Gidenler hic dönmez mi ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
5 yil suren bi birlikteligimiz oldu . Çok sevmisim hemde cok en yakin arkadasim cocukluk askimdi her derdime kosar birlikte gezer birlikte alisveris yapip film izlerdik yemekler yapardik tum bunlar 4 yıl sürdü askere gidecegi zaman onsuz olamiyacagimi cok hisettirdim o zaman basladi hersey artik beni pek dinlemez hatta kiskanmaz olmustu askerden geldi nisanlanalim dedi tamam dedim kucuk bi ilcedeyiz adi konsun istedik . Nisanlandik ama hic masrafa sokmadim onu simdi insanlarin nisan forograflarina bakiyorumda benimki hayal meyal aklimda ama diyorum hic bisey yapmamisim . Sonra benim ailemi kendi ailesi bilen adam gitti onlari sevmeyen beni doldurusa getirdikleri dusunen insan geldi . Kendisi asiri dindar oldu uyusmadik . Ben farkli seyler bekledim o farkli seyler . Cok doldurusa geldi anne babasi yok ama abisi gibi gordugu insanlar tarafindan iliskide saygi kalmayinca 2 kere nisan atma girisimim onun cabasiyla baristim . Daha sonra bir inat ugruna bitirdim işe girmiyodu geziyodu bos bos artik birlikte vakit geciremez olmustuk ve ailesini arayip herseyi gonderdik bunlar olurken ben pskolojik tedavi görüyordum . Hatirlamiyorum bile sonra kaldiramadim ayriligi don dedim istemedi cok bunalttim cok ustune gittim cok ters tepti istemiyorum bitti baskasini seviyorum kiymetini bilseydin dedi engelledi heryerden gecen tam unuttum dedim instagramdan istek atti sonra beni engelledi tekrar . 1 sene gecti ayrilali kizlar istemiyorum tekrar olmaz biliyorum ama icimde hep bi ukte keske diyorum son bi kez sarilabilsem bi kez karsilikli cay icip sohbet etsek elimden tutsada su sokaklarda yurusek . Ne kadar anlamsiz istekler asla olmayacak ama ben deli gibi istiyorum .bir kez sadece bir kez kiymetini bilememişim o kadar sevip sevilmenin insanlar cok kotu oda cok kotuymus . Ben napcam boyle ?

Siz yeterince kıymet bilmişsiniz esas kıymet bilmeyen o bence. Sizi sevseydi dönerdi veya dönmese bile o cümleleri kurmazdı. Görmemeniz duymamanız daha iyi sizin için. Hayatınıza yeniden başlayın geçmiş geçmişte kalsın çok daha iyilerini hakediyorsunuz..

Cok haklisin sosyal medyada fln goruyorum insanlar sevdikleriyle herseylerini paylasiyolar ozeniyorum ben hic boyle yapamadim yaptim ama keyfini cikarta cikarta degil sevdigimle yollarda yurumenin keyfini cikartamamisim cunku o hep yanimda olcak sanmisim arkamda birakiyorum bazen boyle keskeler geliyo aklima iste cok tesekkur ederim

Bir gün biri gelecek öyle bir sevecek ki sizi. Bu yaşadıklarınızı tamamen allahın imtihanı olarak görün böyle insanlar hayatimiza girecekki iyisi gelince kıymetini bilelim . Bu kisideen bir cacık olmaz lütfen gençliğinizi böyle karaktersiz adamların harcamasına izin vermeyin . Kendinizi suçlamayın boşuna evlenip bosanacaginiza buda tecrübeniz olsun

Cok haklisiniz bunun farkindayim . Belki de hirs yaptim soyleyeceklerim kaldi icimde dinlemedi umursamadi bile ondan belki oda surunsun istiyorum

Cok haklisiniz bunun farkindayim . Belki de hirs yaptim soyleyeceklerim kaldi icimde dinlemedi umursamadi bile ondan belki oda surunsun istiyorum
Inanirmisiniz er yada gec adalet tecelli ediyor. Yıllar sonra bir bakmışsınız mutsuz bir evliliği var yada nebileyim kötü yerlerde ama siz bu tecrübelerinizi değerlendirin ve güzel seçimler yapın . Kendimden biliyorum lise aşkları varya can acıtan kendinden soğutan özgüvenini kaybettiren ümitsizliğe kaptıran hepsini yaşadım. Ama hepsini kendime avantaj yaptım hepsinden ders aldım inşallah en yakın zamanda gerçek aşki bulursunuz

