• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden sevgiliyi geri kazanmak için

yıllarca asırlarca hep tartışma konusu olmuştur kadın erkek ilişkileri ve bunca zaman da çözülememiştir...
çözüleceğe de benzemiyor.
ama bence çekip gidebilen umru olmayan biri için kılını bile kıpırdatmaya değmez seviyosa bırak o çabalasın..
güzel bir söz vardır;gideni kendi haline bırak dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır zaten...
:1rolleyes:

Gitmeni de istemedim kalmanı da.
Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da.
Hiç ortası olmadı bu aşkın.
Varlığında yokluğuna;yokluğunda varlığına ağlattın.

Sevdin mi? Sevmedin mi?
Birleştik mi? Ayrıldık mı?
Ben hiç bilemedim.
Hep iki ayrı noktadaydık biz.
Baharda varsan güzde yoktun.
Dilde varsan sözde yoktun.
Ne başı oldu bu aşkın,ne sonu.
Ne gitmeyi bildin nede kalmayı.

Ne gecesi oldu bu aşkın,ne de sabahı.
Ne güneşi bildik ne de ayı.
Bu aşkın hep bir yarısı eksikti.
Çok tökezledik biz bu aşkta.
Ne düşmeyi bildik ne kalkmayı.

Ben geldikçe sen, sen geldikçe ben kaçtım.
Oysa biz ne kalmayı bildik ne de kaçmayı..........

malesef böylede bi durum var :(

eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.

canım arkadaşınınki ne kadar zaman sonra geri döndü uzun sürdü mü ayrılıkları ve arkadaşın bi çaba harcamış mıydı merak ettim...gerçekten kendi haline mi bıraktı?

eger gercekten seviyorsan onsuz olamayacagini dusunuyorsan.gelmesini yurekten iste.asla vazgecme.ama aglayip,uzulme yani sadece inan..ve gercekten geliyor.bunu bi arkadasima da soylemistim onunki de geldi hatta evlendiler.

Wwaaaooowww o zaman şiddetle istemeye devam etmeliyim. :lepi: Tabii kendimi yıpratmadan ki herkes böyle yapmalı zaten. Eğer o sizi başından atmışsa bence asla aramamak gerekir. ısterse ulaşır zamanı geldiğinde. fisfisfis

giden geri gelir mi yaa yıllarca uğraştım inanmazsın git gel yollarını ezberledim kapısında ağladım ayaklarına kapandım..hayır dedi sadece bitti dedi..ve yıllarca canım yandı hem de bir gram bile hafiflemeden.her sabah uyandığımda aklıma gelen uyumadan önce aklıma gelen yemek yerken su içerken yağmurda karda denizde her yerde aklımdan çıkmayan iğrenç bi ağrıya dönüştü zmnla..zmn geçti gitti işte ben evlendim 3 yıl sonra da o ..ne mi oldu sadece YAZIK....

seviosa insan çabalamaya çalışır belki ama giden gidio yani hele ki bi erkek eğer aklında tamamen bitirdiyse dönmüo yani o bitmiş demektir ...

ağlayıp sızlamakla olmaz zaten..iyice itici görünür erkeğin gözünde..Giden kiş zaten kararını vermiştir..

Gidene Kal Demek Zavallılara,
Kalana Git Demek Terbiyesizlere,
Dönmeyene Dön Demek Acizlere,
Hak Edene Git Demek ASıLLERE Yakışır

:enbuyukkk:

buda sadece kadınların derdıdır,neyız bız 2. sınıf varlık mı,acız mı? webde bakın bır gıden sevgılıyı kazanmak ıcın dıye,tum acılan sayfalarda ıste dualar,forumlar hepsı kadınlara aıt.Bır tane erkek yok nıye? bız sevıyoruz acızlıgı ve yalvarmayı sanırım,o sebeplede arkadann bakıp duruyoruz.toplayın kendınızı hayatı yasamaya bakın

buda sadece kadınların derdıdır,neyız bız 2. sınıf varlık mı,acız mı? webde bakın bır gıden sevgılıyı kazanmak ıcın dıye,tum acılan sayfalarda ıste dualar,forumlar hepsı kadınlara aıt.Bır tane erkek yok nıye? bız sevıyoruz acızlıgı ve yalvarmayı sanırım,o sebeplede arkadann bakıp duruyoruz.toplayın kendınızı hayatı yasamaya bakın

Erkekler duygularını bizim kadar rahat ifade edemezler. Yoksa onlar da çok severse yalvarır, ağlar, acı çeker ve dönmesini bekler.Net ortamında bu konuda forumlara yazan pekçok erkek gördüm ben ayrıca. Onlarda da böyle bir dert var yani ancak bizim kadar göz önünde değiller.
Böyle bir durumda kadın erkek ayrımı yok; seven sevmeyen ayrımı var. Kadın da severse aynıdır; erkek de. Sevmek eşit kılar iki cinsi de bana göre.

