• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliyi geri kazanmak için

gxuxlixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
14
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar giden sevgiliyi geri kazanabilmek için ağlayıp sızlamak duyguları dile getirmekmi yoksa güçlü olmakmı? hala çözemedim

giden gitmiştir seçimini yapmıştır...
kazzanmka için neden mücadele edilirki...
kimse için üzülmye degmez ama genede guçlu durmak en dogrusu...herzaman için...

evet bende seninle aynı fikirdeyim ama yaşadıklarımdan şunu gördüm. karşı tarafa sevgini nekadar çok belli edip onsuz olamıyacağını ve ısrarla bu ilişkinin sürmesini istendiği zaman. karşı taraf ta çok küçük düşüyosun ama umrunda değilmiş gibi davranmak en doğrusu. hani varya kaçan kovalanır.... onun gibi en güzel aşk zor olandır belkide.aslında giden sevgilinin ardından çekilen acı değil sadece inat hırsss bizdeki yani acı çeken arkadaşlara söylüyorum nasıl bizi terkeder nasıl bırakır.... yediremiyoruz kendimize bence sadece bu.... hiç sebep yokken terkenden sevgili için bu yazdıklarım

evet bende seninle aynı fikirdeyim ama yaşadıklarımdan şunu gördüm. karşı tarafa sevgini nekadar çok belli edip onsuz olamıyacağını ve ısrarla bu ilişkinin sürmesini istendiği zaman. karşı taraf ta çok küçük düşüyosun ama umrunda değilmiş gibi davranmak en doğrusu. hani varya kaçan kovalanır.... onun gibi en güzel aşk zor olandır belkide.aslında giden sevgilinin ardından çekilen acı değil sadece inat hırsss bizdeki yani acı çeken arkadaşlara söylüyorum nasıl bizi terkeder nasıl bırakır.... yediremiyoruz kendimize bence sadece bu.... hiç sebep yokken terkenden sevgili için bu yazdıklarım

canım haklısın sende düşücelerinde ama ..
gidenin arkdasından aglamak boşuna cidden ...kendini üzersn sadece...
en dogrusu dedigin gibi karşındakine fazla deger vermemek orantılı..elimde sanılolar istedikleri gibi oynarım sanıolar...
sevgi artık okadar basitleşmişki dur demek imkansız artık hemen birilerini bulmak kolay basit anlıcan...
zamanı gelince daha iyi birisi çıkıçak karşına degerini bilen acele etme..

gitmişse istemediginden sevmediginden gitmiştir geri kazanmak içinde çabalamam gururum var biyerde beni istemeyeni ben hiç istemem üzülüp ağlamadımmı ağladım ama boşunaymış

evet haklısınız çok sevseniz bile içiniz içinizi yese bile ona belli etmeyin arkadaşlar. benim başıma ne geldiyse okadar çok değer verdiğim okadar çok ısrarcı olduğum için geldiii

kimse için yalvarmaya yakarmaya değmez heleki seni bırakıp gitmişse umudu kesmelisin geri gelde bile tekrar başlanılmamalı bence
hele gitmişse geri kazanılmaya çalışılmamalıdır
güçlü olunmalıdır siz doğarken yanınızda o yoktu ki onsuz geldiniz dünyaya onsuz da devam edebilirsiniz..

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı..derler...derler de bunu başaramayan kişilerden biri ben olarak size tavsiyem, geçmiş orda bırakın, yıpranmış bir ilişki bir daha toparlanmıyor..Denedim ve gördüm, ayrıca tekrar biraraya gelip sonra ayrılmak daha acı..Ne kadar aptalmışımki zor anladım..Herşey açıktı ortadaydı ben şartları zorladım..Ve şimdi..Yaptığım için pişmanım..Giden sevgilim bana adeta yalvardı, çok salağım dediğim gibi inandım...Seven gitmezdi zaten..Geri kazanmak için de uğraşmaya değmez..Acı çekerim ama ardıma bakmam..

Bence güçlü durmak en iyisi.Genelleme yapmak istemiyorum ama,
bir erkek için asla göz yaşı döktüğüne değmez,zaten onun karşısında
ağladığım zaman bana acıdığı için geri dönecekse hiç dönmesin daha iyi..
Hem karşısında ağladığımda ne olacak sanki?
onun gururunu, egosunu mu okşayayım, pohpohlansın mı?
iyice şımarsın yanii..:dilcikar: yani siz daha iyi bilirsiniz ama ben
erkeklere asla güvenmiyorum, o yüzden bu yorumum...:1ninca:
Giden birine ancak güle güle kelimesi yakışır bence...

evet haklısınız çok sevseniz bile içiniz içinizi yese bile ona belli etmeyin arkadaşlar. benim başıma ne geldiyse okadar çok değer verdiğim okadar çok ısrarcı olduğum için geldiii

benimde başıma ne geldiyse bu yüzden geldi.. evet kızlar ne kadar çok severseniz sevin belli etmeyin,değer verdiğinizi ondan vazgeçemeyeceğinizi hissettirmeyin.. bunları anlayınca sevgileri bitiyor ve kaçıyorlar... olan bize oluyor,çünkü çoktan sevgiliyi odak noktası yapmış oluyoruz...

Kalanların ardından umutlar, sevgiler, aşklar da kalıverir bazen. Gözyaşlarıyla sulanır gidenin yolları ; toz toprak olmasın diye giden sevgili...Giden alıp götürürken hayata dair ne varsa , kalanın avuçlarında gizlenir bir garip veda ,bir o kadarda ılık bir sevda . Giden de kalan da aslında torbalarına yolluk yapmıştır aşklarının son kırıntılarını. Yolun ilerisinde bir yerde nasıl olsa acıkacaklar ya !!!

