3 gün önce kaybettim bebeğimi,oğlumu.. İnanamıyorum halayaramı nasıl sarıcam bilmiyorum 9. Kattan düştü oğlum,Çene kırığı ve damak yarığı vardı sadece,sonra Çene düzeldi ama damak düzelmedi ve ben oğlumun bedenini 3 gün önce toprağa verdim,acım çok derin karnımda 6 aylık bebeğim var,ondan da sorumluyum,onun için yaşamam lazım,ama ben oğlumla karşılıycaktık kızımı ,kabullenemiyorum,inanamıyorum.sizin yazdıklarınız ve acınız benim acımı anlatıyor. Hiç bir şey için hevesim yok,çok mutsuzum ve Oğlumu çok özlüyorum
ATTRAENTE Konunu ilk kez görüyorum. Okudum okudum sonra boş boş sayfaya baktım çok üzüldüm. Ne söylesem anlamı yok ve havada kalacak, yinede içimden birşeyler demek geliyor biryandan ama muhtemelen yazarsam hem kendim üzüleceğim hem senin acını dahada harlamış olacağım. Başın sağolsun.
İçim parçalandı bee, işyerinde ağlıyorum şuanda. Ben de kedimi ölesiye seviyorum, ağzının içini hatta ağzını açarsa dişlerini bile öpüyorum, kokusunu içime çekerek öpüyorum. Ööyle sıcacık, minicik, yumuşacık ve pofuduk ki öpmeye, kokusunu içime çekmeye doyamıyorum. Çok seviyorum onu, evladım gibi, çarpık bacaklarını, guduk gibi uzattığı kafasını, mırrlamasını, mıncırmasını, oyun delisi hallerini, herşeyini çok seviyorum. Geçen 3 günlüğüne akrabada kaldım öldüm hasretinden. Bi gün öleceğini biliyorum ve üzüntümden hasta olacağımı da biliyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. Bu konuyu okuyunca korktum, nasıl baş edecem onun özlemiyle ? Diğer kediler aynı tadı vermeyecek dimi ? Ne kadar kedi bakarsam bakayım onun yeri dolmayacak dimi ?
Allah uzun ömür versin yavrunuza
Her birinin yeri ayrı
Yüzlerce kedi geçti elimden ama oğlum başka bir histi
Ben başa çıkamadım 7 yıldır, nasıl yapılır bilemiyorum çok zor
O gün gelene kadar düşünmeyin bunları, o günden sonra çok zamanı oluyor insanın
Hem ömür belli olmuyor, ablamın kedisi 18 yaşına girdi ve gayet sağlıklı, ömrü Allah veriyor, hayırlısını versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?