- 20 Temmuz 2020
- 183
- 145
- 103
- 35
- Konu Sahibi Duygusal durum
-
Moralim çok bozuk benim tam okumaya girdim, siz yazmışsınız. Daha demin gittim yine foto çektim. Aynı yani resmen zaten bir litre yağ almış koca göbekten. Neylesin bir litre yağ. Bir de asistan bugün çok güzel oldu diyor nesi güzel anlamadım. Aslında güvendiğim tanıdık bir yerdi belki zamanla iner bilmiyorum ama içim hiç ferah değilBen de 360 derece lipo oldum bugün 12 . günüm benim de göbeğim bu şekilde tuhaf duruyor bol su içiyorum her gün masaj yapıyorum. Şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı sanki
İner iner korkmayın. benim de ilk günler hiç yağ alınmamış gibiydi . Göbeğim öylece duruyordu orda . Ağlayacaktım resmen olmadı diyeMoralim çok bozuk benim tam okumaya girdim, siz yazmışsınız. Daha demin gittim yine foto çektim. Aynı yani resmen zaten bir litre yağ almış koca göbekten. Neylesin bir litre yağ. Bir de asistan bugün çok güzel oldu diyor nesi güzel anlamadım. Aslında güvendiğim tanıdık bir yerdi belki zamanla iner bilmiyorum ama içim hiç ferah değil
benim şuanki durumum yanivalla bilemedim ki ya yani hani dümdüz olmaz da biraz şişer bu ne çözemedim az aldı da az gidecek gibi düşünüyorum açıkçası . Sizin en azından alınan yağ miktarı fazla gidecek umudu daha çok olmuştur umarım ben de yavaş yavaş hissederim. Siz de biran önce gerçek haline k
inşallah ya ikimiz de istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallah . Zaten vücudun tam olarak şekil alması 6 ayı buluyormuşbenim şuanki durumum yanivalla bilemedim ki ya yani hani dümdüz olmaz da biraz şişer bu ne çözemedim az aldı da az gidecek gibi düşünüyorum açıkçası . Sizin en azından alınan yağ miktarı fazla gidecek umudu daha çok olmuştur umarım ben de yavaş yavaş hissederim. Siz de biran önce gerçek haline kavuşursunuz
Yok göbek ve simit bölgedeydi. Ameliyattan çıkınca bir litre dediler ben şok olduminşallah ya ikimiz de istediğimiz görüntüye kavuşuruz inşallah . Zaten vücudun tam olarak şekil alması 6 ayı buluyormuşsizden neden 1 lt yağ aldılar onu anlamadım siz mi istediniz
Bir değildir yok bence yanlış anlamış olabilir misiniz ? Bi lt yağ için uğraşmaz doktorlar diye düşünüyorum. Özelde mi oldunuz devlette mi ? Ben de çok soru sordum size amaYok göbek ve simit bölgedeydi. Ameliyattan çıkınca bir litre dediler ben şok oldumo zaman bozuldu zaten moralim çok umudum yok açıkçası… yine de artık belki iner, düzelir diyorum. Ben yürüyüş yapamadım, çocukları bırakamadım ben de yarın başlayayım. Zaten giden de bu gidişle diyet ve diğer destekle gidecek ben de lipo sanacağım
Benimki uğraşmış ahahhaahBir değildir yok bence yanlış anlamış olabilir misiniz ? Bi lt yağ için uğraşmaz doktorlar diye düşünüyorum. Özelde mi oldunuz devlette mi ? Ben de çok soru sordum size ama
Ben ameliyattan önce ölçtüğüm kadarıyla üst karın 83 cm, alt karın 98 olması lazım . Yani evdeki mezura ile kendim ölçmeye çalıştım ne kadar ölçebildiysem. Dün aklıma geldi ölçmek üst 80 alt 90 olmuş. Daha önce 4 5 doktor ile görüşmüştüm karın germe gerek yok korse toplarlar dediler . Bu doktor Mini karın germe önerdi dümdüz olsun istiyorsanız dedi . Ama ben cesaret edemedim, istemedim . Yeni evliyim zaten çocuk fln da yok daha .Benimki uğraşmış ahahhaahözelde oldum ben siz? Ben de bir umut belki ikidir falan diyecektim ama bu fotoğraf kanıtı. Yok ya konuşmak iyi geliyor istediğinizi sorabilirsiniz sizin ölçüler nelerdi ? Karın germe yok dimi sizin ?