Kesinlikle katılıyorum hatta bu ayrım o kadar keskindir ki bir kadınlara yönelik dergilerde ilişki konularına bakın bir de erkek dergilerine.
Seven insan zaten gitmez gözyaşlarınızla dönecek kişi de sevgisinden değil ancak acıma hissinden dönerse döner ki kim ister sadece vicdanı için yanında duran bir erkeği...

ne güzellll kaydirigubbakcemile5

evet bende seninle aynı fikirdeyim ama yaşadıklarımdan şunu gördüm. karşı tarafa sevgini nekadar çok belli edip onsuz olamıyacağını ve ısrarla bu ilişkinin sürmesini istendiği zaman. karşı taraf ta çok küçük düşüyosun ama umrunda değilmiş gibi davranmak en doğrusu. hani varya kaçan kovalanır.... onun gibi en güzel aşk zor olandır belkide.aslında giden sevgilinin ardından çekilen acı değil sadece inat hırsss bizdeki yani acı çeken arkadaşlara söylüyorum nasıl bizi terkeder nasıl bırakır.... yediremiyoruz kendimize bence sadece bu.... hiç sebep yokken terkenden sevgili için bu yazdıklarım

ayyyyyyyyyynennnnnnnnnnnnnn

budur...ve şunuda bilinki kadın ayrılığın acısını hemen yasamaya baslıyor arkadaslarına ese dosta ağlayıp saatlerce konusup içini döküyo rahatlıyor fakat erkek birkaç hafta hatta ay sonra anlıyor ayrıldığını ve içinde bulunduğu durumu.kadnlar kadarda kolay içlerini dökemiyorlar malum güçlü görünmek zorundalar.işte kadın tam yaralarını sararken erkek hapı yutmaya baslıyorrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytÇok üzgünüm çoook

budur...ve şunuda bilinki kadın ayrılığın acısını hemen yasamaya baslıyor arkadaslarına ese dosta ağlayıp saatlerce konusup içini döküyo rahatlıyor fakat erkek birkaç hafta hatta ay sonra anlıyor ayrıldığını ve içinde bulunduğu durumu.kadnlar kadarda kolay içlerini dökemiyorlar malum güçlü görünmek zorundalar.işte kadın tam yaralarını sararken erkek hapı yutmaya baslıyorrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytÇok üzgünüm çoook

Eveett evettt.. Issız adam filminde de öyle bir sahne var yaa..Adam aylar sonra ya da yıl mı tam hatırlamıyorum..kızın tokasını evinde görüp ağlamaya başlıyor. O zaman dank ediyor kafasına. Umarım hepsi bir şekilde daha sonradan üzüntü yaşamışlardır.
Salaklarr..:dilcikar:

150fs464885.gif
150fs464885.gif
150fs464885.gif

iyi aksamlar kizlar,

bende sorunumu paylasmak istiyorum sizinle, yardimci olun ltfn..
Benim 3 hafta iliskim oldu, hersey iyi gidiyordu birden ilgisiz olmaya basladi, bende bu sefer surekli ustune gittim (daha kotu oldu) bu sefer dedim ki sen tanidigim gibi degilmissin o da alindi o kadar sabirliydi ki birden patladi dedi ki en iyisi seninle biraz konusmamak çunku sikildim ve gidis o gidis simdi bi haftadir konusmuyoruz 3 sefer msj yolladim ona, cvp vermedi en sonunda yine guzel dile sordum bittiyse açik açik soyle diye madem ki o kadar durust birisin..Yine cvp yok, ve buna ragmen beni hala faceten silmiyor, bende inadina silmiyorum sonuçta kendisi yapiyor yapicagini..
2 gun sonra dogum gunu ve ne yapicagimi bilmiyorum yollasam bi turlu yollamasam bi turlu :(
Ama hep derler yaa kaçan kovalanir diye, yilbasinda da kendisi kutlamadi bende ayni sekilde..
Artik birsey yapmiyacagim, çunku eminim ki bitti ama niye o zaman hala beni facete tutuyor, eskiden uzuntulu seyler paylasirdim simdi onu da yapmiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz?

Back
X