Gidesim var buralardan

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Çok sıkıldım arkadaşlar, Çözüm aramak için yazmıyorum anlatacak kimsem yok şu an ve çok daraldım. Az nce kardeşim uğradı üst kat dublexte oturuyor kendi. Neyse 22 mayısta eşim kpss ye girecek anne olacak yanımda sadece ve 2 çocuğum. Benim o günlerde doğum yapma ihtimalim yüksek. Durduk yere bana o hafta işim var tayin isteyeceğim okulları gezmem lazım dedi tamam dedim yapaca bi şey yok başka günüm yok dedi anladım dedim hala uzatıyor. Sonra zaten bence erken doğuracaksın dedi. Ne alaka şimdi dedim zaten doktorun verdiği gün 27 mayıs 1 hafta öncesi oluyor. Neden daha erken doğurayım dedim. Temmuzda düğünü var her şeyine koşmamı yetişmemi istiyor. Ama o benim düğünümde bekar ve öğretmen olduğu halde el gibi gitti geldi. Şimdi benim 3. çocuğum dünyay gelmek üzere ve benden beklentisi ço fazla. Düğün günü gün boyu yanında olmamı istiyor ki küçük bebeğimin kırkı yeni çıkmış olacak.Ben mi çok duygusal davranıyorum gereksiz alınganlık yapıyorum bilmiyorum. Ama altı üstü 20 ay büyüğüm sürekli ablalık bekleniyor benden yruldum çok

Onun için önemlisin diye yanında görmek istediği kişilerin başında geliyorsun ...

Onun için önemlisin diye yanında görmek istediği kişilerin başında geliyorsun ...
evet o da olabilir ama bana aylar öncesinden çocukları bırakacak birini ayarla düğünde kim oynayacak vs diye pazarlığa girdi. Ben de 3 çocuğu kime bırakayım sen şimdiden bunları neden düşünüyrsun kim oynayacak vs vs dedim.

Evet sende çok haklısın ama işte ablasın , en çok seni görmek istiyor. Önemsemese o kadar üzerinde durmaz diye düşünüyorum. Ayrıca artık o da evleniyor ya evliğin nolduğunu bir nebze anlamış olmalı ki daha çok sana sığınıyor .

Bebekle dugun isleri cok zor oluyor
Ben gorumcemin kinasina dugunune yardimci oldum kuaforuydu yok gelin cikarmasiydi ivir zivir cok zorlandim
Guzellikle reddet kardesini baska birini bulsun yakin akraba kuzen vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…