Ben de karon germe cesaret edemedim bana da doktor gerekmiyor dedi ama benimde ölçüler sizin gibiymiş aslında :) 360 olmak zor mu ben çocuklardan dolayı cesaret edemedim sadece göbek dedim.Ben ameliyattan önce ölçtüğüm kadarıyla üst karın 83 cm, alt karın 98 olması lazım . Yani evdeki mezura ile kendim ölçmeye çalıştım ne kadar ölçebildiysem. Dün aklıma geldi ölçmek üst 80 alt 90 olmuş. Daha önce 4 5 doktor ile görüşmüştüm karın germe gerek yok korse toplarlar dediler . Bu doktor Mini karın germe önerdi dümdüz olsun istiyorsanız dedi . Ama ben cesaret edemedim, istemedim . Yeni evliyim zaten çocuk fln da yok daha .
Yani ilk günler zordu tabi. Sürekli sırt üstü yatmak zorunda kaldım, desteksiz doğrulup ayağa kalkamadım. Gece eşimi uyandırıyordum kaldırsın diye . İki gün sonta takılı kaldı bende. Bi de dren takılmıştı bikini bölgemin başladığı yere. Dreni alıp gidiyordum her yereBen de karon germe cesaret edemedim bana da doktor gerekmiyor dedi ama benimde ölçüler sizin gibiymiş aslında :) 360 olmak zor mu ben çocuklardan dolayı cesaret edemedim sadece göbek dedim.
Benden Çıkan yağın fotoğrafını isteyecektim o ara karmaşadan unuttum yaBenimki uğraşmış ahahhaahözelde oldum ben siz? Ben de bir umut belki ikidir falan diyecektim ama bu fotoğraf kanıtı. Yok ya konuşmak iyi geliyor istediğinizi sorabilirsiniz sizin ölçüler nelerdi ? Karın germe yok dimi sizin ?
Ben de dirensen sondadan korkuyordum ama yoktu bir şey:) o zaman sırta elletirmemem daha iyi olmuş anlaşılanBenden Çıkan yağın fotoğrafını isteyecektim o ara karmaşadan unuttum yaözelde oldum ben de
Yani şöyle , sertlik derken şu an sırt bölgem ve karnım çok sert zaten . Yani dokunuyorum odun gibi. Ve inanılmaz bir hassasiyetlik var, krem fln sürerken yavaş yavaş sürüyorum sızlıyor gibi (tam tarif edemiyorum ama) . Dreni de görünce korkmuştum ameliyattan sonra ama hiç ağrısı acısı olmadı Allahtan. Çıkarırken de pıt diye çıkardılar . Delik de dün baktım kendi kendine kapanmış . Sonta istemediğimi söylemiştim ama dr idrar çıkışını takip etmem lazım dedi ameliyattan sonra takmışlar ben uyanmadan ve iyi ki takmışlar diyorum . Kalkıp tuvalete gidemezmişim zaten . Bi de sende morluk oldu mu benim bacaklarım hatta kol altıma kadar mosmorduBen de dirensen sondadan korkuyordum ama yoktu bir şey:) o zaman sırta elletirmemem daha iyi olmuş anlaşılanalınan yağ miktarına da bakılınca da :) zaten benim şekil düzeltmeden çok orantısız bir göbeğim var yani kocaman bir şişik diğer bölgelerde de yağ var tabiki ama göbek kocamandı ondan kurtulma derdindeydim. Birinci hafta dün bitti senin gibi ikinci haftaya girdim. Bir şey daha sorabilir miyim? Benim dört bölgemde yumruk gibi sertlikler var sende de var mı ? Bugün soracağım ama onlar ne dese inanmayacak durumdayım şuan
