaşacak ...o bulduğu kadın dan ilişki hevesini alcak ..5para etmez karakter eninde sonunda çıkacak .Çı ka çak.

Back
X