- 20 Temmuz 2020
- 183
- 145
- 103
- 35
- Konu Sahibi Duygusal durum
-
Rabiya hanım merhaba nasıl oldunuz yaralarınız ne durumda umarım iyisinizdirrSlm ben ameliyattan sonra ilk 10 gün hiçbi iş yapamamıştım,korsemi bile eşim çocuklarım takıyodu çıtçıtlarını.sonrasında ağır kaldırmamak şartıyla her işimi yaptım ama dikişlerimde açılma oldu.bi kaç defa durumumu yazdım burdada.ilk başlarda sıkıyo bayağı korse ilk haftadan sonra sanki korsesiz hiç rahat edemeyecekmişsin gibi bi his oluyo insanda.güvende hissediyosun korseyle.ameliyat sonrası aşağı indirmezler sadece koridorda yürüyüş ki sana tavsiyem sigara mevzusunu sakın doktor asistan hemşireye söyleme bile.inşallah olmazda olursa bi sıkıntı çıkarsa direk sigaradan diyolar ihale sana kalır.dikişlerim kapanmadığı için yanında sigarayı çok mu içiyolar diye bana sormuştu doktor.6 nisan ilki, 9 mayıs ikinci ameliyatı oldum hala açık yara ve ağrım var.inşallah herşey istediğin gibi olur….
Karın germe ve lipo oldum.dikişlerim patladığı için ikinciyi oldum.acı kişiye göre değişir dicem ama 3 sezaryen 2 estetik oldum bundaki kadar ne zorluk nede acı çekmedim.görüntü olarak memnumun istediğim formdayım ama ağrı ve açık yara psikolojik olarak çok yıprattı.Çok çok geçmiş olsun. Güzellik sanırım bedel ödemeden olmuyorİyiki yazdın senin konunu görmemişim demek ki. Sadece lipo değil mi acaba iki ameliyat ? Çok acıyor mu peki ? Yani gizlice giderim dedim ben ama sanırım gidemeyeceğim yani sezeryan ameliyat çok rahattı ama içmemiştim. Göz kapağında zaten hemen çıkıp içmiştim. Heyecanlı ve korkuluyum umarım sonuçlarınız çok güzel olur sizin de… acılar geçtikten sonra genelde iyiki diyorlar ama işte sanırım biraz sabır isteyen bir süreç
Tşk ederim bugün gittim doktora yara bi miktar daha iyi.ultrasonla bakıldı iç dikişler erimiş ama ağrıya hala bi anlam veremedi doktor.nörolojiye bi ilaç yazdırdı doktorum kırmızı reçeteymiş.kafa yapan bişey bütün gün sarhoş gibi gezindim ha ağrım azaldımı eh işte.tıp ben konusunda çaresiz kalıyo artıkRabiya hanım merhaba nasıl oldunuz yaralarınız ne durumda umarım iyisinizdirr
Tşk ederim bugün gittim doktora yara bi miktar daha iyi.ultrasonla bakıldı iç dikişler erimiş ama ağrıya hala bi anlam veremedi doktor.nörolojiye bi ilaç yazdırdı doktorum kırmızı reçeteymiş.kafa yapan bişey bütün gün sarhoş gibi gezindim ha ağrım azaldımı eh işte.tıp ben konusunda çaresiz kalıyo artık
Misafirler vardı yeni gördüm. Ben de göz kapağı oldum aşırı rahattı o. Bu acılı yani hazırlıklı olmalıyım sanırımKarın germe ve lipo oldum.dikişlerim patladığı için ikinciyi oldum.acı kişiye göre değişir dicem ama 3 sezaryen 2 estetik oldum bundaki kadar ne zorluk nede acı çekmedim.görüntü olarak memnumun istediğim formdayım ama ağrı ve açık yara psikolojik olarak çok yıprattı.
Umarım biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuzTşk ederim bugün gittim doktora yara bi miktar daha iyi.ultrasonla bakıldı iç dikişler erimiş ama ağrıya hala bi anlam veremedi doktor.nörolojiye bi ilaç yazdırdı doktorum kırmızı reçeteymiş.kafa yapan bişey bütün gün sarhoş gibi gezindim ha ağrım azaldımı eh işte.tıp ben konusunda çaresiz kalıyo artık
Kabul ettim ve pişman oldum.şans işi sanırım.Umarım biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuzyani bir yola giriyoruz ama kolay olmadığını kabul etmek lazım sanırım
Ayy delikler bildiğin büyük boşluk galibaKabul ettim ve pişman oldum.şans işi sanırım.yaptırıp memnun olanlara gerçekten çok seviniyorum.ağrılarım için verdikleri ilaç iyi geldi kırmızı reçeteli bi ilaç zaten.pansuman devam,gazlı bezi yara içine yerleştiriyoduk tam giriyodu artık bayağı yukarda havada kalıyo.tazeleniyo artık.(bilmem anlatabildimmi )
Evet evet ceviz büyüklüğünde bi oyuk vardı.5 tane ekstra doktora göründüm hepsi hayretler içindeAyy delikler bildiğin büyük boşluk galibadoğru anladım sanırım. Başka doktor baktı mı neden böyle oldu acaba ? Çünkü sizin doktor anlam verememiş ya? Bazıları ameliyattan sonra oluşan ödem için eski kıyafetlerime giremiyorum falan yazmış ? Siz de öyle oldu mu ve olduysa ne zaman şuanki formunuza döndünüz ? Bir de korse takılıyor ya o sımsıkı mı oluyor ? Bir de dikiş patlaması niye oldu acaba ?
Aslında dikiş patlaması doktor hatası belli. Büyüklükte çokmuş bilemedimEvet evet ceviz büyüklüğünde bi oyuk vardı.5 tane ekstra doktora göründüm hepsi hayretler içindeameliyattan önce xl giyiyodum üst bedende şimdi s-m beden giyiyorum.alt bedende kotlarım 32 idi hepsinin beli bol geliyo.ödem kısmını bende anlamıyorum açıkcası.evet ilk zamanlar sımsıkı oluyo nefesin kesiliyo gibi hissediyosun ama alışmıştım hemen ,yıkamak için çıkardığımda kıpırdayamadım resmen koruyucu kalkan gibi hissediyodum.bi zaman sonra korse bol gelmeye başladı sanırım ödem dediklerini o zaman kaybettim ben bilemedim şimdi.dikişlerim ilk patladığı zaman ikinci doktor dediki fazla germe yapmış ondan oldu ama bidaha böyle bişey duymadım o doktordan ki şikayet edicem diye bayağı söylenmiştim ben.
Ben de 360 derece lipo oldum bugün 12 . günüm benim de göbeğim bu şekilde tuhaf duruyor bol su içiyorum her gün masaj yapıyorum. Şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı sankiArkadaşlar bugün yedinci günüm göbeğim şuan bu şekilde. İlerde ben de takip ederim yaptırmak isteyenlere de fikir olur en azından . Acı sızı vs yok. Korse çok sıkı. Bol su içmeye ve korseye katlanmaya çalışıyorum sadece. Dün kontrolüm vardı masaja 15. Gün başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?