Gideyim mi gitmeyeyim mi

Biz metro, ucak, otobus, tren hepsini denedik..bebek bu bebekkk..aglar tabi.. oturup kitap mi okuyacak minik kuzu :)) adi ustunde bebek..rahatsiz olan olursa o da onun sorunu..hic umursamam.

Cok kucuk ucakta klima hava alanlarindaki kalabalik bebegi mahveder. Tam duzen kuracaginiz zaman aylarca ugrasabilirsiniz. Dugundeki ses dugun evi karmasasi
Siz ztn cocuk bakacaksiniz ha evinizde ha dugun evinde.
Gece duzeni sorun olabilir.
Biz teyzem enistem 3 kuzenim ben kardesim gorumce kuzenim ve damat olan kuzenimle gittik. Istanbuldan izmire ilceye gittik. Hava cok sicak degildi. Cocuk vardi bir hastalandi dugunde kucakta uyudu. Huysuz ve nazliydi uzerine Hastalik bindi cocukta annede mahvoldu. Gelmeyecekti son anda karar verdi. Bence kesinlikle gitmeyin 3 aylik olsa bile neyse ama dugun ortami hic uygun degil

Biz metro, ucak, otobus, tren hepsini denedik..bebek bu bebekkk..aglar tabi.. oturup kitap mi okuyacak minik kuzu :)) adi ustunde bebek..rahatsiz olan olursa o da onun sorunu..hic umursamam.
Öyle canım ağzına vuracak halimiz yok ya :))

Sizi düşünüp ertelemişler, tamam Allah razı olsun da, o kadar küçük bebekle lohusa kadın yollara düşmesin, bebek kalabalıklara girip mikrop kapmasın, hasta olmasın kısmını da düşünselermiş iyi olurmuş. Öyle fanusta büyütmüyorum ben de çocuklarımı ama daha yenidoğan sizinki, havaalanı, uçak, düğün, milyon çeşit insanla aynı ortamlara balıklama atlatacaksınız bebeyi. Bana biraz fazla geldi, bilemedim. Hayır ille de gideceğim diyorsanız, bir sling edinin, bağlayın yavrunuzu kendinize, çoğu bebek huzur buluyor slingte. Özellikle gazlı bebekler. Uçağa da öyle binersiniz, düğüne de öyle gidersiniz.

Öyle canım ağzına vuracak halimiz yok ya :))
Dugun de ha Almanyada olmus haa eve yakin bi dugun salonunda. Olacak olan olur, biraz rahat olun. Bebegi hayatiniza dahil edin..planlari neden erteleyeceksiniz..Arkadasim 3 aylik bebekle Hollandada bayram tatili yapti.. iyi ki gitmisim, yoruldum ama eglendim dedi..

Evet bende sling edinmeyi düşünüyorum. Gitmeden sokakta alıstırma yaparım. Baktım kı alıstı zaten dugune kadar 2.5aylık olacak. Bi mani cıkmazsa gıder donersek eger nasıl gectıgı konusunda bı yazı yazıcam seyahat edecek anneler ıcın

Eger bebeginiz emiyorsa gidin , illa dugune katilmak zorunda degilsiniz ama en azindan birkac gun yanlarinda olursunuz
Bebegi ucakta bol bol emzirin , emen bebegin ucakta sorun cikardigini hic gormedim , emince kulaklari da acimiyor
Zaten almanyada herseyde oncelik sizde olacak bebeginizden dolayi , medeni bir ulkeye gidiyorsunuz orada bebekle bir sorun yasamazsiniz

Bebeğim 4 aylıkken fransaya gitmistim ucakla.

Benim bebeğimde anlattiğınız gibi uykusuz surekli ağlayan bir bebekti.

Gidene kadar aklımda o kadar cok soru vardı ki kac kere vazgectim tekrar karar verdim.

Benim düsündüğum kadar zor gecmedi yolculuk hatta zor bile gecmedi.

Benim evde uyumayan susmayan sıpam hem uyudu hem etrafa gulucuk sactı.

oncelikle ben normalde bebegime mama vermeme ragmen yanıma mama almıstım. ucakta emziremem diye. esim hostesten sıcak su istedi biberonun icine ve mama yapip vermistik ucakta. sonra da hemen uyudu yol boyunca. uçak kalkarken ve inerken ağzına emzik verdim.

ayrica turk hava yollari bebekli annelere cok yardımcı oluyor. daha rahat edecekleri bir yere alıyorlar. inerkende hostesler bize cok yardımcı olmuştu.

emzirme onlugumde vardı indigimde bir kosede kullanırım diye düsünmüstüm.

ayrica bebek arabası cok rahat oldu. bebek arabasıyla ucağın kapısına kadar gidebiliyorsunuz kapıda gorevliler katlayıp alıyorlar inişte ise geri veriyorlar elinize.

