Giden sevgiliye mesaj atmak doğru mu?

mavi_ruya57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
112
50
48
35
Kızlar selam,

Görüştüğüm biri vardı. Kısa zamanda çok şey paylaştık, ama sonra ayrıldık. Uzun mesafe ilişkisiydi ama sık aramıyordu ve ben de bundan rahatsız olduğumu söyledim. Öyle ortada çok bir sorun da yoktu ama görüşmek istemediğini söyledi. Sürekli bana güvenebilirsin, sen hayatıma girdiğin için çok mutluyum deyip duruyordu, hatta evlilik vaadinde bile bulundu. Bir ara gelecekti ben de niye gelemiyorsun falan dedim çok da bir şey demedim aslında. Ondan sonra her şey iyi gibiydi. Bir gün neden akşam aramadın dedim konu ayrılmaya kadar gitti. Bu kadar ne dedim bilmiyorum, bence ortada ayrılacak bir mesele yoktu ama olmuyo belli ki, görüşmeyelim artık deyip çekip gitti.
Ben de sonra numarasını falan hep sildim, ama deli gibi özlüyorum onu. Belki pişman olup yazar dedim ama nafile. Sizce ben ona mesaj atmalı mıyım?

Zaten iyi gitmeyen bir ilişkiymiş. bitmiş kurtulmuşsunuz daha neyi kurcalıyorsunuz ki?

Zaten iliskide sizin beklentilerinizi karsilamiyormus. Neyini ozluyorsunuz? Bence olsa olsa hayatinizda birinin olmasini ozluyorsunuz.
Evet haklısınız, bugüne kadar hiç doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Karşıma hep saçmalayan tipler çıktı. Sanırım doğru insanı bulamamanın özlemini yaşıyorum.

Evet haklısınız, bugüne kadar hiç doğru düzgün bir ilişkim olmadı. Karşıma hep saçmalayan tipler çıktı. Sanırım doğru insanı bulamamanın özlemini yaşıyorum.

Umarim dogru insani biran once bulur ve cok mutlu olursunuz.

Sirf hayatimda biri olsun diye bir iliskiye devam etmeyin. Beklentilerinizi karsilamadigi noktada o iliskiden siz gidin karsi tarafin bitirmesini beklemeyin.

Boyle degmeyecek insanlara yazip kendi degerinizi hic dusurmeyin.

Çok sağlam bi sebep yoksa yalnızlıktan dolayı illaki sana geri dönecek, senin kendi istediğini bilmen lazım, şimdi muhtemelen büyütmeseydim haksızlık ettim falan diyorusn, öyle bişey yoookkk kendine güven insan durduk yere rahatsız olmaz bişeyden çok problemli biri değilsen.

Çok büyük problemleriniz yoksa başka birisi de yoksa arar o seni. Adım gibi eminim. Susarsan beklersen bunu görürsün, dönsün diyorsan.

Hayır. Görüştüğü biri var şuan.

AYnisini yasadim bu ayni cocuk da ola bilir bak. sonra yazdim Canada rezil oldum yazma . Naslsn iyisin gibi daha farkli anlamsiz seyler yazistik sonra konusmayalim ikimiz icin de dahaiyi. Piçler terk etmeyide fedakarlik gibi sergiliyo .varya kendim vicdan yaptm benim iyiligm icin beni terketmis .neymis deli divaneymisde elikolu bağlıymış bizim için bisey yapmaya gibi muamele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…