Gidip konuşsam mı ?

Kardeşe bak ya mikser resmen :KK35:
Valla ne yalan söyleyeyim sevgilimin kardeşi bana böyle davransa ben de sindiremezdim. Gurur yapıp uzaklaşırdım büyük ihtimalle. Hele direkt eski sevgiliyle kıyaslayıp onu daha iyi bulduğunu söyleyecek falan, of off içime otururdu. Evet olayların fitilini ateşleyen baş suçlu kardeşiniz, bence öncelikle ona kızmalısınız. Ama sevgiliniz de olayları kötüye götürmüş. Kriz yönetimi yapamamış yani, başa çıkamamış. Kaba ve kötü davranmış. Şu anki tutumuyla peşinden koşmaya değecek biri değil.

Gidip konuşmak ne alaka ya.
Adam s..git demiş.
Kız kardeşiniz de acaip saygısız patavatsızmış. Sevmese bile insan birkaç saat idare eder.
Ama ayrılmanıza VESİLE olmuş. Çok ta iyi etmiş.
Adam 2. haftadan küfrediyor. Siz daha şimdiden gurur önemli değil ayağına gidicem diyorsunuz.
İyi ki 3 5 sene geçip evlenip kabus gibi bir hayatı yaşamaktan kurtulmuşsunuz.
Şu adamların totolarını çok kaldırmayın yahuuu. Buldumcuk olmayın. Adam mı yok?!

kardeşin düşüncelerini en azından siz yalnızken sana söyleyebilirdi,sevgilinin yanında sanki aranızı açmak istermişcesine eskileri karıştırması sevgilinizi istememesi yanlış bir tavır olmuş.
ayrıca sizi istemeyen bir erkeğin peşinden gitmeyin artık,gururunuzu ezdirmeyin! ;)
kendisi ne yaparsa yapsın umrunuzda olmasın,siz kendi hayatınıza bakın..

o hakaretleri bana sevgilimin kardeşi yapsa ben de o ilişkiyi bitiririm açıkçası.hadi diyelim evlendin bazı şeyler maalesef kaldırılmıyor.bunun üstüne hakaret ediyorsunuz birbirinize.bir de tokat atıyorsun.bu ilişki nasıl bir ilişki olacak sence?...bu ilişkiden sağlıklı hiç bir şey olmaz.bugün olmasa başka bir gün patlak verirsiniz.bence hiç uzatmayın.kardeşinizi de uyarın bundan sonra bir ilişkiniz olursa ve bir fikri olursa size yalnızken söylesin

2 haftada evlilik planları, küfür, şiddet, ayrılık, yavaş gelin azcık :KK14:

2 haftalık ilişki, evlilik, kardeşinin lafları, adamın sana aşkı, BEN ŞOOK :KK28:

Kızlar benim 2 haftalık bi ilişkim vardı taa ki düne kadar . Herşey çok güzeldi anlaşamadığımız tartıştığımız tek bi uyumsuzluk yoktu bana ciddiyetten evlilikten falan bahsetti hep . Hiç ayrılmayalım vs bana aşık olduğunu sevdiğini söyledi hep . Benim kız kardeşim geldi yanıma . Dedi ki kardeşini de getir tanışalım tmm dedim kardeşimin yanında Benim elimi tuttu sarılmaya çalıştı kardeşimde öyle yaptığı için saygısızlık olarak gördü ve terslemeye başladı onu o konuşmaya çalıştıkça tersledi. Ablam senin gibi biriyle anlaşamaz . Ben eski ilişkisini onaylıyodum ama seni onaylamıyorum ve daha neler neler kaç kuruşluk adamsın dedi . Sevgilim sabretti dediği tek laf yanımda değer verdiğim sevdiğin biri olmasaydı bu masayı başına geçirirdim dedi . Hatta erkek arkadaşım özür bile diledi o laftan yeter artık sus dedim kardeşime 20 yaşında ama beni orda çok mahcup etti . Görürsünüz siz ayrılcaksınız cddidyetine samimiyetine inanmadım dedi kardeşim. Çocuk işte takma kafana vs ben seni hiç bırakmıcam dedi Bu olay ikimizide çok etkiledi Ertesi gün aramız buz oldu . Benimle zorla konuşuyor gibiydi artık bende kardeşim yüzünden mi böylesin ilişkimizi etklycek mi dedi. . Benim kardeşim gelse dese ki sana seni onaylamıyorum eskisini onlaylıyodum dese ne yaparsın dedi . Benim ailem bu şekilde hakaret edildiğini bilse seni ister mi dedi ? Ben sustum . Sonra zaten iflah olmadı içinde büyütmüş 2 gün boyunca kardeşim hakkında evlenirsek gelip onla evlenseydin böyle olurdu vs hep geçmişi açar sana . Onu istemediğini söyledi . Bende bu sebepten dolayı ayrılırsak üzülmem çünkü zora gelemediğini düşünürüm oda hı hı sen kendini öyle teselli et dedi . Daha sonra hareketleri de değişmeye başladı sanki kardeşimin yaptığını benden çıkarıyo gibi sürekli beni itmeye rencide etmeye falan çalıştı bende en sonunda yeter artık dedim . Bana beğenmiyosan sktrp gidersin dedi . Bende tokat attım . Ben kimse için üzülmem dedi Kalktı gitti . Dışardaydık kalakaldım ortada bıraktı gitti orda . Sonra aradım tabi ağladım sinirime telefonlarımı açmadı kendi kendine karar almış bana mesaj yazdı bi süre görüşmeyelim ara verdik yazdı . Bende ara vermeyelim bence hiç görüşmeyelim yazdım . Tmm güle güle yazdı . Sonra her yerden engellemiş beni . İçim daralıyo çok basit değil mi bu terkediliş bana verdiği sözler söyledikleri sürekli beynimde . Yalan mıydı diyorum hepsi ?? Çalıştığı yeri biliyorum gitsem mi halledilmycek mesele mi ki ? Gurur falan düşünmüyorum ben onu kaybetmek istemezdim . Lütfen kızlar yardımcı olun :KK43:(
Ya 2 haftalık ilişkide neye dayanarak sözler verdide, sen de bunu ciddiye aldın?
Hızlı giden atın b.ku seyrek düşmüş. Hepsi bu

Bu arada: Madem hoşlanmadığın bir şey gördün, insan gibi söylersin, ne o eskisi öyleydi sen böyle. bık bık bık.

Kardeşin de az terbiyesiz değilmiş hani.

Back
X