- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
Herkese merhaba. Eşimle sürekli tartısmaktan usandım. Nefes alamıyorum artık. Kendimi telkin edip avutacak yalanlarım da kalmadı. En ufak şeyden kavga tartısma cıkıyor. Gecenlerde düşündüm. Ne okursa olsun adım at, pozitif ol,senin pozitifliğin ona da illa ki yansır bi şeyler degisir dedim. Bi hediye aldım. Neyse geldı netten almıstım. Teşekkr etti falan. O kadar tabi.Ayaklarıma kapansın değil ama, bilmem az geldi tepkisi. Tavırları degismedi. Alttan almaya calıstıkca kavgalarfa, onun volumu daha da yukselıyor. Sürekli psikolojik şiddet görüyorum. "Sen butun gun otur evde, sen anca sigara iç, sen ne işe yarıyosun, sen şöylesin sen böylesin." bitmiyor. Hangi birini duymazfan geliym. Bi insanın değeri parayla ölçülüyo onu anladm artık. Bu ara iş kurma asamasındayım organızasyon işi. Malzeme alıyorum yavas yavas.Ona da hevesım kalmadı. Kendime inancımı zedeledi artık. Az önce tartıstık. Agza alınmaz laflat söyledi. Gidesim var. Kucuk bı canta yaptim hatta o sinirle.sabahı beklıyorum.komik durumdayım.gidicem ama nereye