• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliye ne dersiniz?

gideceği varsa göreceği de var ne denir ki yolu açık olsun

Gidiş sebebine bağlı olarak değişmekle birlikte saçma sapan bir sebepse konuyu uzatmamak için hiçbir şey demem. bir an önce gitsin:47:

sen benı zaten haketmıyordun derım :D:D:D erkeklere koyar bole laflar... zamanında bırıne demıstım bolee sonra 2 sene yalvardı bana. :D son cumle kafada kalır.. guzel bırsey solemek lasım. aglayıp sızlarsanız. aklında acınacak bırı gıbı kalırsınız... kendınıze guwendıgınızı bellı edın yeter...

kızlar Allah razı olsun çok güldürdünüz beni:16: ya hepimiz aynıyız sanırım bu konuda ama gerçekten şu varki kadın bırakmıssa erkek gider tutmak elimizde göndermekte bu bize kalmıs :51:

her gidişin bi dönüş var....
gelirken bi küçük rakı bide winston gray al bebeeeemmm...:54:

susmak bana göre degil ama doğru olan ve canını acıtacak şeyleri sölerim ama bunlar gerçektir acı verir onu üzmek için değil aslında gerçektir oda bu gerçeği bilir acı çeker ama hep gönderdim terketmelerine fırsat vermiyorum :ssz:

Son sözlerim olur mu, olursa da nasıl olur bilemiyorum ama o bitsin diyorsa peki senin istediğin gibi olsun hoşçakal derim bende. Buraya kadarmış diye düşünürüm.

bu zamana kadar demek ısteyipte diyemedıklerımi kesınlıkle söylerdim güzel söz yada kırıcı sözler fark etmez.. içimde yer etmesine kesınlıkle yer etmezdım.......... sonra ne denir biliyor musun ben tekim ve ALLAH'a emanet ol ..:34:

bu zamana kadar demek ısteyipte diyemedıklerımi kesınlıkle söylerdim güzel söz yada kırıcı sözler fark etmez.. içimde yer etmesine kesınlıkle yer etmezdım.......... sonra ne denir biliyor musun ben tekim ve ALLAH'a emanet ol ..:34:

asla onu sevmedigimi soylerim birde...

Back
X