O sertlikler ödem galiba. Normal . Benim de o bölgem çok şişti aynada görünce şok olmuştum korsenin çıtçıtını kapatamıyordum şimdi indi çok şükür çok az var . Size de ilaç yazdı mı Dr bana 6 7 tane ilaç yazmış bi hafta kullandım dün bıraktım artıkBenim vulva bölgemde aşırı morluk ve şişlik oldu en çok orası ağrıdıartık korseden taşıyordu. Bir de yanlarım aşırı mor benim böyle kütsel sertlikler var taş var sanki bazı yerlerde …
Bana sadece antibiyotik verdi onu kullandım. Şimdi asistanla uzun uzun konuştum. Doktorla tam konuşup bana dönüş yapacak. Bakalım neler diyecek; geri dönüş yaptığında yazarım. Bir de ben çift korse kullanıyorum mayonun üstüne gövdeme sarılı bir şey. Onu çok kullanamıyorum ama elimden geldiğince takmaya çalışıyorum. Doktorumun haberi yok bu ikinci korseyi çıkardığımdan bahane bulmasın dedimO sertlikler ödem galiba. Normal . Benim de o bölgem çok şişti aynada görünce şok olmuştum korsenin çıtçıtını kapatamıyordum şimdi indi çok şükür çok az var . Size de ilaç yazdı mı Dr bana 6 7 tane ilaç yazmış bi hafta kullandım dün bıraktım artık
Çift Korse mi ? Allah Allah . Benim de ilk günler korsenin altında sünger gibi bi şey vardı sırtıma kadar yapıştırmışlardı hem o hem korse çok bunaltıyordu . Merak ettim ne diyecek acaba . Nerde yaptırdınız siz hangi şehirdeBana sadece antibiyotik verdi onu kullandım. Şimdi asistanla uzun uzun konuştum. Doktorla tam konuşup bana dönüş yapacak. Bakalım neler diyecek; geri dönüş yaptığında yazarım. Bir de ben çift korse kullanıyorum mayonun üstüne gövdeme sarılı bir şey. Onu çok kullanamıyorum ama elimden geldiğince takmaya çalışıyorum. Doktorumun haberi yok bu ikinci korseyi çıkardığımdan bahane bulmasın dedim
Ben İstanbul da yaptırdım. Kaynım hastanenin genel müdürü gibi, kardeşim de yabancı hastalarla ilgileniyor. Oldukça bildiğim bir doktor ve hastane aslında. Onlar bir sorun olmadığını, acele ettiğimi düşünüyor. İşte bombelikler olmasın diye sanırım bunu da ekstra taktırıyorlar. Kalıp gibi duruyor ama arkası hep pot. Ara sıra takıyorum işte :)Çift Korse mi ? Allah Allah . Benim de ilk günler korsenin altında sünger gibi bi şey vardı sırtıma kadar yapıştırmışlardı hem o hem korse çok bunaltıyordu . Merak ettim ne diyecek acaba . Nerde yaptırdınız siz hangi şehirde
İyi o zaman Sorun yok diyorlarsaBen İstanbul da yaptırdım. Kaynım hastanenin genel müdürü gibi, kardeşim de yabancı hastalarla ilgileniyor. Oldukça bildiğim bir doktor ve hastane aslında. Onlar bir sorun olmadığını, acele ettiğimi düşünüyor. İşte bombelikler olmasın diye sanırım bunu da ekstra taktırıyorlar. Kalıp gibi duruyor ama arkası hep pot. Ara sıra takıyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?