- 13 Eylül 2015
- 427
- 350
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 2 haftalık ilişkide neye dayanarak sözler verdide, sen de bunu ciddiye aldın?Kızlar benim 2 haftalık bi ilişkim vardı taa ki düne kadar . Herşey çok güzeldi anlaşamadığımız tartıştığımız tek bi uyumsuzluk yoktu bana ciddiyetten evlilikten falan bahsetti hep . Hiç ayrılmayalım vs bana aşık olduğunu sevdiğini söyledi hep . Benim kız kardeşim geldi yanıma . Dedi ki kardeşini de getir tanışalım tmm dedim kardeşimin yanında Benim elimi tuttu sarılmaya çalıştı kardeşimde öyle yaptığı için saygısızlık olarak gördü ve terslemeye başladı onu o konuşmaya çalıştıkça tersledi. Ablam senin gibi biriyle anlaşamaz . Ben eski ilişkisini onaylıyodum ama seni onaylamıyorum ve daha neler neler kaç kuruşluk adamsın dedi . Sevgilim sabretti dediği tek laf yanımda değer verdiğim sevdiğin biri olmasaydı bu masayı başına geçirirdim dedi . Hatta erkek arkadaşım özür bile diledi o laftan yeter artık sus dedim kardeşime 20 yaşında ama beni orda çok mahcup etti . Görürsünüz siz ayrılcaksınız cddidyetine samimiyetine inanmadım dedi kardeşim. Çocuk işte takma kafana vs ben seni hiç bırakmıcam dedi Bu olay ikimizide çok etkiledi Ertesi gün aramız buz oldu . Benimle zorla konuşuyor gibiydi artık bende kardeşim yüzünden mi böylesin ilişkimizi etklycek mi dedi. . Benim kardeşim gelse dese ki sana seni onaylamıyorum eskisini onlaylıyodum dese ne yaparsın dedi . Benim ailem bu şekilde hakaret edildiğini bilse seni ister mi dedi ? Ben sustum . Sonra zaten iflah olmadı içinde büyütmüş 2 gün boyunca kardeşim hakkında evlenirsek gelip onla evlenseydin böyle olurdu vs hep geçmişi açar sana . Onu istemediğini söyledi . Bende bu sebepten dolayı ayrılırsak üzülmem çünkü zora gelemediğini düşünürüm oda hı hı sen kendini öyle teselli et dedi . Daha sonra hareketleri de değişmeye başladı sanki kardeşimin yaptığını benden çıkarıyo gibi sürekli beni itmeye rencide etmeye falan çalıştı bende en sonunda yeter artık dedim . Bana beğenmiyosan sktrp gidersin dedi . Bende tokat attım . Ben kimse için üzülmem dedi Kalktı gitti . Dışardaydık kalakaldım ortada bıraktı gitti orda . Sonra aradım tabi ağladım sinirime telefonlarımı açmadı kendi kendine karar almış bana mesaj yazdı bi süre görüşmeyelim ara verdik yazdı . Bende ara vermeyelim bence hiç görüşmeyelim yazdım . Tmm güle güle yazdı . Sonra her yerden engellemiş beni . İçim daralıyo çok basit değil mi bu terkediliş bana verdiği sözler söyledikleri sürekli beynimde . Yalan mıydı diyorum hepsi ?? Çalıştığı yeri biliyorum gitsem mi halledilmycek mesele mi ki ? Gurur falan düşünmüyorum ben onu kaybetmek istemezdim . Lütfen kızlar yardımcı olun(