evlat gibi oluyor haklısınz..eminim kendini bu kadar seven sahibiyle ne güzel anıları olmuştur. ona mutlu bir hayat verdiniz. o da size güzel bir dostluk. başınız sağ olsun
sizi çok iyi anliyorum bende minik yavrumu kaybettim okurken bile gozlerim doldu eğer acınız geçmeye katlanamayacak duruma gelirseniz bir yavru daha alın ben yavrumu kaybettigimde günlerce agladim gecmedi içimin yangını hala acar fotolarına bakarım ama bi yavrucuk daha aldım yoksa evin içine sığamıyordum simdi bi yavrum daha var beraber mutlu mesut yaşıyorum.Ona ihanet etmiş gibi düşünüyordum ilk zamanlar.Ama bu bebiside aldım kim bilir ne halde olacaktı ama ben gözüm gibi bakıyorum diyebiliyorumAslında ne yazmalıyım bilemiyorum. Hayatımda en değerli şeyim ,bağlandığım,duygularımın orta yerine koyduğum kedim cumartesi günü öldü. Ani bir kalp kriziyle bir dakika içinde kayıp gidiverdi ellerimden. Doktorunu arama fırsatım bile olmadı. 9 yıldır birtek gece onsuz uyumadım,yıllık izinlerime bile çıkmadım onunla biraz daha vakit geçirmek için. Ama o gitti işte. Kimseye anlatamıyorum bunu , insanlar kedi mi ? deyip gülümsüyor. Acıdan katıldım sanki. Ne yapacağımı bilemiyorum. En iyisi yazmak dedim içimden,belki fikir verebilirsiniz bunu nasıl atlatacağıma dair.Ama ne olur hayvan bu , bu kadar da olmaz diyen yorumlar yapmayın. Bu tür şeylere dayanacak durumda değilim.
sizi çok iyi anliyorum bende minik yavrumu kaybettim okurken bile gozlerim doldu eğer acınız geçmeye katlanamayacak duruma gelirseniz bir yavru daha alın ben yavrumu kaybettigimde günlerce agladim gecmedi içimin yangını hala acar fotolarına bakarım ama bi yavrucuk daha aldım yoksa evin içine sığamıyordum simdi bi yavrum daha var beraber mutlu mesut yaşıyorum.Ona ihanet etmiş gibi düşünüyordum ilk zamanlar.Ama bu bebiside aldım kim bilir ne halde olacaktı ama ben gözüm gibi bakıyorum diyebiliyorum
Ah tüm sayfaları okudum..
Ağladım..
İki koruyucu meleğiniz hep sizinle..
Bir gün ebedi kavuşacaksınız..
Ağlattın3 kedim var en küçüğü biraz hasta .8 gün tedavisi sürdü her gün ağladım klinikte . Şu an hala solunum zorluğu çekiyor . Bir anda oldu anlamadım neden kaybetmek fikri insanın en büyük çaresizliği . Sadece 1 yaşında ve ben kaybetmemek için Allah a yalvardım nolur yasasin başka bir şey istemiyorum diye insanlar ne düşünürse düşünsün umrumda degil , deli desinler , kedilerle kafayı yemiş desinler , ama benim çocuklarım beni bırakmasın tek istediğim bu Basın sağolsun çok içim acıdı Allah sabır versin ...
Yaşamayan bilmez .. Canını verebilecek olsan verirsin ama kimse sen gibi bakmaz .. Ahh çok zor bağlanmak hıc yaslanmasin istiyorum bende en büyüğe hep 2 yaşında diyorum 26 aylık ama gecmesin günler istiyorum ..O bekleyişi bilirim
Oğluma bir yıl bile yaşamaz dendi böbrek yetmezliği vardı ama Rabbim 9,5 yıl müsade etti, çok sabahladım başında, gece saatimi kurar kalkar su içirirdim şırıngayla çok su içmesi gerekiyordu. Her kliniğe yatışında elim kalbimde günler geçirdim ahh ahhh
Ahh sizi çok iyi anlıyorum ama.ne denir bilmiyorumAslında ne yazmalıyım bilemiyorum. Hayatımda en değerli şeyim ,bağlandığım,duygularımın orta yerine koyduğum kedim cumartesi günü öldü. Ani bir kalp kriziyle bir dakika içinde kayıp gidiverdi ellerimden. Doktorunu arama fırsatım bile olmadı. 9 yıldır birtek gece onsuz uyumadım,yıllık izinlerime bile çıkmadım onunla biraz daha vakit geçirmek için. Ama o gitti işte. Kimseye anlatamıyorum bunu , insanlar kedi mi ? deyip gülümsüyor. Acıdan katıldım sanki. Ne yapacağımı bilemiyorum. En iyisi yazmak dedim içimden,belki fikir verebilirsiniz bunu nasıl atlatacağıma dair.Ama ne olur hayvan bu , bu kadar da olmaz diyen yorumlar yapmayın. Bu tür şeylere dayanacak durumda değilim.
21 yıl mi yaşadı kediniz? Maşallah çok çok uzun bir süre. Demek ki iyi bakılmış.
Offf icim acidi yaram kanadi okurken...
Cok cok uzgunum ikisi icin de.
Ben de bunun icin konu acmayi dusunuyordum ama hazir degildim sanki,
Gectigimiz 3 ay icinde once 17 yasindaki melegim kedimi, sonra canım annemi kaybettim. Sarsıldım, bittim... Simdi arkadasimin kedisi hamile, yavrulardan birini sutten kesilince sana vereyim, iyi gelir diyor.
Esimle kizim da cok istiyorlar, en cok da bana iyi gelecegini dusunuyorlar, ama ben ust üste iki büyük kayiptan sonra yeniden sorumluluk almaktan cok korkuyorum. Giden melegimizin yerini tutamaz ama yeni bir evlat sahiplenmek iyi gelir mi acaba, denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?