giderken bana dedi ki....

giderken bana dediki,eve lazim bise varsa soylede gelirken aliyim,,,kaydirigubbakcemile3

hiç bir şey için değil, senin için dönücem
eşim askere giderken böyle dedisenağlama
biliyorum dönüceksin Rabbim sağlık verisn yeterki bak 4 ay bitti bile ama çok özledim

"beni güzel hatırla, bunlar son satırlar... farz et ki bir rüzgardım esip geçtim hayatından. ya da bir yağmur, sel oldum sokağında, sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim. belki de bir rüya idim senin için, uyandın ve ben bittim." dedim ve gittim. o da bana "biz mi taşırız aşkları, aşklar mı bizi. şimdi hangi kente yağdığını unuttuğum bir yağmur ertelenmiş bir aşkın saçlarını yıkıyor." dedi. bayağı şiirsel ayrılmışız be. ne yapayım yemek yeme şekli hoşuma gitmemişti.

belki ilerde tekrar... dedi aradan kaç sene geçti
umarım şimdi cennettedir...

hep mutlu ol büyü bana yaşatıklarını ona yaşatma affettim seni demişti kaç yıl geçti hala unutmam içim acır üzgünüm :sinifsinif:

Benımkı gıtmedı ama bıgun eskı sevgılısıyle ılgılı bısıler soyledı evlı oldugumz halde ve yenı evlıyız senı kızdırmak ıcın soylemıstım desede hala onlar ıcımde unutamıyorum

eşim annesi bizi ayırdığı zaman "seni çok seviyorum gözyaşlarını görmek içimi acıtıyor üzmek istemezdim özür dilerim dedi" ama sonra geri döndü bensiz yapamadı :))))
birisi "sana aşık oldum kahretsinki arkadaşımın aşkısın "demişti dönmek istedi ama ben evlenmiştim.
eski sevgilimde beni aldattığı için bırakmıştım tesadüfen yakalamıştım özür dilerim seni seviyorum affet diye yalvardı ama aldatmanın affı olmayacağı görüşündeyim.

tüm gün aramıştım tlflarıma cvp vermedi.. ben yine okadar safımki başına bişey geldiğini düşünüyorumsempatiksalakcinni neyseki akşam lütfettide çekti msjını "daha fazla çıldırma sesim çıksın BİTTİ " çok canımı acıtmıştı.. daha önce hep giden bendim ondan belkide intikamını aldı

o değil ama ben hiç affetmeyeceğimi ve hakkımı da helal etmeyeceğimi söylemiştim.
karşısında tek bir gözyaşı bile dökmeden.
çok koymuş sanırım.
3 yıl sonra mesaj atıp "beni affedebilir misin, hayatım çok kötü gidiyor" dedi
ben de "sana çok teşekkür ederim, sen asla beni şimdiki kadar mutlu edemezdin ve bu kadar sevemezdin
iyi ki hayatımdan çıkmışsın" dedim.
gerçekten bunun için hep şükrederim.

çok güzel söylemişsin cnm gidenler kaybeder her zaman. erkekler ellerindekilerin kıymetini geç anlıyorlar maalesef.

vur kadehi ustam bugecede sarhosuz... kalan saglar bızımdır acıdan mayhosuz..2 satırlık adamları musallat ettık ömrümüze bundndır boyle dibe vurusumuz...................................

hep gıden ben oldum gıttım ama vazgectıklerım kadar uzuldum .. mecbur oldum... yasım kucuk ama sevdıklerımden hep vazgecmek zorunda kaldım...nısanlıyım sevmemıs ya benı bılmıyodum..anlamak zor olmadı ıkı kelımesı yettı... gene bıttı dıyen ben oldum ve daha konusmadık. son sozu soylemek neye yarar kıı... ya ıcınde kalanlar? suanda bıle akan gozyaslarım... nefret edıyorum herkezden ve herseyden.....

oof ooof.. "senin yanındayken gayet mutluydum ama yanından ayrıldıktan sonra 1dk. bile olsun aklıma gelmiyordun...ben uzun süreli ilişkilere gelemiyorum..." AMA ŞU AN ALLAHA BİN ŞÜKÜR ATLATTIM..ÇOK ZOR OLDU

Çooookkkkkk kötüyymüşşşş yaaaaa bu ((((

Giderken bana dediki ............................ hadi doldurun bakalım bu satırları.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Şu an anlıyorum nokta noktaların doldurulmasının önemini. kafamçokkarıştı
Giderken söylenmiş o son cümle ne kadar da gerekliymiş meğerse. fisfisfis
Hiç birşey söylemeden çekip gitmesimidir - yüreğimdeki kara deliği derinleştiren?
Ne denli yakıcı - yıkıcı olursa olsun bitişin noktası mı oluyor o son cümle? boshayallersmile
Nokta noktaları dolduracak bir sözcüğümün olmamasımı dipsiz bir kuyuya düşüşüm? bilmiyorumkismile
Yarım kalmış bir hikayeymiş yaşadığım. Çok yazık!!! mafoldumben

Oyyy!!! çok etkilendim tubicik - yüreğine sağlık.
senağlama senağlama senağlama opuyorumnanaktan

Giderken bana dedi ki:
'Seni istiyorum.
Ama senden çok uzaktayım.
Artık ne kendimi ne de seni üzmek istemiyorum.
Ve veda etmek zorunda kalıyorum.
Bu kadar.
Stop.' ((
Bu cümlelerden sonra öleceğimi hissettmiştim. :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…