Gıdıklanma Sorunu :(

sanemm22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
552
178
53
34
Kizlar aranızda tüm vücudundan huylanan gıdıklanan varmi artik baş edemiyorum bu sorunla bunaldım nasıl geçicek bilmiyorum:KK43:

O benim... Maalesef esim bana dokunurken iki kere dusunuyor. Ilk dokundugunda gidiklanmasam bile bir anda huylanmaya basliyorum ve gidiklaniyorum. Hic hos bir sey degil.

O benim... Maalesef esim bana dokunurken iki kere dusunuyor. Ilk dokundugunda gidiklanmasam bile bir anda huylanmaya basliyorum ve gidiklaniyorum. Hic hos bir sey degil.
Bende sevgilimle bu sorunlari yasiyorum bide hosuna gidiyo beyfendinin benim icin nekadar buyuk bir sıkıntı anlatamiyorum

Kizlar aranızda tüm vücudundan huylanan gıdıklanan varmi artik baş edemiyorum bu sorunla bunaldım nasıl geçicek bilmiyorum:KK43:
Garripp..hıımm..düşünelimm.. ben gıdıklanmam ama cocuken bunu engellemek için kendimi beynimi zorlamıştım.
kendini kontrol etmelisin.

Çok fazla gıdıklanmam ama biri dizime kafasını koymak isterse itiyorum o şekilde huylanıp gıdıklanıyorum nedense :27:

Bende o his tum vücutta var malesef avuc iclerimden bile huylaniyorum
Ama bi arkadaşında dediği gibi kendini zorlayabilirsin eskiden ayak altından gıdıklanırdım şimdi nerdeyse gıdıklanmıyorum gıdıklanmicam diye diye beynin alışıyor

Ama bi arkadaşında dediği gibi kendini zorlayabilirsin eskiden ayak altından gıdıklanırdım şimdi nerdeyse gıdıklanmıyorum gıdıklanmicam diye diye beynin alışıyor
Cok denedim tek bi bolgeden bahsetmiyoruz dislerimi sıka sıka en fazla 5 sn

Bende sinirli olduğumda yada küs okdugumda gidiklanmam ama normal gunde cok gidiklaniyorum. Eşim ugrasinca sinir oluyorum. Yapa diyorum hosuna gittiginden gidikliyor

Evlenmeden once bacaklarimdan acayip huylanirdim, annemle cok şakalaşırız, beni katıla katıla güldürürdü. Evlenince geçti, nasıl geçti ben de anlamadım, bağışıklık kazandım heralde:KK53:

Back
X