giderken bana dedi ki....

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.121
1.709
373
36

herkesin vardır elbet yürekte iz bırakmıs, birilerinin giderken söyledigi "noktası konulmus son cümleleri".....

genelde hos-ca-kal derler ve giderler..yüregin kan damlalarını akıtmaya başlar ,yanarsın "hiç böylesine deli yanmamıscasına"

kimin söyledigi hiç farketmez cünkü acısı aynı tadi verir damaga..hüznün yürege düşüş hikayesi aynıdır...

kimi sevgilidir,kimi ana,baba,..kimi dosttur...kimi evlat,eş...

"hoscakal derler ve giderler..."

unutulmaz asla o son söylenen tadı damagı kurutan "vurgun cümleler"....

kimisiyle hala görüşürüz konusuruz ama yürekte bitmiştir dudaklarından dökülen "o" cümlesiyle...

mürekkebimdeki bu kelimelerim birseyler hatırlattı mı size..peki paylasmaya ne dersiniz?

giderken bana dediki............................hadi doldurun bakalım bu satırlarıyerimseniben...

Son düzenleme:
ilk ben baslıyorum giderken bana dediki ;

"hep gül emi...

Son düzenleme:
böyle olmasını hiç istemezdim dedi bana sıkıca sarılarak ; halbuki ben tokalaşmak için elimi uzatmıştım...

yaaa tubicik açma şöle başlıklar ... hatırladıkça canım yanıyor ... ama 2 satır yazmadan da duramıyorum... :)

oof ooof.. "senin yanındayken gayet mutluydum ama yanından ayrıldıktan sonra 1dk. bile olsun aklıma gelmiyordun...ben uzun süreli ilişkilere gelemiyorum..." AMA ŞU AN ALLAHA BıN ŞÜKÜR ATLATTIM..ÇOK ZOR OLDU

giderken saçlarımı öpüp kendine hep dikkat et dedi. iki oldu bu gidişleri. hep gelcem diyip hiç gelmeyenlerden.

canım benim bitanem seni çok seviyorum sebeplerinin hepisini anlatacam dedi o anda ben bittim bu birincisi
ikincide bitti yazdı direkt ilerde anlaşamayacağımızı düşündüğüm için dedi
uzakta olduğu için msnde bitti biz bir kere ayrılıp barıştık yani defa ayrılığı yaşattı sağolsun

bşi dmedi....öylece gitti....

ben giderken herkese,ben senı haketmıyorum,sen daha iyilerine layıksın. dedım. onlardan biri giderken de ;anlamıyorsun degıl mı gulkurusuu demişti. yıllarca duşundum ne demek ıstedıgını sonunda anladım bende. senı sevemıyorum demek ıstedı ama ben ınanamıyordum o yıllarda onunda acı cektıgını sanıyordum. yazık saflık vardı o yaşta

Ever oluyor maalesef...

hiçbişey... en kötüsü de bu,bitişin bile sessizlikte boğulması,anlamsız sessiz bi bitiş...

Umarım senın gıbı dÜŞÜnen senı anlayan bırını bulup onla evlenırsın dedı....
Kıb deyıp kapattık tam 1 gece sonra Şu msj geldı "tam 22 saattır dusunuyorum bıtsınmı bıtmesınmı dıye ve hala ıÇınden Çıkamıyorum" yazmıs oysakı ben 22 saatır onsuz napacagımı dusunuyodum.bu msja cvp vermedım ÇÜnkÜ ben ıŞın ıÇınden cıkmıstım.bugun 4.gÜn Özluyorum ama onun canı daha cok yanacak bunu anlamadım oyle sanıyorumkı bunu ufak bı kaprıs sanıyo

hemde öle bi sessiz bitişki mesaja maile cevap yok,face.den ekliyorum kabul etmek yok,yine faceden mesaj gönderiyorum onada cevap yok, kaskatı,duvar gibi bi sessizlik ve sessizliğe bakılırsa da kesin ve kökten bi bitiş...

sana layık değilim seni hakketmiyorum umarım seni benden daha çok seven biri çıkar karşına hep mutlu ol başarılar kib üzülme resmen bahaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…