• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliyi geri kazanmak için

hiçbiri etkili olmaz zaten bir kere ayrılınca hiçbirşey eskisi gibi olmaz

İnşallah bütün gidenler geri döner ve o zaman onlar da güzel bir tekme yer:)

aynen canım bende o durumdayım. dönsede top bana geçsin diye düşünüyorum
artık benim onunla ilişkimden hayır gelmez bundan adım gibi emin olduğumdan dönmesini istiyorum ki bana bu dayanılmaz zevki yaşatsın.delikafadulden

aynen canım bende o durumdayım. dönsede top bana geçsin diye düşünüyorum
artık benim onunla ilişkimden hayır gelmez bundan adım gibi emin olduğumdan dönmesini istiyorum ki bana bu dayanılmaz zevki yaşatsın.delikafadulden

Değil mi ama? :D Ne büyük bir zevk olurdu:)) Düşün sana yalvar yakar oluyor ayağına kapanıyor sen de hadi yoluna diyorsun:)) hehe Erkeklerin geneli salak olduğu için çoğu dönüyor yada dönmek istiyor:))

ayrılma sebebine bağlı tabi ama hala sevgi varsa arada, sevdiğini belli edip üstüne çok fazla düşmeden hep orda olduğunu göstermek en etkili yol.. denenmiş kanıtlanmıştır ;)

arada sevgi varsa hala ve geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapılmamışsa eğer, deneyebilirsiniz her şey eskisi gibi olabilir. Eğer gitmeyen bir ilişkiyse zaten aynen geriye gelir...
gitmeyen bir ilişkiydi ikimiz de ayrılmak istedik ve gitti..
geri döner mi bilmem ama ben istiyorum geri gelmesini gönlüm başka aklım başka..:gitme:

erkek arkadaşım 3 gün önce benden ayrıldı,benim yaptıklarım yüzündenmiş güya.6 aydır bana bir kez seni seviyorum demeyen adam ,ben ona 'sevseydin,gitmezdin' deyince evet sevmiyorum,artık sevmiyorum diye yanıt verdi..çok icim acıdı ve lütfen gitme diye hüngür hüngür ağladım.kırıcı olmak istemiyorum sana karşı dedi bana,o an beni sevmediğini istemediğini anladım.şu an bile yazarken içim acıyo ama napalım,sevmedi,sevmiyor işte.şu saatten sonra ben bir de gidip dön bana aşkım,sensiz olamıyorum desem ne fayda,anca küçük düşerim.gitmek isteyen gidiyor ardına bile bakmadan ve eminim şu anda aklına bile gelmiyorumdur..ben burda evimde tek başıma yapayalnız,telefonunu beklerken o belkide başkasının kollarında..bilinmez...
seven adam ne olursa olsun bırakmaz,o yüzden eğer terkedildiyseniz hiçbişey yapmadan hayatınıza devam etmek en iyisi..az da olsa sevmişse ya da sizden iyisini bulamamışsa zaten geri dönecektir...
umarım benim ki de döner :( :( :( hala çok seviyorum çünkü

içim bir tuhaf oldu okuyunca,canım ya kıyamam sana

Son sözü söyleyen olmanın manası nedir ki?hala onu sevdiğinizi inkar etmeye,büyük egonuzu göstermek için gelsede terkederim çabası niye.Evet ayrılmak var ,ayrılmak var.Biten biter,giden de gider,büyük olun herzaman.Evcilik oynarken bazı gerçekleri göremiyoruz her nedense,herşeye duygusal,pembe gözlüklerle bakmak asıl hata bu.Bence susmak en büyük erdemdir.