Simdi düsünüyorumda iyiki vazgecmemisim gitmisim diyorum. Vazgecsem pisman olurdum.

ben olsam giderdim , agustosa daha 2 ay var

anason kimyon rezene kaynat sende iyi bebege ver

hiç gazı sancısı kalmaz ama günde iki fincan sen içeceksin

bak gör nasıl rahat yolculuk yapacaksın

Size bebeginiz hayirli olsun. Kuzeninize de evliligi.
Ben 8 aylik bebekle tatile veya memlekete gitmeyi dusunemiyorum. Kimi gun memeler fora gezmemiz gerekiyor ki 35 gunlukken bebegim gun boyunca emerdi. Ama kimi insanlar 2 aylik bebekle dahi tatile gidebiliyor.
Bebegin ve sizin karakterinize gore karar verin. Ben mesela bebek otobuste ucakta cok aglasa stres olurum. Evde yalnizken olmuyorum. Boyle seyleri takmayan bi yapiniz varsa gidin bence. Benim yerime de gezin.

Daha once cok gıttım ama bebekle ılk gıdısım. Emzire emzire gidecez artık on gunu de bebek arabasıyla geze geze bıtırcez bebek arabası goturmesem ne alısverıs yapabılırz ne gezebılırız onlarla belkı ortam degısıklıgı de aglamasına engel olur sımdı cogunlukla evdeyız dıye kalabalık nasıl bılemıyor evde ıkı ses var bırı babası bırı annesı belkı orda kucaktan kucaga ınsana da alısır dıye umuyorum

Bebeği sakinleştiren doğal çaylar var, anason, rezene gibi.. Onlardan yapıp verebilirsiniz çocuğa.. Ayrıca huysuzlaştığı zaman memeye koyabilirsiniz çocuğu, emzirme önlükleri var bunun için..
Normalde gitmeyin demek isterdim ama sırf sizin ve bebeğiniz için düğünü size göre ayarlamışlar. Gitmemek olmaz kii

Pusetini mutlaka alin yaniniza , ben bebekle cok seyahat ettim gayet keyifli oluyor
Ucaga bindiginiz anda emzirmeye baslayin , sorunsuz ucarsiniz

ayrıca sizede iyi gelir bu seyahat. lohusa stresinizi atarsınız. baktınız düğun bebeginiz icin uygun degil Almanya ya gidersiniz ama dugun mekanina gitmezsiniz.

Bebegin rahatsizlandigini bahane edin bence gitmeyin ulke asiri 10 gun sure ustelik daha 40 i cikmamis yok yani cocuk rahatsizlansa dugun evi bide kim size yardim edecek

Allah razı olsun tesekkurler. Memeler fora gezıyoruz ama hastaneye gıderken falan hep arabaylayız toplu tasıma kullanmadım. Evımız hastaneye anneme heryere 5dk arabayla 2kere hastaneyr ben kendım goturdum araba koltuguna baglayıp esım her dk ısten gelemıyo dıye. Ama 5]dk oldugu ıcın bınmemızle ınmemız bırdı aglamadı emmekte sorun olmadı hastanede bebek bakım odasıda var emzırıp doktora ordan eveydı yanı.

Bebegin rahatsizlandigini bahane edin bence gitmeyin ulke asiri 10 gun sure ustelik daha 40 i cikmamis yok yani cocuk rahatsizlansa dugun evi bide kim size yardim edecek
Dugun sımdı degıl kı agustosun ılkhaftasında ozamana kadar 2.5aylık olacak

Genelde bebeklerin buyuk kismi arabayi , yolculugu sever
Benim kiz arabaya bayilirdi daha kirki cikmadan hereyere goturdum ben onu , sadece kirmizi isikta durunca aglardi
Biraz daha disari cikin , aksam ustleri arabaya atip gezdirin , alissin biraz yolculuk etmeye

Arkadaşımın 2 aylık bebeği boğmaca kaptı kalabalıktan
Çok fazla uğraştılar. Hiç gerek yok riske girmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…