Giden yol alırken kendince yeni umutlara, yolluğuyla doymayıp, karnını doyurur yol üstü lokantalarında…Ya kalana ne demeli? Çıkını elinde beklemektedir kırıntılarını paylaşacağı bir yol arkadaşını…
İşte bende seni kırıntıların elinde beklerken bulmuştum bir yol kenarında. Hüzün bulutları sarsa da gözlerini hala sevgi dolu bakmayı başarabiliyordun. Bağlıydın hayata ; aynı benim sana hayat diye bağlandığım gibi.
Oysa ben ne kalandım, ne de giden. Paylaşabileceğim bir aşk kırıntımda yoktu elimde. Elinde kalan son kırıntılarını bir yudum suyla paylaşmaya da razıydım. Senin olduğun yerde nefes alacak bir atmosfer olduğunu biliyordum , senin gözlerinin içinde yaşanacak bir hayat olduğunu görüyordum , senin görmediğini bile bile…
Sen o tozu dumana katıp gidenin ardında bıraktığı son ayak izlerine kenetlemiştin gözlerini, kim bilir olurda dönerse diye…
Seninle birlikte yol kenarına oturup onu bile beklemeye razıydım. Güneşine gölge , gecene perde olmaya hazırdım . Yıldız istiyorsan yıldız toplamaya , ay ışığını yorganın yapmaya razıydım ;
Sense karanlığa aşıktın , olurda gecene ışık gibi doğarsa diye!
Ben yinede sevgimi çiçek diye toplayıp kırlardan, sundum sana demet demet. İster al vazoya koy yaşatabildiğin kadar yaşat, istersen bırak yanıbaşında kurusun. Sadece yanında olsun yeter…
Beni sevemeyeceğini , sende kalan kırıntının sadece sana yeteceğini bile bile serdim önüne sevdamı. Senden ne aşk ne sevgi dilenmiyorum. Ardımda bıraktığım kalanım olmayacaksın sen; Ama senin ardında kalan bir ben hep olacak… Ve sen kurumuş aşk kırıntılarınla boğazını parçalarken , ben yudum yudum su vereceğim sana … sen farkına bile varmayacaksın…Sevgimin bir damla gözyaşı ile başlayıp dere olduğunu , sonra ırmaklara nehirlere dönüştüğünü çağlayanlarla coşup nasıl bir sevgi denizi oluşturduğunu bilmeden serinleyeceksin sularımda… Ama asla boğulmayacaksın ben yaşadıkça sende yaşayacaksın sevgimin enginlerinde…
Bir sana bir de aşkıma eğdim başımı.
Sevgim ışık olsun sana ve sevmeyi bilenlere..

alıntı

erkek arkadaşım 3 gün önce benden ayrıldı,benim yaptıklarım yüzündenmiş güya.6 aydır bana bir kez seni seviyorum demeyen adam ,ben ona 'sevseydin,gitmezdin' deyince evet sevmiyorum,artık sevmiyorum diye yanıt verdi..çok icim acıdı ve lütfen gitme diye hüngür hüngür ağladım.kırıcı olmak istemiyorum sana karşı dedi bana,o an beni sevmediğini istemediğini anladım.şu an bile yazarken içim acıyo ama napalım,sevmedi,sevmiyor işte.şu saatten sonra ben bir de gidip dön bana aşkım,sensiz olamıyorum desem ne fayda,anca küçük düşerim.gitmek isteyen gidiyor ardına bile bakmadan ve eminim şu anda aklına bile gelmiyorumdur..ben burda evimde tek başıma yapayalnız,telefonunu beklerken o belkide başkasının kollarında..bilinmez...
seven adam ne olursa olsun bırakmaz,o yüzden eğer terkedildiyseniz hiçbişey yapmadan hayatınıza devam etmek en iyisi..az da olsa sevmişse ya da sizden iyisini bulamamışsa zaten geri dönecektir...
umarım benim ki de döner :( :( :( hala çok seviyorum çünkü

:seven adam bırakmaz çok ama çok doğru terkedilenler için söylüyorum (bende dahil)
sevilmedik:olmaz:.........sevselerdi uzakta değil yanımızda olurlardı..gittiler ve dönmeyecekler
boşyere beklemektense bunu kabul etmek ve o şekilde yaşamak en doğrusu:çok üzgünüm:

geri gelmezlerse gelmesinler.........
.
yasakkelime

ya seven ama çok kırgın çok yorgun biriyse çok yıpratmışsanız onu ne yapmalı? hem de geri istiyorsanız onu deli gibi..

:seven adam bırakmaz çok ama çok doğru terkedilenler için söylüyorum (bende dahil)
sevilmedik:olmaz:.........sevselerdi uzakta değil yanımızda olurlardı..gittiler ve dönmeyecekler
boşyere beklemektense bunu kabul etmek ve o şekilde yaşamak en doğrusu:çok üzgünüm:

geri gelmezlerse gelmesinler.........
.
yasakkelime

aynen canım.. sevseler düşünemezlerdi gitmeyi.. 2 haftayı geçti hiç ses seda yok.. bukadar kolaymış meğer... hiç yaşanmamış gibi davranmak kolaymış... geri dönsede farketmez artık ama pişman olamasını herşeyden çok istiyorum....

gittigi gun biter bence hic pesinden kosmaya degmez kimsenin guclu ol unutmaya calis ne demisler nokta kadar menfaat icin virgul kadar egilme

kızlar peki ayrıldınız ama hala görüşüyorsunuz ama kırgın ve sevginizden emin olamıyor onu geri döndürmek için ne yapmalı??

Back
X