4 yıllık ilişkimde yaptığım fedakarlıklara,çabalamalara,ağlamalara,susmalara rağmen 1 hafta önce oda beni terk etti.Önce 2 gün sessiz kaldım,itiraf ediyorum arar diye gece uykulardan uyanıp telefonuma baktım.2günün sonunda aradım gayet normal bir ses tonuyla hakkımı helal etmediğimi ve bu kadar zaman içinde nasıl karaktersiz olduğunu söyledim ve kapadım telefonu.Bugüne kadar birkaç kez ayrılık yaşadık.Ufak tefek olan her ayrılıkta yalvarıp yakarıp konuşup düzeltiyordum durumu.Sonrasında alışkanlık oldu o bitiriyor ben nasıl olsa toparlıyorum.Askerde onu beklerken tam 3 ay eziyet etti bana.Arıyorum tersliyor kızıyor kötü konuşuyor ama konuşuyor.İzne geldiğinde herşeyini verdim ona.Beraber aldığımız yüzüğüde koydum eline ve tam 3.5ay ne aradım ne mesaj attım ne mektup attım.3.5ayın sonunda bir mesaj geldi.İlk zamanlar normal davrandım heyecanımı belli etmedim.Hayatım onsuzda güzel gidiyor hissine tamamen kapıldı.Ararsa konuştum aramazsa ne mesaj attım ne çağrı attım.Kıskanmaya başladı açıldı derken aile konuları herşey konuşuldu ve kendi konuştu bunları.Düzelicek herşey diye anlattı anlattı.Sonra ben yeniden yumuşadım eskisi gibi fedakar ve anaç olmaya başladım ve oda eski gaddarlığına döndü.Hatta bigün şakalaşırken sordum ilk barıştığımız günler nasıldın şimdi neoldu dediğimde,ozamanlar pas vermiyodun dedi.Şimdi ne arıyorum ne soruyorum ne mesaj ne bi çağrı.İçim tabiki yanıyor,yaşadıklarımızı konuştuklarımızı tabiki unutmuyorum ama inanın bir zaman sonra onsuz yaşamaya bir şekilde alışıyorsunuz.Hep içinizde aklınızda oluyor ama acı vermiyor.Eğer ilişki boyunca affedilmesi zor bir hatanız olmadığına ve kendi adınıza düşenleri yaptığınıza inanıyorsanız bırakın giden gitsin.Olur da geç olmadan geri dönerse,sadece olması gereken ondan biraz olsun soğudunuz biraz kırıldığınız birazda umursamadığınız hissine kapılmasını sağlayın.Bırakın geldiyse geri o sizin için çabalasın...

4 yıllık ilişkimde yaptığım fedakarlıklara,çabalamalara,ağlamalara,susmalara rağmen 1 hafta önce oda beni terk etti.Önce 2 gün sessiz kaldım,itiraf ediyorum arar diye gece uykulardan uyanıp telefonuma baktım.2günün sonunda aradım gayet normal bir ses tonuyla hakkımı helal etmediğimi ve bu kadar zaman içinde nasıl karaktersiz olduğunu söyledim ve kapadım telefonu.Bugüne kadar birkaç kez ayrılık yaşadık.Ufak tefek olan her ayrılıkta yalvarıp yakarıp konuşup düzeltiyordum durumu.Sonrasında alışkanlık oldu o bitiriyor ben nasıl olsa toparlıyorum.Askerde onu beklerken tam 3 ay eziyet etti bana.Arıyorum tersliyor kızıyor kötü konuşuyor ama konuşuyor.İzne geldiğinde herşeyini verdim ona.Beraber aldığımız yüzüğüde koydum eline ve tam 3.5ay ne aradım ne mesaj attım ne mektup attım.3.5ayın sonunda bir mesaj geldi.İlk zamanlar normal davrandım heyecanımı belli etmedim.Hayatım onsuzda güzel gidiyor hissine tamamen kapıldı.Ararsa konuştum aramazsa ne mesaj attım ne çağrı attım.Kıskanmaya başladı açıldı derken aile konuları herşey konuşuldu ve kendi konuştu bunları.Düzelicek herşey diye anlattı anlattı.Sonra ben yeniden yumuşadım eskisi gibi fedakar ve anaç olmaya başladım ve oda eski gaddarlığına döndü.Hatta bigün şakalaşırken sordum ilk barıştığımız günler nasıldın şimdi neoldu dediğimde,ozamanlar pas vermiyodun dedi.Şimdi ne arıyorum ne soruyorum ne mesaj ne bi çağrı.İçim tabiki yanıyor,yaşadıklarımızı konuştuklarımızı tabiki unutmuyorum ama inanın bir zaman sonra onsuz yaşamaya bir şekilde alışıyorsunuz.Hep içinizde aklınızda oluyor ama acı vermiyor.Eğer ilişki boyunca affedilmesi zor bir hatanız olmadığına ve kendi adınıza düşenleri yaptığınıza inanıyorsanız bırakın giden gitsin.Olur da geç olmadan geri dönerse,sadece olması gereken ondan biraz olsun soğudunuz biraz kırıldığınız birazda umursamadığınız hissine kapılmasını sağlayın.Bırakın geldiyse geri o sizin için çabalasın...

