Gidip konuşsam mı ?

Kardeşe bak ya mikser resmen
Valla ne yalan söyleyeyim sevgilimin kardeşi bana böyle davransa ben de sindiremezdim. Gurur yapıp uzaklaşırdım büyük ihtimalle. Hele direkt eski sevgiliyle kıyaslayıp onu daha iyi bulduğunu söyleyecek falan, of off içime otururdu. Evet olayların fitilini ateşleyen baş suçlu kardeşiniz, bence öncelikle ona kızmalısınız. Ama sevgiliniz de olayları kötüye götürmüş. Kriz yönetimi yapamamış yani, başa çıkamamış. Kaba ve kötü davranmış. Şu anki tutumuyla peşinden koşmaya değecek biri değil.

Gidip konuşmak ne alaka ya.
Adam s..git demiş.
Kız kardeşiniz de acaip saygısız patavatsızmış. Sevmese bile insan birkaç saat idare eder.
Ama ayrılmanıza VESİLE olmuş. Çok ta iyi etmiş.
Adam 2. haftadan küfrediyor. Siz daha şimdiden gurur önemli değil ayağına gidicem diyorsunuz.
İyi ki 3 5 sene geçip evlenip kabus gibi bir hayatı yaşamaktan kurtulmuşsunuz.
Şu adamların totolarını çok kaldırmayın yahuuu. Buldumcuk olmayın. Adam mı yok?!

kardeşin düşüncelerini en azından siz yalnızken sana söyleyebilirdi,sevgilinin yanında sanki aranızı açmak istermişcesine eskileri karıştırması sevgilinizi istememesi yanlış bir tavır olmuş.
ayrıca sizi istemeyen bir erkeğin peşinden gitmeyin artık,gururunuzu ezdirmeyin!
kendisi ne yaparsa yapsın umrunuzda olmasın,siz kendi hayatınıza bakın..

o hakaretleri bana sevgilimin kardeşi yapsa ben de o ilişkiyi bitiririm açıkçası.hadi diyelim evlendin bazı şeyler maalesef kaldırılmıyor.bunun üstüne hakaret ediyorsunuz birbirinize.bir de tokat atıyorsun.bu ilişki nasıl bir ilişki olacak sence?...bu ilişkiden sağlıklı hiç bir şey olmaz.bugün olmasa başka bir gün patlak verirsiniz.bence hiç uzatmayın.kardeşinizi de uyarın bundan sonra bir ilişkiniz olursa ve bir fikri olursa size yalnızken söylesin

2 haftada evlilik planları, küfür, şiddet, ayrılık, yavaş gelin azcık

2 haftalık ilişki, evlilik, kardeşinin lafları, adamın sana aşkı, BEN ŞOOK

Ya 2 haftalık ilişkide neye dayanarak sözler verdide, sen de bunu ciddiye aldın?
Hızlı giden atın b.ku seyrek düşmüş. Hepsi bu

Bu arada: Madem hoşlanmadığın bir şey gördün, insan gibi söylersin, ne o eskisi öyleydi sen böyle. bık bık bık.

Kardeşin de az terbiyesiz değilmiş hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…