Gidesim Var

Babaniz oduyor kiranizi ve siz cikip gitmekten bahsediyorsunuz?gitmesi gereken o siz degilsiniz!
Isinizi kurun ve calisin allah yardimciniz olsun,sonrada kurtulmaya bakin ,hayat kisa boyle birisini cekmeye degmez arkadasim..

Bazen pismannoluyor bazen olmuyor. Pisman olması da yalandan.. Yanı beni kırdıgı için uzuldugunu falan dusunmuyorum.hıssedetdım uzulse. ınsan kendı kultur sevıyedınden bırıyle beraner olmalı.ben bununyapmadım. Ama kandırıldım. Böyle drgildi asla. cok mutsuzum ya. Ailelerin kavgalarfan haberi yok.onkarı uzmek istemiyorum. Bısansam ailem arkamda durur.korkak biri degilim.yolumu bulurum bosansam da bi türlü.bosanmalı mıyım onu kestiremıyorum. Bır yıl olmadımi ewlenelı..

Çocuk yoksa sakın hamile kalmayın. Bi yorumunuzu gördüm, evin kirasını aileniz ödüyor. E siz para mevzusu olduğunda karşılık verin, benim ailem de kirayı ödüyor diye. Tepkisi daha mı büyük olur?
Altınlarınızı bozdurmayın, onlar sizin güvenceniz olsun. Kocanızdan para koparmaya bakın, işinizi öyle yapın. Ama ortada belge falan olmasın. Boşandığınızda eşiniz, size iş kurmanızda maddi destek olduğunu belgelerse işiniz elinizden gidebilir belki( bu kısmı bilmiyorum hukuk okumadım). Ama işinizi biran önce kurmaya bakın ama sağlam adımlarla. Siz para getirdikçe eşiniz size kul köle olacak. O zaman sakın kanmayın!

Back