Hepimizin hikayesi birbirine benziyor,hep anaç,hep altan alan,kaybetmemek için çaba sarfeden kadınlar.Bazen oluruna bırakmak,olaylara uzaktan bakmak ve en beceremediğimizi mantığımızı kullanmak gerekiyor.Malesef kı erkeklerın duygu dunyası bızım gıbı degıl

en yakın arkadasımın 2.5 yıl beraberliği oldu , beraberken adam buna etmediğini bırakmadı , hiç ilgilenmedi , arayıp sormadı , aldattı , kızın canına tak etti ve terketti ,, sonra bizimki çılgına döndü yalvardı yakardı hergün aradı mesaj attı , kaç yıl geçti aradan hala mesaj atıyormuş . Ben bu erkeklerin mantığını anlamadım illa kapının önüne konmaları mı gerekiyor akıllarının başlarına gelmesi için , ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçıyorlar oysa ,, gerçekten de erkekler kedi soyundan gelmiş , beslersin tırmalar beslemezsin kapında miyavlar ..

en yakın arkadasımın 2.5 yıl beraberliği oldu , beraberken adam buna etmediğini bırakmadı , hiç ilgilenmedi , arayıp sormadı , aldattı , kızın canına tak etti ve terketti ,, sonra bizimki çılgına döndü yalvardı yakardı hergün aradı mesaj attı , kaç yıl geçti aradan hala mesaj atıyormuş . Ben bu erkeklerin mantığını anlamadım illa kapının önüne konmaları mı gerekiyor akıllarının başlarına gelmesi için , ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçıyorlar oysa ,, gerçekten de erkekler kedi soyundan gelmiş , beslersin tırmalar beslemezsin kapında miyavlar ..

beslersin tırmalar beslemezsin kapında miyavlar ..

harıka bır soz ya,kedılerı sevmem ben zaten

Herkes mutlu ve sevdıgıyle sanırım ,bu konu kımsenın ılgısını cekmıyor artık

gerçekten hepsi böyle sanırım ben de terkedildim 3,5 senenin ardından onca fedakarlıktan sonra...ama ne oldu 6 ay geçti şimdi görüşmek istiyo.zamanında çok çabaladım barışmak için.şimdi yeni dank etti sanırım..

gerçekten hepsi böyle sanırım ben de terkedildim 3,5 senenin ardından onca fedakarlıktan sonra...ama ne oldu 6 ay geçti şimdi görüşmek istiyo.zamanında çok çabaladım barışmak için.şimdi yeni dank etti sanırım..

Barisacakmısın peki?

geri dönmüşse ya birinden kazık yemiş dönmüştür yada birini bulamamıştır..başıma geldiği için
söliyim dedim..aslında bizde öyle deilmiyiz..boş kalınca eskileri düşünürüz hemen elimiz telefona gider..kendinden taviz verme bence hayır demeyi bil doğruların olsun..ben buyum demeyi bil..hem güçlü hem kırılgan davran..tamamen güçlü yanını gösterirsen ağladığında ne zayıfmış aslında derler..ara sıra güçlü ara sıra kırılgan olursan dengeyi sağlarsın..zor işler velhasıl...

eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.

eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.

Bütün inancına rağmen,yola girmiyor ,hep oratada kalıyorsa?

erkeklere köty udavranmak mı gerekıyor anlamıyorum
anac olup s evgı dolu olunca haylaz cocuk gıbı altlarına yapıp aglayıp zırlıyorlar
gaddar olunca bırer adam olup karsınıza gecıyrlar.

bır atasozu soyleyecegm ama abes kacacak,baska bırını soyleyeyyım ıyılıkten maraz dogar, oysa hayat ne kadar kısa.Imtıhan dunyası nedense toprak altına gırene kadar deger bılmıyoruz.Yasarken aldıgı her nefese pısman edıp,kaybedınce kutsal kabul edıyoruz.Ben bu hayatı,yaşamayı sevmıyorum artık

Back
X