Sizin profilinize bakmış yanlışlıkla eklemiş fark edincede engellemiş siz bitirseydiniz bugün bunları söylemezdiniz insan kendini yenilmiş gibi hissediyor haklısınız ne kadardır ayrısınız bu önemli beni seven benden 1 ay ayrı kalabiliyorsa bana aşktan sevgiden bahsetmesin.

1 yıl oldu . Adaletin yerini bulcagina inaniyorum . Bahsettiğim abisi gibi gördüğü doldurusa getiren adamla aralari bozulmus görüsmüyolar o adam yuzunden kolu bacagi kirilip hastanede yatmis yani bunlari duyunca bi oh olsun diyorum . Kabullenemedim galiba yenilgiyi icten ice bi intikam duygusu ya da salaklik da denilebilir

Sizi sevse ve isteseydi yaninizda olurdu. Beni de askindan öldügüm zevat birakti. Yillarca agladim zirladim. Ama bir kere bile haberi olmadi. Geri döndü kopek gibi yalvardi. Konusurken gelmeyen zevat ayrilinca kapinda yatim demeye basladi. Hic cevap vermeyip ustune evlendim

Ha sansim yaver gitmedi cok kotu bir evlilik yaptim. Ayrildiktan sonra onu aradim. Hic bir niyetim yoktu yalvarmalarindan birine cevap verdim yillar sonra. Ay bi yapisti evlenelim cart curt. Iyi dedim. Öluyoruz asktan. Aaa aile bi girdi devreye. Evlenmis ayrilmis istemeyiz dediler. Bizimki de aileyi secti. Tamam eyvallah dedim. Gitti tekrar döndu. Gitti yine döndü. En son ben terk ettim. Zerre pisman degilim. He ask tutku guzel sey de. Karsilikli olunca. Sana o muameleyi etmis elini tutsan nolurr sokakta gezsen nolur. Anca sureci uzatirsin.

Ben naparsam yapayim terk edilcektm. Agladgmda da birakti. Umrumda olmadiginda da. Sonra anladmki onun gidesi varms. Agzmla kus tutsam da ayniymis.

Seninki de o hesap. Seni sevecek ve senin de sevecegn birini bekle derim. Guclu olmaya calis. Arada bi iki sarki ac agla. Sonra oynak bir seyler ac. Takilip kalma

Benim ki yay onunki başak cok tasiyo ozelliklerini

Döner ama geri dönenden hayır gelmez. Çoğu zaman kimseyi bulamayınca geri dönerler zaten. Sevdikleri için değil.

ne kadar cok eziyet etmis size hemde o kadar yildan sonra erkekler boyle demekki cabuk bitirebiliyolar hani derler ya gökte nikah kiyilmayinca yerde olmaz diye olmamis iste bi sekilde ... belki bir gun tamamen unuturum arada bakiyorum resimlerine nolmus sana boyle ne cirkinlesmissin diyorum onu degil eski anilarimi ozluyorum

Benim ki yay onunki başak cok tasiyo ozelliklerini
yay burcu kadını ve başak burcu erkeği çok uyumludur aslında, yay kadını başak erkeğini çok kolay etkiler , çünkü yay kadını neşelidir maceracıdır , başak erkeği durgundur, kafası sürekli doludur , yay kadını başak erkeğini bu buhrandan kurtarır , nefes almasını sağlar. Başak erkeği birden bire değişebilir kesinlikle bir şeye takılmıştır kafası

Son olarak unutmadan , başak erkeği asla dönmez . Çünkü o kafasında iç hesaplaşma yapmıştır , uzun süre düşünmüştür . Kararını vermiştir, kararı kesindir . Diğer burç erkeklerinden çok farklıdır başak erkeği

5 yil etkiledim gerisi gelmedi eve yengesiyle konustugum da bana cok kizgin oldugunu kin güttügunu soylemisti
g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…