Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende seninle aynı fikirdeyim ama yaşadıklarımdan şunu gördüm. karşı tarafa sevgini nekadar çok belli edip onsuz olamıyacağını ve ısrarla bu ilişkinin sürmesini istendiği zaman. karşı taraf ta çok küçük düşüyosun ama umrunda değilmiş gibi davranmak en doğrusu. hani varya kaçan kovalanır.... onun gibi en güzel aşk zor olandır belkide.aslında giden sevgilinin ardından çekilen acı değil sadece inat hırsss bizdeki yani acı çeken arkadaşlara söylüyorum nasıl bizi terkeder nasıl bırakır.... yediremiyoruz kendimize bence sadece bu.... hiç sebep yokken terkenden sevgili için bu yazdıklarım
evet haklısınız çok sevseniz bile içiniz içinizi yese bile ona belli etmeyin arkadaşlar. benim başıma ne geldiyse okadar çok değer verdiğim okadar çok ısrarcı olduğum için geldiii
:seven adam bırakmaz çok ama çok doğru terkedilenler için söylüyorum (bende dahil)
sevilmediklmaz:.........sevselerdi uzakta değil yanımızda olurlardı..gittiler ve dönmeyecekler
boşyere beklemektense bunu kabul etmek ve o şekilde yaşamak en doğrusu:çok üzgünüm:
geri gelmezlerse gelmesinler.........
.yasakkelime