- 4 Ocak 2018
- 114
- 58
- 13
- 28
- Konu Sahibi Huzurlazim
-
Siz yeterince kıymet bilmişsiniz esas kıymet bilmeyen o bence. Sizi sevseydi dönerdi veya dönmese bile o cümleleri kurmazdı. Görmemeniz duymamanız daha iyi sizin için. Hayatınıza yeniden başlayın geçmiş geçmişte kalsın çok daha iyilerini hakediyorsunuz..
Bir gün biri gelecek öyle bir sevecek ki sizi. Bu yaşadıklarınızı tamamen allahın imtihanı olarak görün böyle insanlar hayatimiza girecekki iyisi gelince kıymetini bilelim . Bu kisideen bir cacık olmaz lütfen gençliğinizi böyle karaktersiz adamların harcamasına izin vermeyin . Kendinizi suçlamayın boşuna evlenip bosanacaginiza buda tecrübeniz olsun
yasindaKaç yaşında bu cocuk
Inanirmisiniz er yada gec adalet tecelli ediyor. Yıllar sonra bir bakmışsınız mutsuz bir evliliği var yada nebileyim kötü yerlerde ama siz bu tecrübelerinizi değerlendirin ve güzel seçimler yapın . Kendimden biliyorum lise aşkları varya can acıtan kendinden soğutan özgüvenini kaybettiren ümitsizliğe kaptıran hepsini yaşadım. Ama hepsini kendime avantaj yaptım hepsinden ders aldım inşallah en yakın zamanda gerçek aşki bulursunuzCok haklisiniz bunun farkindayim . Belki de hirs yaptim soyleyeceklerim kaldi icimde dinlemedi umursamadi bile ondan belki oda surunsun istiyorum
Burçlarınız ne canımSuan 23
yasinda
Inanirmisiniz er yada gec adalet tecelli ediyor. Yıllar sonra bir bakmışsınız mutsuz bir evliliği var yada nebileyim kötü yerlerde ama siz bu tecrübelerinizi değerlendirin ve güzel seçimler yapın . Kendimden biliyorum lise aşkları varya can acıtan kendinden soğutan özgüvenini kaybettiren ümitsizliğe kaptıran hepsini yaşadım. Ama hepsini kendime avantaj yaptım hepsinden ders aldım inşallah en yakın zamanda gerçek aşki bulursunuz
Sizin profilinize bakmış yanlışlıkla eklemiş fark edincede engellemiş siz bitirseydiniz bugün bunları söylemezdiniz insan kendini yenilmiş gibi hissediyor haklısınız ne kadardır ayrısınız bu önemli beni seven benden 1 ay ayrı kalabiliyorsa bana aşktan sevgiden bahsetmesin.
Burçlarınız ne canım
Benim ki yay onunki başak cok tasiyo ozelliklerini
Sizi sevse ve isteseydi yaninizda olurdu. Beni de askindan öldügüm zevat birakti. Yillarca agladim zirladim. Ama bir kere bile haberi olmadi. Geri döndü kopek gibi yalvardi. Konusurken gelmeyen zevat ayrilinca kapinda yatim demeye basladi. Hic cevap vermeyip ustune evlendim
Ha sansim yaver gitmedi cok kotu bir evlilik yaptim. Ayrildiktan sonra onu aradim. Hic bir niyetim yoktu yalvarmalarindan birine cevap verdim yillar sonra. Ay bi yapisti evlenelim cart curt. Iyi dedim. Öluyoruz asktan. Aaa aile bi girdi devreye. Evlenmis ayrilmis istemeyiz dediler. Bizimki de aileyi secti. Tamam eyvallah dedim. Gitti tekrar döndu. Gitti yine döndü. En son ben terk ettim. Zerre pisman degilim. He ask tutku guzel sey de. Karsilikli olunca. Sana o muameleyi etmis elini tutsan nolurr sokakta gezsen nolur. Anca sureci uzatirsin.
Ben naparsam yapayim terk edilcektm. Agladgmda da birakti. Umrumda olmadiginda da. Sonra anladmki onun gidesi varms. Agzmla kus tutsam da ayniymis.
Seninki de o hesap. Seni sevecek ve senin de sevecegn birini bekle derim. Guclu olmaya calis. Arada bi iki sarki ac agla. Sonra oynak bir seyler ac. Takilip kalma
Döner ama geri dönenden hayır gelmez. Çoğu zaman kimseyi bulamayınca geri dönerler zaten. Sevdikleri için değil.
yay burcu kadını ve başak burcu erkeği çok uyumludur aslında, yay kadını başak erkeğini çok kolay etkiler , çünkü yay kadını neşelidir maceracıdır , başak erkeği durgundur, kafası sürekli doludur , yay kadını başak erkeğini bu buhrandan kurtarır , nefes almasını sağlar. Başak erkeği birden bire değişebilir kesinlikle bir şeye takılmıştır kafasıBenim ki yay onunki başak cok tasiyo ozelliklerini
gyay burcu kadını ve başak burcu erkeği çok uyumludur aslında, yay kadını başak erkeğini çok kolay etkiler , çünkü yay kadını neşelidir maceracıdır , başak erkeği durgundur, kafası sürekli doludur , yay kadını başak erkeğini bu buhrandan kurtarır , nefes almasını sağlar. Başak erkeği birden bire değişebilir kesinlikle bir şeye takılmıştır kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?